#ForeverProud: Produse Forever premiate internațional

Calitatea produselor Forever, recunoscută internațional

Tuturor ne place sa castigam premii si Forever nu face exceptie. Dincolo de certificarile prestigioase acordate produselor noastre, dintre care amintim Consiliul Stiintific International pentru Aloe, certificarile Kosher, Halal si Cruelty Free (produsele nu sunt testate pe animale), Forever a fost nominalizata si desemnata castigatoare, de-a lungul anilor, prin produsele sale, la numeroase categorii importante de profil, la nivel global.
Premii de care suntem #ForeverProud:

Forever Aloe Vera Gel
  • A fost desemnat „Health Boost of the Year” in cadrul „Swedish Health Awards 2017

CUMPARApng

Infinite Kit
  • Castigator in cadrul "Danish Beauty Awards 2018
  • Trusa infinite by Forever se bucura de rezultate si apreciere in intreaga lume, cu aparitii in editia de primavara din 2018 a revistei Madame Monaco , precum si in Marie France, Closer, Les Journal de Femmes si alte publicatii la nivel global.

CUMPARApng

Infinite Firming Complex
  • Bronz pentru cel mai bun supliment alimentar destinat frumusetii, in cadrul „The Green Parent Natural Beauty Awards 2021”

CUMPARApng


Infinite Firming Serum
  • Argint pentru „Cel mai bun produs premium anti-imbatranire” la „Pure Beauty Awards 2017

CUMPARApng
Aloe Sunscreen
  • Aur pentru cel mai bun produs de protectie solara, in cadrul „The Green Parent Natural Beauty Awards 2021"

CUMPARApng

Smoothing Exfoliator
  • Premiul „highly commended (foarte apreciat)”, in categoria celor mai bune produse noi pentru ingrijirea pielii in 2018

CUMPARApng


Hydrating Serum
  • Argint in categoria „Produse Premium Anti-Aging”, in cadrul „Pure Beauty Awards 2020


CUMPARApng

Aloe Liquid Soap
  • Aur pentru cel mai bun sapun natural, in cadrul „Global Green Beauty Awards 2021
  • Premiul pentru „Cel mai bun gel nou pentru dus si baie”, in cadrul „Pure Beauty Awards 2021


CUMPARApng

Forever Instant Hand Cleanser
  • Aur pentru cel mai bun dezinfectant de maini, in cadrul „Global Make-up Awards 2021

CUMPARApng


Sonya Soothing Gel Moisturizer
  •   Argint pentru cel mai bun produs hidratant, in cadrul „Global Make-up Awards 2021

CUMPARApng

Aloe Bio-Cellulose Mask
  • Premiul „highly commended (foarte apreciat)”, in categoria „Cea mai buna masca de fata” in 2019
  • Cel mai apreciat produs la categoria „Best New Face Mask” in cadrul prestigioasei gale „Pure Beauty Awards 2019
  • Premiata cu aur si declarata cea mai buna masca de fata in cadrul „Global Make-up Awards USA” in 2020  
  •  Argint la „Global Green Beauty Awards 2020
  • Argint la Beauty Bible Awards 2021, la categoria Best Sheet Mask (cea mai buna masca de tip servetel). Beauty Bible testeaza de 25 de ani produse si premiile lor recunosc cele mai bune produse de ingrijire a pielii, ingrijirea corpului, ingrijirea parului, protectie solara si machiaj, asa cum au declarat femeile care participa la utilizarea produselor. Cu produse care sfideaza varsta sau ritualuri de ingrijire a corpului care isi propun sa ofere rezultate reale, Beauty Bible le cere celor din grupul de test sa le incerce pe jumatate din corp / fata, pentru putea a observa diferenta. Rezultatele au fost din nou incredibile, cu niste note uimitor de mari. Comentariile aprofundate ale testerilor va dezvaluie, de asemenea, tot ceea ce trebuie sa stiti pentru a lua decizia de a cumpara sau nu un produs. Asteptam in curand feedback suplimentar de la echipa Beauty Bible despre masca noastra multi-premiata Aloe Bio-Celullose, pe care abia asteptam sa vi le impartasim.
  •  Argint la „Global Green Beauty Awards 2021”, dupa o competitie stransa, in care au intrat in cursa branduri puternice, devenind unul dintre cele mai bune produse ale anului nu doar datorita calitatii exceptionale, ci si faptului ca are un continut curat si este biodegradabila.

CUMPARApng

Aloe-Jojoba Conditioner
  •  Aur pentru cel mai bun balsam natural pentru par, in cadrul „Global Green Beauty Awards 2021"

CUMPARApng

Suntem, de asemenea, incredibil de mandri sa sarbatorim prima distinctie acordata marcii Forever, in cadrul „Global Make-up Awards 2021”: ARGINT pentru cel mai bun brand de frumusete din Marea Britanie. Este o dovada in plus a felului in care Forever inoveaza, a angajamentului companiei pentru calitate si puritate in intreaga sa gama de produse.
Cum pot contribui aceste premii la cresterea afacerii voastre?

Un premiu reprezinta o sustinere puternica din partea unei terte parti independente cu privire la calitatea si eficacitatea produsului in comparatie cu produsele similare de pe piata, apartinand altor marci. Chiar daca nu ati fi familiarizati cu extraordinarele produse Forever, nu ati fi tentati sa incercati ceva premiat? Indiferent daca va concentrati asupra produselor premiate intr-una dintre prezentarile de produse pe care le organizati sau doar le mentionati clientilor vostri, aducerea in discutie a acestor premii fantastice va atrage cu siguranta atentia.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.