Forever trăiește în fiecare dintre noi


Aminteste-ti ca visul Forever este mai mare decat orice persoana. Sunt 45 de ani de activitate, cu un viitor care se asterne in fata noastra.

Este greu de crezut ca au trecut 45 de ani de Forever. Imi amintesc momentul cand aceasta companie a fost doar samanta unei idei, la masa din bucataria familiei mele, cu Rex care vindea produse cu aloe de la noi de-acasa. Chiar si atunci exista principiul calauzitor esential care a ramas o constanta pana azi: este intotdeauna vorba despre oameni.

De la inceputurile sale, Forever a avut puterea de a transforma vieti si a le darui oamenilor un viitor mai sanatos, mai plin de speranta. Este mai mare decat ceea ce facem sau vindem; este vorba despre a oferi fiecaruia posibilitatea de a fi mereu cea mai buna versiune a sa. Aceasta viziune a condus compania timp de 45 de ani si ne va purta pasii si in continuare.
banner 1png
Este viziunea orientata spre viitor, orientata spre oameni, care continua sa modeleze tot ceea ce facem astazi, de la produsele pe care le cream pana la stimulentele noastre generoase. Este ceea ce ne-a ghidat cresterea de la o mica afacere de familie pana la prezenta in peste 160 de tari. Construirea a ceva durabil incepe cu o fundatie puternica si cred ca principiile stabilite in toti acesti ani au ajutat Forever sa treaca testul timpului.

Temelia Forever a fost realizata destul de diferit de majoritatea companiilor, iar acest lucru nu este intamplator. Integrarea noastra verticala ne ofera capacitatea de a controla fiecare etapa a procesului, de la planta la produs, pana la voi, astfel incat sa va putem oferi suplimente alimentare si produse pentru sanatate de cea mai buna calitate.

Am avut de curand privilegiul de a vedea oameni noi traind experienta primei parti a acestui proces, acolo unde incepe totul — pe campurile noastre de aloe din Republica Dominicana, la cea de-a patra editie a evenimentului Accelerate.
BANNER BLOG 2png
Sa vezi toate acestea prin ochii altcuiva si sa stii cum aceasta planta transforma vieti este ceva uimitor. Mi-a reamintit ca facem zi de zi lucruri semnificative si avem un impact puternic asupra a ceea ce conteaza cel mai mult pentru oameni.

Ultimii ani au aratat cata forta avem daca ramanem devotati valorilor noastre de baza si ancorati in fundatia noastra. Cand ne-am confruntat cu provocari, am gasit impreuna solutii si noi modalitati de a face lucrurile sa se intample.

Dar pe masura ce lumea continua sa evolueze intr-un ritm rapid, trebuie si noi sa facem la fel. Este datoria mea sa conduc Forever in demersul de adaptare la nevoile Forever Business Ownerilor, ale angajatilor si ale pietei. Pe masura ce afacerea Forever devine mai complexa, iar operatiunile noastre globale cresc, formarea strategiei si planificarea sunt din ce in ce mai importante.
banner blog noupng
Cu o echipa dedicata langa mine, raman concentrat pe a conduce Forever in aceasta directie si a fi arhitectul cresterii intregii familii de companii Forever. Vom continua sa construim pe fundatia si valorile noastre de la inceputuri, invatand in acelasi timp din lectiile trecutului si fiind atenti la ceea ce aveti nevoie voi, familia noastra globala. Stiu ca asta ne va permite sa cladim un Forever mai puternic, potrivit pentru voi si pentru ceea ce ne aduc urmatorii ani. Amintiti-va ca visul Forever este mai mare decat orice persoana. Sunt 45 de ani de activitate, cu un viitor care se asterne in fata noastra. Voi creati continuu viitorul Forever – nu exista limite in ceea ce puteti face!

Forever traieste in fiecare dintre noi. Sa mentinem fundatia puternica si flacara vie. Continuati pe drumul vostru,
Gregg Maughan
CEO, Forever Living Products International
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng