Forever Nature-Min: minerale esențiale pentru o sănătate optimă!

nature-minfreedomdaniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau
Știai că toamna este ideală pentru revitalizarea organismului printr-o cură de vitamine și minerale esențiale? Ai aflat deja că multivitaminele vă mențin în formă cu substanțe nutritive valoroase.
Dar știai că multimineralele sunt la fel de importante și nu pot fi produse de organism?
Alimentația și suplimentele sunt imperios necesare pentru completarea necesarului zilnic de minerale esențiale din corp.
Mineralele sunt indispensabile organismului uman și cruciale pentru sănătatea de zi cu zi. În fiecare secundă și în fiecare minut au loc în organismul nostru milioane de reacții metabolice care depind de aceste minerale, dar și de vitaminele esențiale care vin în completarea lor. Cu toate acestea, corpul uman nu înlocuiește mineralele pierdute; 4% din masa corpului este constituită din minerale pe care organismul uman nu le poate sintetiza, dar le obține din hrană sau  suplimente  alimentare.
Există minerale pe care le procurăm din dieta zilnică (calciu, fier, fosfor, magneziu etc.) și minerale esențiale care nu pot fi procurate prin intermediul alimentelor (zinc, cupru, seleniu, mangan, molibden etc.), dar care sunt vitale pentru sănătate.
detaliipng

Nature-Min - formulă avansată care reunește forme biodisponibile ale mineralelor, pentru absorbție maximă.
Produsul oferă minerale și microelemente în proporții perfect echilibrate, pentru eficiență maximă. Utilizând forme minerale chelatate, obținute în urma sedimentării plantelor și animalelor marine pe fundul mărilor, Nature-Min furnizează majoritatea mineralelor existente în corpul uman.

nature-minfreedomdaniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau

Ingrediente cheie:

  • Calciu – contribuie la metabolismul energetic normal, la procesul de diviziune și diferențiere celulară și este necesar pentru menținerea sănătătii sistemului osos și a dinților. Totodată, calciul contribuie și la o neurotransmisie normală, precum și la funcționarea normală a sistemului muscular și a enzimelor digestive.                                                                                        
  • Fier  – contribuie la funcția cognitivă normală, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la transportul normal al oxigenului în corp, dar și la reducerea oboselii și extenuării.
  • Iod – contribuie la funcția cognitivă normală, la menținerea sănătății pielii, la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului nervos, precum și la producția normală de hormoni tiroidieni și la funcționarea normală a glandei tiroide.
  • Fosfor – contribuie la funcționarea normală a membranelor celulare, la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților, precum și la menținerea metabolismului energetic normal.
  • Magneziu – contribuie la echilibrul electrolitic și la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos și menținerea sănătății psihice, la menținerea sănătătii sistemului osos și funcționarea normală a sistemului muscular, precum și la reducerea oboselii și extenuării și sinteza normală a proteinelor.
  • Zinc – contribuie la metabolismul acido-bazic normal, la funcția cognitivă normală și sinteza normală de ADN, precum și la menținerea concentrațiilor normale de testosteron din sânge, a fertilității și reproducerii normale și la metabolismul normal al carbohidratilor, acizilor grași,vitaminei A și macronutrienților. De asemenea, contribuie la sinteza normală a proteinelor, dar și la menținerea vederii, a bunei funcționări a sistemului imunitar și a sănătății sistemului osos, a părului și a unghiilor.
  • Seleniu – contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide, la spermatogeneză normală, la menținerea sănătății părului și a unghiilor, precum și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
  • Cupru – contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, la pigmentarea normală a pielii și a părului, la transportul normal al fierului în corp, precum și la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive.
  • Mangan – contribuie la formarea normală a țesuturilor conjunctive, la metabolismul energetic normal și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, precum și la menținerea sănătății sistemului osos.
  • Molibden – contribuie la metabolismul normal al aminoacizilor care conțin sulf.
nature-minfreedomdaniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau

Recomandarea terapeutului

"Sunt încântat că am descoperit un astfel de produs valoros pentru organismul uman! Consum acest supliment, totdeauna împreună cu Aloe Vera Gel, pentru a potența absorbția nutrienților și astfel mă asigur că organismul meu obține toate mineralele importante pentru un stil de viață sănătos și echilibrat cu Forever Nature-Min! Adesea îl administrez împreună cu multivitaminele Forever Daily pentru a obține echilibrul perfect de vitamine și minerale de care am nevoie pentru a face față cu brio provocărilor noului sezon."

Nicușor Ploșniță,                                                                                              
| biorezonanță | nutriție | masaj | reflexoterapie |
detaliipng