Forever Marine Collagen, cadoul dorit de Crăciun


Daca exista un produs care se regaseste pe lista de dorinte a oricui, suntem siguri ca acela este Forever Marine Collagen. Este unul dintre cele mai cautate si apreciate produse, si-a facut cu fast intrarea in rutina de ingrijire a oricarui pasionat de beauty si face furori peste tot pe glob cu super beneficiile lui. E randul Mosului sa isi aprovizioneze sacul cu Marine Collagen si sa il aseze sub bradul tuturor, deoarece este mai mult decat un produs, este o experienta.
Bogat in colagen, vitamine si un cocktail de nutrienti esentiali, Forever Marine Collagen te inspira sa fii in cea mai buna forma, sa te simti bine in pielea ta si sa stralucesti in fiecare zi cu deplina incredere in tine.

Să vorbim despre colagen…

Colagenul este una dintre cele mai importante proteine din corp, insa, din pacate, sinteza sa incepand cu varsta de 25 de ani, moment in care ar trebui sa intre in rutina noastra consumul de suplimente si bauturi care sa il contina intr-o forma cat mai biodisponibila si intr-o concentratie suficienta pentru a compensa pierderile. Practic, dupa 25 de ani, orice persoana, femeie sau barbat, ar trebui sa consume suplimente cu colagen... zilnic si pe termen lung.

Dupa 40 de ani, pierdem anual aproximativ 1% din colagenul din corp. Rezultatul? Pielea devine mai flasca, parul mai subtire, unghiile mai fragile, iar cartilagiile se deterioreaza. De aceea, colagenul devine un must-have in rutina zilnica de ingrijire a pielii. Pentru ca varsta n-o poti influenta, dar felul in care arati, da.

Un must-have transformat în bucurie

Forever Marine Collagen este o formula lichida concentrata, cu gust delicios, de fructe de padure, pe baza de colagen marin, cu biodisponibilitate mult mai mare si mai usor de absorbit si de folosit de catre organism in comparatie cu alte forme de colagen, de provenienta diferita. A devenit, pentru multi consumatori, un ritual zilnic de beauty si lifestyle, si ”pliculetul bucuriei” de fiecare zi.

Produsul nostru combina colagenul premium hidrolizat cu alti nutrienti cheie, pentru ca tu sa te bucuri de pielea luminoasa, intinerita si catifelata la care visezi, de un par superb, unghii frumoase, un tonus perfect si o stralucire incredibila. In plus fata de ingredientul vedeta am adaugat in formula produsului extracte de piper negru, goji si ceai verde, impreuna cu vitaminele A si C, zinc si biotina.

• Vitamina A contribuie la mentinerea sanatatii pielii.
• Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
• Zincul contribuie la mentinerea sanatatii parului, pielii si unghiilor.
• Biotina contribuie la mentinerea sanatatii parului si pielii.

Calitatea cu care ne mândrim pentru sărbătorile pe care le merităm

Forever Marine Collagen a fost dublu premiat in 2022, in cadrul unor gale prestigioase, in care competitia cu branduri de renume pe partea de beauty a fost acerba. Aceste premii demonstreaza nu doar eficacitatea si calitatea ireprosabile ale acestui supliment, ci si standardele inalte cu care defilam pe scena internationala a competiilor si care transforma Forever intr-un brand puternic si in zona de beauty.

• Castigator absolut - AUR - la Global Makeup Awards 2022, Londra, in categoria "Best Innovative Beauty Products" (Cel mai bun produs inovator pentru frumusete)
• BRONZ la Pure Beauty Awards 2022, Londra, in categoria "Cel mai bun supliment nou pentru frumusete"

Ingrediente cheie:

• Colagen marin
• Suc concentrat de mere
• Goji
• Ceai verde


Beneficii cheie:

• Contine colagen cu biodisponibilitate mult mai mare si mai usor de absorbit decat cel porcin sau bovin.
• Contribuie la imbunatatirea hidratarii pielii, la ameliorarea aspectului si ofera un plus de fermitate acesteia.
• Usor de folosit, fiind ambalat in pliculete cu portii individuale, pentru fiecare zi, timp de o luna.
• Nu contine organisme modificate genetic.
• Nu contine gluten.
• Datorita ambalarii in pliculete individuale, de 15 ml, isi gaseste cu usurinta loc in orice geanta sau rucsac si in calatorii.

Traieste stralucirea sarbatorilor de iarna de la interior spre exterior. Si raspandeste in jur bucuria Forever Marine Collagen, transformandu-l in cadoul care nu va lipsi de sub bradul celor dragi.

CUMPARApng