Forever Kids, pentru copii mereu în formă!


Toamna se numără copiii sănătoși și voioși

1, 2, 3... dar cine mai sta sa ii numere? Toti copiii care se bucura zilnic de tabletele Forever Kids sunt puternici si sanatosi, mai ales in sezonul rece. Parintii cunosc minunatele avantaje ale acestui supliment extraordinar pentru cei mici, iar copiii se bucura de gustul lor delicios si sunt liberi sa se joace in voie si sa se bucure de fiecare zi mai in forma ca niciodata.
De ce Forever Kids?
Am adunat tot ce-i mai bun din natura si am selectat si combinat cu grija cei mai buni nutrienti de care are nevoie copilul in procesul de crestere si dezvoltare. Asa a luat nastere exceptionalul amestec brevetat care compune fiecare tableta din cele 120 care se regasesc in flaconul de Forever Kids.

Nu utilizam zahar, aspartam, coloranti sau conservanti artificiali, iar fitonutrientii folositi sunt obtinuti din legume si fructe cu valoare nutritiva ridicata - morcovi, sfecla, broccoli, spanac, afine, mere, merisoare, rosii si capsuni – alimente cu continut nutritional inalt, provenite din cele mai sigure surse.

Formula Forever Kids a fost imbogatita si cu fier, deoarece a devenit covarsitoare importanta lui pentru un sistem imunitar puternic, dar si pentru dezvoltarea cognitiva a celor mici.

Studii recente au dezvaluit ca acest element este deficient in dieta multora dintre prichindeii nostri si ca, in cantitati suficiente, el contribuie la o buna stare generala de sanatate.

Fructele si legumele din care sunt realizate drajeurile sunt supuse unui proces de liofilizare, cel mai eficient si cel mai scump proces care permite pastrarea matricei lor naturale si, in special, pastrarea activa a enzimelor.

Rezultatul este o multivitamina masticabila cu gust delicios, o completare a seriei de suplimente nutritive oferite de Forever Living Products.

Reinceperea scolii este un prilej de voie buna si entuziasm. Un copil sanatos, mereu in forma, activ, cu un organism puternic, este mult mai dornic sa invete lucruri noi, sa fie atent la ore si sa transforme scoala intr-una dintre cele mai frumoase experiente ale copilariei.

Acesta este, de fapt, copilul pe care il crestem sanatos si puternic in familia Forever.

Beneficii cheie:
-Sustine dezvoltarea armonioasa a copiilor
-Contine vitamine, minerale si nutrienti esentiali pentru procesul de crestere
-Tablete masticabile, cu gust delicios de fructe, usor acceptate de cei mici
-Fara zahar
-Fara conservanti artificiali
-Fara arome si coloranti artificiali
-Fara gluten

CUMPARApng


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.

youtubepng