Forever iVision - vezi viața cu ochi buni


Cu Forever iVision vezi viața cu ochi buni

Forever iVision – un must-have in epoca digitala! Chiar acum, cand citesti acest articol pe telefon, tableta, laptop sau calculator, ochii tai sunt expusi nenumaratelor efecte secundare ale ecranelor.

Tocmai de aceea, cand o mare parte din existenta si munca noastra s-a mutat online, am creat un supliment de ultima generatie adaptat acestui stil de viata pentru ca tu sa vezi mereu viata cu ochi buni.

De cate ori nu ti s-a intamplat sa stai o zi intreaga la birou, in fata calculatorului, si apoi sa-ti petreci pauza de pranz cu telefonul in mana, pentru a vorbi cu prietenii sau doar pentru a naviga pe retelele de social media?

Daca la televizor apare o noua emisiune pe care iti doresti s-o urmaresti, orele in fata ecranului se aduna cu rapiditate. Vei fi surprins sa realizezi cat timp petreci zilnic captivat de asemenea dispozitive. De obicei, adultii petrec 11 ore pe zi cu ochii in fata diverselor tipuri de dispozitive electronice: computere, telefoane mobile sau televizoare. Potrivit cercetarii Nielson, nici adolescentii nu se lasa mai prejos fata de parintii lor, cu aproximativ 9 ore pe zi. Copiii intre 8 si 12 ani aloca zilnic pana la 6 ore, lucru care, potrivit specialistilor, poate sa aiba un impact devastator asupra dezvoltarii creierului. Este unanim acceptat faptul ca varsta la care copiii din ziua de azi au acces la informatie ne schimba total stilul de viata, lumea este mai conectata ca niciodata... insa cu ce costuri pentru sanatate?

In mod normal, odata cu apusul soarelui, ar trebui sa inceteze si expunerea noastra la astfel de dispozitive, caci altfel, potrivit studiilor, apar efecte negative nu doar asupra ochilor.

Expunerea are efecte similare cafeinei - ne tine mai mult timp in stare de veghe si fura din timpul starii de repaus. Trimiterea de mesaje text sau navigarea pe retelele de socializare inainte de culcare poate sa ingreuneze procesul de adormire, sa provoace ameteli sau alte tipuri de disconfort.

Aproximativ 60% dintre cei care lucreaza zilnic la computer se confrunta cu un fenomen cunoscut drept sindromul privitului la calculator, cu simptome precum tensiune oculara, vedere incetosata, dureri de cap, de ceafa sau de spate.

CUMPARApng
De ce Forever iVision?

Contine un mix inovator de carotenoide, vitamine si antioxidanti esentiali pentru ochi. Vitamina A si zincul contribuie la mentinerea vederii normale, iar vitaminele C si E la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Sa nu uitam nici de amestecul puternic de extract din afine si Lutemax 2020 — cu zeaxantina si luteina studiate clinic. O formula puternica, unica, care sustine deja sanatatea ochilor a milioane de oameni din lumea intreaga, printre care si a lor:

”Lucrez aproape zece ore pe zi in fata laptopului, fara a mai pune la socoteala timpul petrecut cu telefonul sau in fata televizorului. Sunt constienta de faptul ca ochii mei sunt suprasolicitati permanent, de aceea ii sustin cum pot eu mai bine – cu Forever iVision in fiecare zi. Nu-mi lipseste din casa niciodata, pentru ca expunerea la ecrane nu se termina aproape niciodata.” (Andra A.)

Dupa doar trei saptamani de utilizare, am inceput sa simt o imbunatatire a vederii - fara senzatia de nisip in ochi dimineata - si sa am o privire mai limpede. Abia astept sa vad/simt rezultatele finale. Merita incercat, ingredientele sunt minunate si toate contribuie la starea de bine a vederii noastre si a intregului organism. Este clar ca inaintand pe axa timpului, incepem sa avem nevoie de nutrienti suplimentari pentru a ne mentine in forma toate simturile si senzatiile, sa functionam bine ca intreg.” (Valeria S.)

”Eu am provocari frecvente cu ochii, mai ales in aceasta perioada cand totul este online. Forever iVision este extraordinar pentru sanatatea lor, dar si a intregului organism, datorita ingredientelor pe care le contine. De cand consum Forever iVision am o privire mai limpede, am ochii mai odihniti si nu mi-au crescut nici dioptriile.” (Maria F.)

Nu este deloc un produs scump, daca va uitati la ce contine. Am vazut produse dedicate ochilor doar cu doua, trei dintre ingredientele acestuia si care costau exact la fel sau mai mult. Este o formula complexa, care are grija de corp din cap pana in picioare, nu doar de ochi. Este alt nivel. Imi place sa vad cum evolueaza produsele Forever in timp. Le consum de zece ani si n-am fost dezamagita niciodata.” (Ileana)

Daca citim lista de ingrediente, vom observa ca toate sunt o hrana zilnica pentru ochi - nu trebuie sa astepti sa ai probleme pentru a-i proteja si a avea grija de ei. Mai bine ii mentii sanatosi cu Forever iVision, acest prieten de nadejde. De cand il consum, ochii mei se simt excelent. Nu obosesc, desi stau in medie 8-10 ore in fata ecranelor.” (Diana)

Parerea ta conteaza si ne ajuta sa devenim mai buni! Tu ai incercat Forever iVision? Abia asteptam sa-ti aflam opinia. O asteptam cu drag intr-un review pe https://foreverliving.ro/forever-ivision .

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.

youtubepng