Forever iVision: pentru sănătatea ochilor tăi!

In era digitala de astazi, ochii nostri sunt solicitati mai mult decat oricand. De aceea, este important sa-i protejam de supra-sarcina si daune pe termen lung. Si daca alimentatia adecvata se afla in prima linie de aparare, din pacate in dieta noastra zilnica nu se regasesc mereu cantitatile recomandate de nutrienti necesari pentru sustinerea sanatatii ochilor.
Ochii sunt primii afectati de expunerea indelungata la dispozitivele tehnologice pe care le utilizam in fiecare zi. In mod normal, odata cu apusul soarelui, ar trebui sa inceteze si expunerea noastra la dispozitive precum telefon, laptop, tableta, televizor etc. Studiile arata ca aceasta lumina nociva are efecte similare cafeinei, ducand la cresterea starii de veghe si scaderea celei de repaus. Trimiterea de mesaje text sau navigarea pe retelele de socializare inainte de culcare poate sa ingreuneze procesul de adormire, sa provoace ameteli sau alte tipuri de disconfort.
detaliipng

Sănătatea ochilor în lumea digitală

Studiile mai arata si ca oamenii care petrec o ora pe seara citind ebook-uri produc cu 55% mai putina melatonina decat cei care citesc carti clasice, tiparite. Melatonina este un hormon esential care ne ajuta in procesul de adormire, insa creierul nostru inregistreaza deficit in productia acestui hormon atunci cand ne expunem la dispozitivele electronice.

Forever iVisionTM este un supliment de ultima generatie pentru epoca moderna. Forever iVision™ contine vitamina A si zinc, care contribuie la mentinerea vederii normale, vitaminele C si E, care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si un mix puternic de extract de afine si Lutemax® 2020, un amestec brevetat, testat clinic, care duce îngrijirea ochilor la un alt nivel, adaptat stilului de viață digital pe care îl trăim cu toții astăzi mai mult ca oricând.

detaliipng

banner blog noupng