Forever Immune Gummy pentru o toamnă în super formă


Forever Immune Gummy își intră în drepturi toamna aceasta

Toamna este sezonul perfect pentru a incepe sa te bucuri de energia si starea de bine oferite de Forever Immune Gummy… care vin la pachet cu aroma delicioasa de mango care ne incanta simturile. Gumat, aromat, savuros si bogat in 10 vitamine esentiale plus Zinc, fiecare jeleu de Immune Gummy este produsul de pe buzele tuturor la inceputul sezonului rece. Si aflam si de ce!
produse recomandatepng
Știai că:

Se estimeaza ca piata suplimentelor alimentare pe baza de jeleuri va creste de la 2.3 miliarde de euro in 2021 la 4.2 miliarde in 2028? Suplimentele alimentare sunt disponibile pe piata in diferite forme - tablete, capsule moi, capsule, pulbere, lichide si jeleuri.

Generatiile tinere prefera jeleurile gumate cand vine vorba de suplimente. Stilul lor de viata activ, mereu preocupati sa arate si sa se simta bine, dorinta de a imbina utilul cu placutul si curiozitatea pentru nou ii fac sa opteze mereu pentru alternative la propunerile clasice in tot ceea ce tine de consum si nu numai. Iar daca pot imbina bucuria de a gusta un jeleu delicios cu mango cu beneficiul de a fi in forma datorita celor 10 vitamine + zinc, sunt mai mult decat incantati.

Aproape 38% dintre americani si in jur de 17% din populatia globului se confrunta cu dificultati cand vine vorba de inghitirea tabletelor sau capsulelor. Se pare ca mai afectate sunt femeile si tinerii si ca interesul lor pentru alternative mai usor de administrat, asa cum sunt jeleurile gumate, este in crestere.
cea mai frumoasa afacerepng
Descoperă beneficiile și știința din spatele Forever Immune Gummy

Immune Gummy este un produs Forever nou, lansat anul acesta, care contine un amestec de 10 vitamine si zinc pentru a sustine un sistem imunitar sanatos. Pentru a afla mai multe despre stiinta din spatele acestuia, am vorbit cu directorul de calitate al produselor Forever, Christopher Altamirano, care are peste opt ani de experienta in controlul calitatii, precum si in cercetarea si dezvoltarea produselor nutritive si a suplimentelor alimentare. De asemenea, el a studiat imunologia timp de doi ani, ceea ce ne ofera o perspectiva suplimentara in crearea acestui produs.

De ce este important un supliment alimentar pentru sistemul imunitar?
Sistemul imunitar este un sistem complex de celule, proteine, organe si anticorpi. Chiar si asa, avem tendinta de a ne gandi la sistemul nostru imunitar doar atunci cand ne luptam cu racelile sau gripa, insa in realitate, acesta lucreaza in corp in fiecare zi din viata noastra. Asta inseamna ca este important sa il sustii in fiecare zi prin actiunile pe care le faci pentru corpul tau.
suplimentepng

De ce este Immune Gummy diferit de alte suplimente masticabile de pe piață?
Majoritatea suplimentelor masticabile sunt create pe baza de gelatina, iar acest ingredient provine de obicei dintr-o sursa animala. Immune Gummy este complet vegan, deci nu exista compusi de origine animala in aceasta formula. In locul gelatinei, folosim un amidon de tapioca modificat, care influenteaza, de asemenea, activitatea apei din jeleu, ceea ce face ca produsul sa fie mai stabil in climatele calde si cu umiditate crescuta.

Care sunt ingredientele cheie din Immune Gummy?
 
• Vitaminele A, B6, C si D3 sustin sistemul imunitar.
• Vitaminele antioxidante C si E protejeaza celulele de stresul oxidativ si contribuie la reducerea oboselii
• Vitaminele K1 si D3 contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos.
• Vitamina B7 (biotina) si vitamina B12 sustin sistemul nervos.
• Aportul de zinc contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, precum si la functia cognitiva normala.

Folosind studii si articole analizate de colegi din domeniu, echipa Forever care a creat produsul a constatat ca administrarea zilnica a doua jeleuri Forever Immune Gummy este eficienta si sigura, a declarat Altamirano.

Suntem mandri ca produsul nostru a primit certificarile Halal, Kosher si ca am reusit sa oferim consumatorilor nostri un produs iubit de vegetarieni si vegani deopotriva.

Gustos, delicios si necesar, Immune Gummy este produsul acestei luni si cel care ne mentine in forma zi de zi in sezonul rece!

CUMPARApng


Dacă ți-a plăcut articolul, dă-l mai departe celor care crezi că au nevoie sau pe care i-ar inspira, dând share în social media sau trimițându-l prin email, și adu mai mulți prieteni alături de noi.

youtubepng