Forever Hand Sanitizer, produsul de 5 stele


Nicio ieșire din casă fără Hand Sanitizer

Mic, puternic si gata sa te insoteasca in toate aventurile pe care le-ai planuit in sezonul care ne scoate din casa si ne face sa exploram natura mai mult ca oricand.
Ne bucuram de picnicuri, plimbari cu bicicleta, iesiri la iarba verde, vacante si toate activitatile care ne ajuta sa ne bucuram de timp de calitate pentru noi si impreuna cu cei dragi. Dar asta inseamna ca, mai mult ca oricand, Hand Sanitizer iese la inaintare si isi regaseste binemeritatul loc in genti, rucsacuri si buzunare, pentru ca mainile curate raman intotdeauna o prioritate pentru sanatate.

Forever Hand Sanitizer contine gel stabilizat de Aloe vera cu efect calmant, miere de albine cu efect hidratant si 70% alcool pentru a curata si dezinfecta pielea. A fost creat pentru a distruge germenii si a asigura o curatenie eficienta a mainilor atunci cand sapunul si apa nu iti sunt la indemana. Ca sa nu mai vorbim despre mirosul sau placut de lamaie si lavanda, care este de-a dreptul incantator!

Dar e mai mult decat un gel de curatare a mainilor... vreti sa stiti de ce? Aflam de la cei care l-au testat si abia asteptam sa aflam si parerea ta. Lasa-ne si tu un review la acest produs pe https://foreverliving.ro/forever-hand-sanitizer-art0710.

1png


„Se remarcă viteza mare de evaporare (cred că e cel mai rapid de pe piaţă) si mirosul placut, remanent. Mainile nu rămân lipicioase. O senzaţie plăcută după aplicare. Nu irită.” (Viorel)

“Excelent produs, nu imi lipseste din casa si genti de cand s-a lansat. Este minunat nu doar pentru curatarea mainilor, ci si pentru ingrijirea lor (lasa o senzatie minunata, catifelata, datorita continutului de aloe si al mierii). Este cel mai bun prieten al meu in lupta cu germenii si... am deplina incredere in el!” (Dana)

”Am cate un Hand Sanitizer in fiecare geanta sau rucsac, iar principalul motiv pentru care il ador este ca nu usuca pielea. Ba mai mult, il folosesc si pe post de ”crema” de maini, atunci cand sunt plecata si nu am la indemana un astfel de produs. Deoarece stiu ca dupa ce ma dau cu el, nu doar ca am mainile mai curate, dar si mai hidratate si mai fine – ca sa nu mai spun ca miros divin.” (Anda)

”Un produs drag al intregii familii – copiii mei il folosesc zilnic, ori de cate ori ies din casa. Si am incredere ca au pe maini, la propriu si la figurat, cel mai bun si eficient produs de dezinfectare, care are grija si de pielea lor, datorita continutului crescut de aloe. Aloe Lips si Hand Sanitizer sunt doua dintre produsele Forever pe care le cumparam de cel putin 10 ani continuu – fara pauza. Produse cu adevarat de top” – (Geanina)

Mainile curate raman cel mai important atu pentru sanatate si o prioritate Forever in orice anotimp, dar cu precadere in sezonul cald!

Daca nu ai incercat inca Hand Sanitizer, comanda-l acum si descopera-i beneficiile!

7png


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
Sntate Personalizat - 10 oct2023png