Forever Hand Sanitizer


Fără microbi, fără griji

Știai că:
-->80% dintre infectii sunt raspandite prin intermediul mainilor murdare?
-->pe parcursul unei zile lucratoare ar trebui sa ne spalam pe maini de 5-7 ori ca sa ne punem la adapost de riscul infectiilor?
-->tastatura calculatorului, telecomanda si telefonul mobil sunt aparatele care contin cei mai multi germeni?
-->prin intermediul mainilor se introduce in organism cea mai mare parte a bacteriilor?

Te-ai gandit cati germeni sunt pe mainile copilului tau cand se joaca in parc? Sau pe tastatura calculatorului? Dar pe volanul masinii? Sau in locurile pe care le frecventezi zilnic?
suplimentepng
Una dintre principalele reguli pentru a-ti pastra sanatatea este sa impiedici germenii si bacteriile sa patrunda in organism prin nas, gat sau gura. Cel mai eficient mod de a face asta este prin spalarea mainilor cat de des posibil, insa ce-i de facut daca apa si sapunul nu sunt la indemana?

De acum nu ai de ce sa-ti mai faci griji! Forever Hand Sanitizer te ajuta sa te simti in siguranta indiferent de imprejurare. Ingredientul activ al acestui produs distruge invelisul exterior particulelor ce contin virusurile si astfel acestea devin inactive.
arati mai binepng
Forever Hand Sanitizer
cu Aloe vera si miere
 a fost creat pentru a distruge germenii si a asigura o curatenie eficienta a mainilor atunci cand sapunul si apa nu iti sunt la indemana. Pentru o buna igiena a mainilor, aplica o cantitate suficienta de Forever Hand Sanitizer si freaca-ti palmele pana cand gelul intra total in piele. Daca gelul patrunde in piele in mai putin de 20 de secunde, inseamna ca ai folosit o cantitate prea mica si curatarea mainilor nu este eficienta. Asigura-te ca pui destul gel si ca il distribui peste tot, cu precadere intre degete si in zona unghiilor. Daca faci asta, poti fi sigur(a) ca ai pus microbii pe fuga.  
Forever Hand Sanitizer cu Aloe vera si Miere
-->omoara 99,99% din germeni
-->curata mainile eficient, fara sa usuce pielea
-->mierea din compozitie actioneaza ca agent hidratant
-->gelul stabilizat de Aloe vera are efect calmant
-->are aroma placuta de lamaie si lavanda
-->este usor de transportat si depozitat

CUMPARApng


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng