Forever Essential Oils


Energizează-te și revigorează-te cu Forever Essential Oils
Te-ai gandit vreodata cum pot unele arome sa te faca sa calatoresti in timp si spatiu? Mirosul e conectat cu memoria noastra, ceea ce face ca o simpla adulmecare a ceva familiar sa te duca inapoi in timp.
Mirosul stimuleaza anumite parti ale creierului asociate, printre altele, cu memoria, emotiile sau starea de spirit. Forever Essential Oils apasa acest buton imaginar pentru a-ti ghida mintea si corpul intr-o calatorie spre conectarea cu tine insuti si spre o stare de prezenta constienta.
grupul de studiupng
Puterea mirosului și a aromaterapiei
Unul dintre cele mai puternice simturi umane este mirosul. Nu este asadar nicio surpriza ca beneficiile aromaterapiei sunt recunoscute la nivel mondial.

Radacinile acestei practici se pierd in timp, in vremuri cand nimeni nu intelegea, din punct de vedere stiintific, ce se ascunde in profunzimea simturilor noastre. De fapt, se pare ca uleiurile esentiale erau folosite inca din perioada Antichitatii, iar modalitatile de utilizare au fost descrise inca din secolul 1, cu accent pe functia de aparare a organismului, stimulare a simturilor si ca instrument de a-i face pe oameni sa se simta si sa arate mai bine.
Cercetari realizate la Universitatea Rutgers au demonstrat ca mirosul este singurul simt uman care parcurge un drum atat de direct catre memorie si centrii nervosi responsabili cu emotiile. Aceasta linie directa este explicatia faptului ca anumite mirosuri te pot face sa simti ca faci o calatorie in timp si spatiu sau pot crea legaturi emotionale imediate. De exemplu, mirosul prajiturilor din cuptor iti aminteste de casa bunicilor sau parfumul de brad te face sa te gandesti la sarbatorile de iarna.
produse recomandatepng
Bucură-te de puterea deplină a simțurilor tale cu Forever Essential Oils
Fiecare ulei esential are beneficii diferite, in functie de efectul pe care mirosul il are asupra creierului. Aromele uleiurilor esentiale sunt, de multe ori, combinate, in asa fel incat sa se creeze parfumuri complexe, pentru un maximum de beneficii.
FOREVER ESSENTIAL OILS LEMON
Este creat din lamai din Argentina si California. Lamaile folosite sunt culese manual si atent ingrijite pana cand ating gradul perfect de coacere. Astfel, ne asiguram ca fructul este mult mai zemos si mai parfumat, pentru un plus de energie si vitalitate in produsul final, uleiul esential.
INCEARCA SI TU PRODUSUL FOREVER 600X100png
FOREVER ESSENTIAL OILS PEPPERMINT
Este creat din frunze de menta culese de la poalele muntilor Himalaya, unde clima si solul favorizeaza cresterea unei plante de cea mai buna calitate. Rezultatul este un ulei esential cu efect racoritor si linistitor.
INCEARCA SI TU PRODUSUL FOREVER 600X100png
FOREVER ESSENTIAL OILS LAVENDER
Este creat din lavanda cultivata si culeasa in Bulgaria, unde conditiile de clima si sol favorizeaza fabricarea unui ulei cu continut ridicat de linalil acetat, substanta care da aroma fructata, dulce, calmanta si relaxanta a lavandei.
INCEARCA SI TU PRODUSUL FOREVER 600X100png
FOREVER ESSENTIAL OILS DEFENSE
Este un mix din 7 dintre uleiurile esentiale de cea mai buna calitate din 6 tari din intreaga lume. Reprezinta echilibrul perfect dintre cuisoarele din Madagascar, portocalele din Statele Unite, uleiul din coaja de scortisoara din Madagascar, tamaia din Somalia, rozmarinul din Ungaria, uleiul de eucalipt din Australia si ienuparul din Nepal. Pe langa aroma imbietoare, Defense sprijina si buna functionare a sistemului imunitar.
INCEARCA SI TU PRODUSUL FOREVER 600X100png


Cum se folosesc uleiurile esențiale?

Datorita versatilitatii lor, te poti bucura de beneficiile uleiurilor esentiale acasa sau pe drum. Exista, de asemenea, cateva uleiuri care pot fi administrate si pe cale orala, pentru intarirea organismului. Si intrucat exista numeroase arome sau amestecuri menite sa potenteze starea de bine, tot asa exista mai multe feluri de a te bucura de experienta aromaterapiei. Iata 3 posibilitati de a incepe sa folosesti Forever Essential Oils.
raspundem intrebarilorpng
În difuzor/ olfactoterapie.
 
Vaporii de uleiuri esentiale se elibereaza in aer. Difuzoarele care utilizeaza caldura si ultrasunetele functioneaza pe baza unei combinatii de apa si uleiuri esentiale si sunt cele mai accesibile. Difuzoarele cu nebulizator nu au nevoie de apa, vaporii eliberandu-se doar din uleiuri esentiale. Tocmai de aceea, acestea sunt mai scumpe si folosesc o cantitate mai mare de uleiuri esentiale.

Aplicare topică.
 
Uleiurile esentiale pot fi mixate in lotiunile preferate de corp sau in saruri de baie. Ele se pot aplica si direct pe piele daca sunt combinate cu un ulei baza vegetala, dupa cum urmeaza: 2 pana la 4 picaturi de ulei esential la o lingurita de ulei baza.

Ca odorizant de cameră/pentru haine.
 
Poti adauga uleiurile esentiale intr-un bol cu apa pe care il asezi intr-un loc strategic din casa sau isi poti inmiresma hainele ori lenjeria de pat cu ele, adaugandu-le pe o bucata de bumbac/panza, pe care o introduci in uscatorul de rufe.
youtubepng
100% puritate - Uleiuri esențiale de calitate superioară
Calitatea superioara a uleiurilor esentiale vine din faptul ca la producerea lor se folosesc cele mai bune plante. Forever Essential Oils sunt extrase doar din plante cultivate si culese in conditii ideale. Forever procura aceste uleiuri pure din intreaga lume, asigurandu-se ca sunt produse in conditii optime, pentru a garanta cele mai pure esente aromatice.
Forever foloseste cele mai bune uleiuri esentiale naturale, pastrand, astfel, calitatea si puritatea produselor. Pentru ca tu sa beneficiezi de tot ce are natura mai bun de oferit, Forever Essential Oils nu sunt niciodata diluate sau amestecate cu uleiuri sintetice. Pentru a extrage uleiurile din plante fara a pierde din esenta aromatica, folosim distilarea sau presarea la rece.
Distilarea presupune extragerea uleiurilor din plante cu ajutorul aburilor. Pe masura ce aburul se transforma in lichid, uleiul se ridica la suprafata, de unde este separat de apa si apoi imbuteliat.
Presarea la rece presupune stoarcerea plantelor crude, astfel incat uleiurile sa se elibereze din pulpa sau coaja acestora. Uleiurile sunt extrase si bagate, apoi, la centrifuga, pentru a separa ingredientele solide de ulei, acesta din urma fiind, ulterior, ambalat in recipiente speciale.
BANNER BLOG 2png
Știai că...?
Experienta utilizarii uleiurilor esentiale poate fi si mai placuta daca alegi sa le aplici pe anumite zone ale corpului? Incearca sa folosesti menta pe frunte, tample si umeri pentru o senzatie de prospetime, liniste si relaxare. Proprietatile calmante ale lavandei sunt potentate la maxim daca aplici uleiul pe incheieturi sau in spatele urechilor. Aceste zone ale corpului sunt aproape de anumiti centri nervosi care creeaza, in combinatie cu beneficiile aromaterapiei, o experienta senzoriala unica.


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
cea mai frumoasa afacerepng