Forever Bee Pollen - alimentul complet al naturii!


Forever Bee Pollen – alimentul complet al naturii

Intr-o lume in care vorbim si cautam des superalimentele care sa aiba grija de corpul nostru asa cum ne dorim, fisa de post a polenului este una cu adevarat impresionanta. Continand aproape toti nutrientii esentiali pentru viata, lucru pentru care a fost numit alimentul complet al naturii, polenul detine o functie extrem de atragatoare pentru orice persoana care vrea sa il angajeze pentru postul in care te ajuta sa ”arati mai bine, te simti mai bine”. Si ne bucuram sa il avem si in gama Forever, alaturi de alte produse apicole de care suntem mandri.

Iar Forever Bee Pollen, produsul nostru cu concentratie maxima de polen, combinat cu o alta bijuterie a albinelor, laptisorul de matca, este vestitorul celei mai frumoase si in forma primaveri.

Ce este polenul și cât de important este?
Polenul este pulberea fertila a florilor. Albinele il culeg si il duc in stupi, folosindu-l ca hrana. Acesta cuprinde un amestec de nectar, miere, saliva de albine si polen de plante colectat de albine. Este format din 40% proteine si este considerat a fi unul dintre cele mai hranitoare alimente ale naturii.

Fara polen nu ar exista plante, arbori sau flori; chiar si noi depindem de el. Se prezinta sub forma de pulbere, adesea de culoare galbena, formata din grauncioare de dimensiuni microscopice, care se regasesc in saculeti pe vargul staminelor (partea reproducatoare masculina a florii). Polenul este considerat unul dintre cei mai bogati si complecsi nutrienti pe care ni-i daruieste natura.
Cum este obținut Forever Bee Pollen?
Polenul oferit in produsul nostru este extras de albine din florile ce cresc in regiunile izolate, intens desertice. Din stupi, polenul este colectat in recipiente speciale din otel inoxidabil, care ii asigura prospetimea si ii pastreaza nealterate calitatile nutritive.

Forever Bee Pollen este un produs 100% natural, nu contine conservanti, coloranti sau aromatizanti artificiali si suntem #foreverproud atat de el, cat si de celelalte produse apicole pe care le furnizam cu cea mai mare incredere – Forever Bee Propolis, Forever Royal Jelly si Forever Bee Honey – de aceeasi calitate incontestabila cu care ne mandrim de zeci de ani.

Ce nutrienți conține Forever Bee Pollen?
Polenul de albine este ingredientul de baza al produsului nostru, Forever Bee Pollen, ceea ce il face sa contina un larg spectru de substante nutritive care ajuta la mentinerea starii de bine. In plus, contine si laptisor de matca, un alt nutrient important pe care albinele ni-l daruiesc cu generozitate.

Din bogatia nutritiva pe care polenul o contine, amintim:
  • vitaminele complexului B si vitamina C care, fiind hidrosolubile, pot fi administrate zilnic.
  • vitaminele D, E, K si beta-caroten (vitamina A),
  • numeroase minerale (fosfor, potasiu, calciu, magneziu, seleniu, fier), enzime si coenzime,
  • acizi grasi de provenienta vegetala,
  • carbohidrati,
  • proteine,
  • precum si 22 de aminoacizi, inclusiv cei opt aminoacizi esentiali, pe care organismul uman nu ii poate sintetiza.
Polenul de albine contine lecitina, care exista in mod natural in fiecare celula si faciliteaza metabolismul lipidic. Substantele nutritive din polenul de albine sunt imediat asimilate si usor absorbite de organism.

De ce ai nevoie de Forever Bee Pollen?
Forever Bee Pollen este un supliment alimentar esential, care ajuta la sporirea nivelului de energie si la vigoare, contribuie la o buna circulatie sangvina, precum si la buna functionare a sistemelor digestiv, imunitar si nervos.

Forever Bee Pollen actioneaza foarte bine impreuna cu Forever Bee Propolis, deoarece isi potenteaza reciproc activitatea sanogena, prin imbogatirea si mai accentuata de aminoacizii esentiali, vitamine (A, C, D, E, K), enzime si coenzime, acizi grasi, proteine, minerale si oligoelemente. Unele dintre acestea nu pot fi sintetizate de corpul uman si de aceea sunt incadrate in categoria nutrientilor esentiali.

Forever Bee Pollen – necesar mai mult ca oricând astăzi
Toata bogatia nutritiva din Bee Pollen contribuie din plin la reechilibrarea dietei moderne, in general carentata in multi dintre nutrientii esentiali pentru organism. Reechilibrarea dietei in planul sanatatii echivaleaza cu readucerea proceselor fiziologice din corp la parametrii normali, conferind rezistenta organismului in fata radicalilor liberi.

Produsele apicole sunt, de asemenea, indicate in efort fizic si mental, precum si la schimbarea dintre anotimpuri, adica exact in aceasta perioada… In aceste zile, cand astenia de primavara incepe sa isi face resimtita prezenta in starea noastra – prin letargie, epuizare, stare de oboseala – Bee Pollen este un prieten de nadejde in mentinerea energiei si vitalitatii de zi cu zi.

Polenul are proprietati nutritive remarcabile pentru organism, dar si beneficii pentru frumusete. Contine o cantitate impresionanta de antioxidanti, facandu-l un impresionant aliat impotriva imbatranirii premature a pielii. Sustine pielea sanatoasa din interior spre exterior si acesta este un alt motiv pentru care polenul ar trebui sa faca parte din dieta noastra zilnica.
Știați că:
  • Albinele sunt singurele insecte care produc alimente comestibile de catre om?
  • In medie, albina poate aduce la un zbor 12-15 mg polen, adica aproximativ 1/10 din greutatea ei corporala?
  • Albinele colecteaza in jur de 30 – 40 kg de polen intr-un sezon?
  • Albinele dintr-un stup parcurg de trei ori distanta orbitei terestre pentru a colecta un kilogram de miere?
  • Albina viziteaza 50 pana la 100 de flori in timpul unei iesiri din stup?

CUMPARApng


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng