Forever Bee Honey dă gust și energie toamnei


Cand ne gandim la Forever Bee Honey zambim larg si ne mandrim tare, avand in minte milioanele de consumatori care s-au indragostit iremediabil de acest indulcitor natural si bucuria de pe chipul lor atunci cand vorbesc despre el.

In superba si insorita Spanie, in zonele linistite si pline de pace de unde ne recoltam mierea, albinele se bucura de savoarea si prospetimea campurilor de lavanda si rozmarin si ale livezilor de portocali, din ale caror flori aduna pretiosul nectar dulce. Rezultatul? Forever Bee Honey, o miere 100% naturala, unica si savuroasa, de culoarea chihlimbarului si cu gust dulce perfect echilibrat, in care notele de lavanda, rozmarin si portocala se imbina armonios cu dulceata data de condimente. Aromele sunt atat complexe si ti se dezvaluie treptat, astfel incat vei descoperi ceva nou cu fiecare lingurita savurata.
  • Recipient practic, usor de manevrat, cu tenta fumurie pentru a preveni deteriorarea calitatii nutrientilor sub actiunea luminii solare
  • Produs bogat in carbohidrati. De asemenea, contine minerale precum calciul si fosforul.
  • Indulcitor natural, usor asimilabil
  • Ideal de savurat impreuna cu o ceasca de Aloe Blossom Herbal Tea aromat
  • Fara gluten
  • Iubit de vegetarieni
  • Certificat Halal, Kosher

“Saptamana trecuta am luat Bee Honey pentru prima oara si de atunci ma gandesc cum am trait fara ea pana acum?! Are un gust delicios si o textura super cremoasa!” (Alexandra)

“Vreau sa spun ca nu cunosteam produsele apicole Forever, insa de cand am descoperit mierea Forever o adora toata familia - de la mic la mare - in ceai, in gustarile dulci, in shake-uri, un produs atat de natural si delicios la gust. O iubim si o folosim zilnic.” (Lucia Suteu)

Un produs excelent pentru toate varstele, tonic si energizant. Gustul este unic.” (Andrada Fatulescu)

”S-ar putea spune ca este ideala in sezonul rece, cand te bucuri mai mult de ceaiuri si bauturi calde, insa noi am descoperit ca este un must-have in fiecare zi, indiferent unde ne aflam si in ce anotimp. Este preferata copiilor, alaturi de paine cu unt, dar si a noastra. De multe ori nici nu mai ajunge in ceai sau compot, pentru ca o mancam cu lingurita.” (Irina A)

”Ma simt in siguranta cand stiu ca folosesc un indulcitor natural si bogat in elemente nutritive precum mierea Forever. M-a convins nu doar prin gustul delicios, usor floral, dar am increderea totala ca este de cea mai buna calitate, pentru ca tot ce am cumparat si folosesc de la Forever este la cel mai inalt nivel.” (Iuliana Andreea)

Bee Honey este atat de versatila, incat nu are voie sa lipseasca din casa. Este ideal de consumat in orice bautura, in prajituri si chiar de folosit in mastile de frumusete pentru ten ori ca exfoliant pentru corp. La noi face parte din comenzile lunare, cel putin.” (Eli Mihaela I.)

Daca Forever Bee Honey este si preferata ta sau a familiei ori ai descoperit si alte beneficii, vrem sa iti auzim parerea. Lasa-ne o recenzie pe https://foreverliving.ro/forever-bee-honey-art0007. Daca ai amanat testarea acestui deliciu energic Forever, la inceput de toamna este momentul ideal!

CUMPARApng


Comanda-l acum si simte bucuria de a fi energic si in forma in fiecare zi!
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng