Forever Arctic Sea - mai multe tipuri de uleiuri, mai multe beneficii


Acizii grasi esentiali sunt vitali pentru sanatatea organismului, in special a creierului, inimii si sistemului cardiovascular. Organismul uman nu ii poate produce, de aceea, este important sa-i aducem in dieta noastra zilnica prin alimentatie. Dintre toate formele de acizi grasi, din cauza dietei si a stilului de viata actual, cel care se gaseste in majoritatea cazurilor in deficit este acidul gras Omega 3 (acidul alfa-linolenic).

O alimentatie echilibrata trebuie sa ofere un aport adecvat de acizi grasi Omega-3 provenind din surse de calitate. Forever Arctic Sea furnizeaza o cantitate perfect echilibrata de acizi grasi esentiali, datorita continutului de ulei de calamar, imbogatit cu ulei de cod si somon. Uleiul de calamar este o sursa superioara de acizi grasi Omega-3 cu lant lung, DHA si EPA. Noua combinatie de acizi grasi esentiali provenind din diferite surse animale si vegetale confera produsului calitati deosebite.

arati mai binepng
•    DHA (acidul docosahexaenoic) contribuie la mentinerea functiei normale a creierului si a vederii normale.

•    DHA (acidul docosahexaenoic) si EPA (acidul eicosapentaenoic) contribuie la functia normala a inimii.

•    Acidul oleic este o grasime nesaturata. Inlocuirea grasimilor saturate cu grasimi nesaturate din dieta contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange.
banner blog noupng
Cele mai bune surse de Omega-3


Daca ne intoarcem in timp cu 2.000 de ani si incercam sa identificam proportia dintre Omega-3 si Omega-6 in obiceiurile alimentare ale oamenilor, observam ca valoarea optima a fost inregistrata in secolul al 13-lea. Din acel moment, oamenii au inceput sa consume cantitati tot mai mari de Omega-6, in detrimentul Omega-3, proportia ajungand in prezent intre 1-la-5 pana la 1-la-30. De fapt, in lume se consuma astazi peste 100 de milioane de tone de Omega-6 anual – o cifra extrem de mare, tinand cont de faptul ca studiile si cercetarile medicale arata ca excesul de Omega-6 in defavoarea Omega-3 poate fi asociat cu multe provocari in ceea ce priveste sanatatea.
seminarii onlinepng
Ce putem face, deci, pentru a reechilibra balanta dintre Omega-3 si Omega-6? Una dintre modalitati ar fi sa crestem consumul de Omega-3. Haideti sa analizam trei surse de acizi grasi Omega-3 si sa le evaluam ca bune, mai bune si cele mai bune. In categoria bune se incadreaza sursele vegetale. Pe langa nutrientii importanti pe care ii furnizeaza corpului nostru, majoritatea plantelor si legumelor ofera cantitati limitate de Omega-3. Motivul este ca organismul nostru converteste acidul alfa-linolenic din plante in cantitati reduse de DHA. De exemplu, atunci cand consumi 100 de miligrame de acizi grasi din surse vegetale, acestea sunt transformate in organism in numai 5 miligrame de DHA. Ar trebui sa consumi 6 litri dintr-unul dintre cele mai comune uleiuri folosite la gatit pentru a beneficia de aceeasi cantitate de Omega-3 cat contine doza zilnica de Arctic Sea.

O modalitate mai buna de a-i furniza corpului Omega-3 este sa consumi mai mult peste. Totusi, exista multe ingrijorari in privinta concentratiilor de metale toxice (plumb, mercur) si alte toxine la multe populatii de pesti, ceea ce ii determina pe specialisti sa atraga atentia asupra consumului ridicat de peste din astfel de surse poluate si contaminate. In plus, majoritatea pestelui disponibil astazi pe piata este crescut in ferme specializate, si nu provine din pestii care cresc liberi in apele lacurilor, raurilor, marilor si oceanelor.
produse recomandatepng
Cea mai buna modalitate de a ne asigura aportul optim de Omega-3 este, pe langa o dieta cat de sanatoasa si echilibrata posibil, sa consumam suplimente precum Arctic Sea. Ganditi-va la urmatorul aspect. Doza zilnica recomandata de Arctic Sea (6 capsule) ofera corpului 1.500 mg de acizi grasi Omega-3. Si nu este necesara convertirea lor. EPA si DHA sunt disponibile pentru asimilare imediata din capsule. Se cunoaste faptul ca acizii grasi esentiali polinesaturati cu lant lung sunt extrem de sensibili la actiunea luminii si a oxigenului si, de aceea, trebuie foarte bine protejati de actiunea oxidativa a celor doi agenti. Cu cat sunt mai bine protejati de oxidare, cu atat beneficiile lor sunt mai mari. Atentie la produsele similare care nu sunt protejate impotriva oxidarii, deoarece acestea pot deveni chiar periculoase pentru sanatate. Pentru a proteja acizii grasi esentiali impotriva oxidarii, Forever Arctic Sea contine, in plus fata de d-alfa tocoferol (o forma a vitaminei E, care protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ), si uleiuri de lamaie si lamaie verde, care, pe langa aroma placuta de citrice, au si proprietati antioxidante.

banner 1png
Forever foloseste un amestec brevetat din cele mai bune uleiuri de peste, care sunt supuse unui proces extrem de strict in vederea eliminarii contaminantilor si toxinelor si mentinerii puritatii. Fiecare lot de Arctic Sea trece prin 46 de teste cantitative si calitative, pentru a-i asigura puritatea, eficacitatea si siguranta pentru consum. Furnizorul uleiului de peste folosit in Arctic Sea a primit urmatoarele certificari: Organizatia Internationala pentru Standardizare, Analiza Riscului si Puncte Critice de Control, Bune Practici de Fabricare, Administratia Alimentelor si a Medicamentelor din Coreea, care este, de altfel, membru activ al comitetului tehnic al Organizatiei Globale pentru studiul EPA si DHA. In plus, a primit o evaluare de 5 stele din partea International Fish Oil Standards. Rezultatul este un ulei de peste de cea mai inalta calitate.
Forever Arctic Sea:

•    Ofera un aport echilibrat de acizi grasi EPA si DHA, esentiali pentru sanatate si o stare generala de bine.

•    Contine acizi grasi obtinuti din surse sigure, prietenoase cu mediul.

•    Are aroma naturala placuta de citrice – lamaie si lamaie verde.
incearca si tupng