Forever Aloe Peaches - preferatul copiilor și nu numai


Copiii nostri sunt intotdeauna pregatiti pentru scoala si pentru orice alta activitate din programul zilei, pentru ca in Forever avem produsele care au grija ca ei sa fie in forma maxima si mereu energici, oriunde s-ar afla sau cu orice s-ar indeletnici in drumul lor spre cunoastere si dezvoltare.

Forever Aloe Peaches, creat din imbinarea atenta a piersicilor bine coapte in soare si a gelului pur de Aloe vera, este nectarul dulce si gustos al starii de bine, dar si preferatul fiecarui copil care l-a incercat. Si startul perfect al oricarei zile de scoala sau gradinita. Aflam impreuna de ce.
produse recomandatepng
De ce sunt piersicile bune pentru copii?
Piersicile raman unele dintre fructele adorate de copii, cu impact important in crestere si dezvoltare: au grija si de minte, si de corp si pot fi integrate cu usurinta in meniu printre altele si datorita produsului Forever Aloe Peaches, in care am combinat tot ce e mai bun din natura, nu doar pentru cei mici, ci pentru toata familia. Stiai ca doar 100 g de piersici furnizeaza 11% din aportul zilnic recomandat de vitamina C, esentiala pentru imunitate, energie, stare de bine, piele sanatoasa etc.? De asemenea, aceeasi cantitate de piersici ofera 7% din doza zilnica necesara de vitamina A, 4% de vitamina B3, 5% de potasiu si multe alte substante nutritive cu rol esential in buna functionare a intregului organism.

Important de mentionat este ca vitamina A, riboflavina si zincul din piersici contribuie la mentinerea vederii normale, ceea ce este de un real ajutor in cazul copiilor si adolescentilor, atat de expusi in prezent la ecrane si la lumea digitala.

Consumul de piersici contribuie de asemenea la o mai buna concentrare a copiilor la scoala, datorita continutului bogat de vitamina C, de vitaminele B1, B3 si B6, de acid folic si magneziu.
raspundem intrebarilorpng
De ce Aloe vera + piersici?
Am ales sa combinam gelul pur de aloe cu piersicile pentru a crea un complex de vitamine si minerale de care nu doar copiii, dar orice membru al familiei sa beneficieze in fiecare zi. Insa copiii cu atat mai mult cu cat sunt in perioada de crestere, iar cum scoala a inceput deja, consuma multe resurse nutritionale pentru a face fata temelor si tuturor activitatilor de peste zi.

Cu 84,3% gel din interiorul frunzei, Forever Aloe Peaches combina piureul de piersici cu gelul pur de Aloe vera. Bautura rezultata este delicioasa si sanatoasa, adevarata sursa de vitamine si antioxidanti, fara conservanti, care iti da senzatia cand o bei ca iti torni o raza de soare in pahar.

In plus, piersicile sunt fructe de sezon (vara), dar cu Aloe Peaches, copilul tau are sansa si bucuria de a beneficia de acest fruct tot anul.
cea mai frumoasa afacerepng
Fiecare cutie de Aloe Peaches vine la pachet cu nenumarate beneficii si avantaje:
• 84,3% gel pur de Aloe vera, cu adaos de piersici bine coapte
• Certificat IASC
• Sustine digestia si sanatatea tractului gastrointestinal
• Ideal pentru piele, par si unghii
• Favorizeaza starea generala de bine
• Sustine sistemul imunitar
• Gust proaspat
• Consistenta fina
• Ambalaj realizat din materiale reciclabile, steril, care protejeaza continutul de actiunea luminii, a agentilor oxidativi si a bacteriilor
• Fara conservanti sau aditivi artificiali
• Noul proces aseptic minimizeaza pierderea nutrientilor
• Pasteurizat rapid pentru a mentine prospetimea si a reduce bacteriile
• Contine vitamina C cu rol antioxidant, care protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ
BANNER BLOG 2png
Sfaturi utile pentru copii energici la școală sau grădiniță
Odata cu inceperea scolii (si totodata a gradinitei), care echivaleaza cu startul sezonului rece, este important sa crestem nivelul de energie al copiilor si sa ne asiguram ca sunt in forma in fiecare zi. Exista cateva lucruri simple pe care le poti face pentru ca ei sa aiba un an scolar minunat, bogat in cele mai frumoase experiente:

Prepară-le zilnic micul dejun
Indiferent ca invata dimineata sau dupa-amiaza, prima masa a zilei este secretul unui nivel de energie crescut pentru intreaga zi. S-a descoperit ca elevii care consuma regulat micul dejun au rezultate mai bune la invatatura decat cei care sar peste el – asigura-te ca incluzi printre alimentele de dimineata oua, fructe, legume, cereale integrale, iaurt, lapte sau smoothie-uri cu proteine si vitamine.

Oferă-le un plus de energie și vitalitate cu Forever Kids
Sa recunoastem – toti copiii sunt mofturosi la cel putin un aliment nutritiv esential pentru cresterea si dezvoltarea lor. Unii la broccoli, altii la oua, altii la patrunjel sau la alte legume ori fructe a caror lipsa poate crea diverse carente cu impact negativ. Cu administrarea zilnica a suplimentului nostru Forever Kids, esti sigur ca prichindeii tai au parte de toate vitaminele si mineralele necesare pe tot parcursul anului scolar.

Asigură-te că pachețelul pentru școală este hrănitor
Toti copiii primesc gustari sau pachetel la scoala. Multi parinti prefera sa le ofere banuti sau sa-i lase pe ei sa-si aleaga ce doresc sa manance. Sfatul nostru este sa aruncati mereu o privire asupra alimentelor pe care le aleg si sa inlocuiti banutii cu un pachetel pregatit cu drag acasa, in care sa includeti fructe, legume si gustari cu adevarat hranitoare pentru ei.

Asigură-te că beau suficientă apă
Specialistii in neurologie amintesc adesea ca principalul ingredient de care are nevoie creierul pentru a fi in forma este apa. Mai simplu de atat nu se poate.

Iar un copil care are teme de facut si trebuie sa invete constant lucruri noi are nevoie de o minte limpede in fiecare zi. Stim ca micutii prefera adesea sucurile – insa creierul lor (si intregul organism) are nevoie de apa mai mult decat orice. Asadar, asigurati-va ca sticla cu apa nu lipseste din ghiozdanel.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng