Forever Aloe Peaches, preferatul copiilor

aloe peaches
Este principiul căruia Forever Living îi este fidel de peste 42 de ani și datorită căruia suntem mândri să fim lideri mondiali în Aloe vera. Din momentul în care aloe este cultivată și până când ajunge în mâinile tale, ne asigurăm pas cu pas de calitatea tuturor etapelor parcurse până la produsul finit. Aloe vera de la Forever este cultivată în soluri fertile, într-un climat care îi permite să se bucure de peste 2.000 de ore de soare în fiecare an, iar băuturile noastre din gel de aloe se bucură de certificarea Consiliului Științific Internațional pentru Aloe (IASC) pentru puritate.

Copiii noștri sunt întotdeauna pregătiți pentru școală și pentru orice activitate educațională, pentru că în Forever avem produsele care au grijă ca ei să fie în formă maximă și mereu protejați, oriunde s-ar afla sau cu orice s-ar îndeletnici în drumul lor spre cunoaștere și dezvoltare.  Forever Aloe Peaches este nectarul dulce și gustos al sănătății, dar și preferatul fiecărui copil care l-a încercat. Oferă-i startul perfect în fiecare zi de școală sau gradiniță cu această băutură nutritivă extrem de hrănitoare. Conține 84.3% gel pur de Aloe vera, aroma și nectarul hrănitor al piersicilor proaspete și porții generoase de vitamina C, pentru ca prichindelul tău să fie energic și să se bucure la maxim de fiecare zi de grădiniță sau școală.
Cu 84,3% gel din interiorul frunzei, Forever Aloe Peaches combină piureul de piersici cu gelul pur de Aloe vera. Rezultatul? O băutură delicioasă și sănătoasă, adevarata sursă de vitamine și antioxidanți, fără conservanți, pe care, când o bei, e ca și cum ți-ai turna o rază de soare în pahar.

•  Gust proaspăt
•  Consistență fină
•  Bogat în nutrienți
• Ambalajul protejează gelul față de acțiunea luminii, a agenților oxidativi și a bacteriilor
•  Ambalaj realizat din materiale 100% reciclabile
•  Fără conservanți și aditivi artificiali
•  Noul proces aseptic minimizează pierderea nutrienților
•  Pasteurizat rapid pentru a menține prospețimea și a reduce bacteriile
•  Vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

Ia cu tine, oriunde mergi, aroma dulce a piersicilor bine coapte cu Forever Aloe Peaches în cutia de 330 ml. Ambalaj mic, dar conținut atât de bogat în savoare și nutrienți, încât nu vei mai pleca de-acasă fără el.
detaliipng