Forever Aloe MPD 2X Ultra – cel mai bun detergent!

Forever Aloe MPD 2X Ultra – detergent lichid biodegradabil, ultra concentrat, ideal pentru orice suprafață sau material – este fără dar și poate produsul de curățenie „bun la toate” în casa ta, indiferent de sezon.   O simplă privire în baia și bucătăria oricărei gospodării moderne scoate la iveală o mulțime de produse pentru curățenie: detergenți de vase și de rufe, soluții pentru curățarea gresiei și a parchetului, spray-uri pentru geamuri, detergent pentru spălarea mașinii, soluții pentru curățarea faianței și a obiectelor sanitare, soluții pentru degresarea aragazului și a cuptorului și lista poate continua.
detaliipng

De ce să alegi Forever Aloe MPD 2X Ultra?

Înlocuiește produsele obișnuite de curățenie cu Forever Aloe MPD 2X Ultra. Un calcul simplu îți arată că folosirea acestui produs este mult mai avantajoasă. În plus, includerea lui pe lista ta lunară de cumparături Forever te ajută să-ți îndeplinești statutul de Activ, dacă ești un Forever Business Owner și îți dezvolți propria afacere Forever. Și mai mult decât atât: primești și bonus personal în urma comenzilor tale și ale noilor tăi parteneri cărora le recomanzi produsul. Forever Aloe MPD 2X Ultra este preferatul întregii tale echipe. Iată și de ce:
daniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau

Forever Aloe MPD 2X Ultra – produs pentru întreaga casă

  • Hainele și lenjeria – ideal și pentru mașina de spălat rufe, potrivit și pentru îndepărtarea petelor.
  • Vasele – îndepartează în mod eficace grăsimea.
  • Gresia și faianța.
  • Parchetul.
  • Obiectele sanitare.
  • Geamurile – fără a lăsa urme neplăcute.
  • Mașina – exterior și interior.
  • Covoarele.
  • Pensulele de pictură.
detaliipng

Versatil și mereu la îndemână – cum îl folosești

  1. Haine / lenjerie (încărcare normală a mașinii de spălat rufe): Se folosesc 15 ml de produs. Pentru îndepărtarea petelor dificile se toarnă puțin produs direct pe pată și se lasă la înmuiat. Se va testa întotdeauna rezistența culorii pe o suprafața mai puțin vizibilă.
  2. Uz universal: Pentru curațarea aparatelor electrocasnice, podelelor, obiectelor sanitare, gresiei, covoarelor și automobilelor (la interior și exterior) se vor dilua 30 ml produs la 5 l de apă.
  3. Menaj: Curăță foarte eficient, fiind în același timp delicat pentru mâini. Doar cateva picături pe un burete de menaj sunt necesare pentru spălarea vaselor, îndepărtarea petelor de pe covoare etc. Deoarece produce o spumă abundentă nu se recomandă pentru mașinile automate de spălat vase.

detaliipng

Sfatul Forever:

Când comanzi Forever Aloe MPD 2X Ultra de la Forever, cumpără și câteva flacoane dozatoare tip spray. Diluează detergentul cu apă, conform instrucțiunilor, păstrează un flacon în baie, unul în bucătărie și, de ce nu, unul chiar în mașină. Vei vedea în scurt timp cât de mult îți va ușura munca de curățenie. Încurajează-ți echipa să-ți urmeze exemplul. Casa, mașina și afacerea voastră vor străluci. Gândește-te la toate locurile în care curățenia zilnică, impecabilă este o cerință obligatorie. Stabilește contacte și promovează Forever Aloe MPD 2X Ultra de la Forever Living Products.

detaliipng