Forever Aloe Berry Nectar - un nou look, acelasi gust delicios


Forever Aloe Berry Nectar in noul ambalaj PET ramane acelasi produs de care s-au indragostit milioane de consumatori fideli din intreaga lume: 90,7% gel stabilizat de Aloe vera si sucuri naturale concentrate din fructe, care sustin sistemul imunitar si mentin energia la cote optime.
 
Ne luam la revedere de la ambalajul TetraPak, care ne-a oferit atat de mult ajutor in eforturile noastre de a proteja mediul inconjurator natura si de a pastra prospetimea gelului nostru extras din frunzele de aloe, dar care ne-a lansat si multe provocari in ceea ce priveste livrarea si modul de pastrare. V-am ascultat nevoile si feedback-urile si am facut un pas inainte – un ambalaj nou, PET, 100% reciclabil si creat din plastic reciclat. De acum, mult mai usor de transportat si... savurat!
 
Aloe vera de la Forever este cultivata in soluri fertile, intr-un climat care ii permite sa se bucure de peste 2.000 de ore de soare in fiecare an. Extragem cu grija pulpa din interiorul frunzelor de aloe, pentru ca tu sa te bucuri de puterea naturii. Forever Aloe Berry NectarTM este bogat in Vitamina C, care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la reducerea oboselii si extenuarii.
Aroma proaspata si revigoranta a merisoarelor se imbina cu gustul dulce al merelor pentru a transforma gelul nostru de Aloe vera intr-o bautura care nu doar favorizeaza digestia, ci este si bogata in fitonutrienti si vitamine.

7png


Beneficii cheie:
 
●90,7% Aloe vera pura, cu adaos de merisoare si mere
●Certificat IASC
●Sustine digestia si sanatatea tractului gastrointestinal
●Ideal pentru piele, par si unghii
●Favorizeaza starea generala de bine
●Sustine sistemul imunitar
●Gust proaspat
●Consistenta fina
●Bogat in nutrienti
●Fara conservanti sau aditivi
●Vitamina C cu rol antioxidant protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ

7png


Beneficiile noului ambalaj de tip PET:
●PET (polietilen tereftalat) este un tip de plastic transparent, durabil, usor si 100% reciclabil.
●Ambalajele de tip PET nu contin BPA si nici ftalati si sunt rezistente la caldura.
●Design nou, modern, elegant si atractiv.
●Formula produsului ramane aceeasi.
●Trecerea la PET se aliniaza cu eforturile companiei de a continua sa gaseasca si sa implementeze solutii durabile si sustenabile, oferind in acelasi timp produse de cea mai buna calitate, pentru un stil de viata sanatos si echilibrat.
●PET-ul este acceptat pe scara larga in intreaga lume ca produs reciclabil si este excelent pentru mediu atunci cand este reciclat.
●Noile ambalaje Forever de tip PET sunt realizate in proportie de 50% din plastic reciclat.
●Chiar si capacul sticlelor PET este reciclabil HDPE.
●S-au efectuat numeroase teste de compatibilitate si stabilitate pentru a ne asigura ca noile ambalaje de tip PET sunt sigure pentru mentinerea calitatii inalte cu care ne-am obisnuit in bauturile noastre nutritive din Aloe vera. Astfel, toate gelurile noastre Forever raman proaspete si stabile in noile ambalaje, prospetimea si aroma ramanand intacte.
●Cercetarile arata ca PET-ul ofera mai multe avantaje, inclusiv un consum redus de energie pentru fabricare, in comparatie cu alte alternative din plastic.
●Tranzitia la acest tip de ambalaj, 100% reciclabil, reprezinta un pas inainte in angajamentul constant al companiei spre sustenabilitate si protejarea mediului inconjurator.

1png


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
Sntate Personalizat-6 oct 2023png