Forever Active Pro-B pentru starea ta de bine la început de an


Descopera cum Forever Active Pro-B® iti sustine sistemele digestiv si imunitar.
Forever Active Pro-B este un amestec unic de bacterii benefice si fibre cu rol prebiotic, conceput pentru a sustine digestia si imunitatea. Pentru a afla mai multe despre stiinta din spatele Forever Active Pro-B, am stat de vorba cu Christopher Altamirano, Director Forever pentru Controlul Calitatii, cu peste opt ani de experienta in domeniu, precum si in cercetarea si dezvoltarea de produse nutritive si suplimente alimentare. A studiat, de asemenea, imunologia timp de doi ani, oferind o extra perspectiva asupra crearii acestui supliment destinat sanatatii sistemului nostru digestiv.

Ce este Forever Active Pro-B?

Forever Active Pro-B este un amestec brevetat de sase tulpini diferite de bacterii benefice, cu 8 miliarde UFC (unitati formatoare de colonii) per doza zilnica. Acest amestec ofera bacteriile bune necesare sistemului digestiv, care pot ajuta la sustinerea digestiei si a imunitatii. La urma urmei, imunitatea incepe la nivel intestinal. Formula include, de asemenea, zinc, care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, alaturi de fibre cu rol prebiotic.

Ce cercetări au fost facute pentru a găsi formula potrivită?

Tulpinile utilizate in Forever Active Pro-B au fost studiate si selectate pe baza proprietatilor lor benefice, a cercetarilor clinice si a capacitatii lor de a actiona sinergic. Forever Active Pro-B include o serie de tulpini benefice cunoscute sub numele de FloraActive si studiate in cadrul Spitalului Universitar din Copenhaga, lider in domeniul gastroenterologiei.

De ce este important un astfel de supliment?

In sistemul nostru digestiv sunt prezente multe tipuri de bacterii, dar uneori este nevoie sa sustinem tipurile benefice, pentru a mentine sanatatea digestiva. Cand stresul, obiceiurile alimentare nocive sau alimentatia excesiva perturba sistemul digestiv, uneori avem nevoie de putin ajutor suplimentar din partea bacteriilor benefice.

Ce diferențiază Forever Active Pro-B de alte produse similare?

Amestecul brevetat de tulpini Forever a fost liofilizat pentru protectie, eficacitate si stabilitate, eliminand nevoia de refrigerare, cum se intampla in cazul altor suplimente de acest fel. In plus, Forever Active Pro-B are un tip unic de ambalaj, pentru a minimiza efectele umiditatii, mentinand eficienta bacteriilor benefice pentru mai mult timp. Zincul, despre care studiile arata ca sustine functionarea normala a sistemului imunitar, ofera multiple beneficii suplimentare.

Care sunt ingredientele cheie?

Ingredientele cheie sunt cele sase tulpini specializate: Bifidobacterium si Lactobacillus (B. lactis, L. rhamnosus, L. reuteri, L. acidophilus, B. longum, B. bifidum), zinc si fructooligozaharide.

Cum susțin aceste ingrediente sănătatea digestivă și imunitară?

Deoarece bacteriile benefice sunt deja prezente in sistemul nostru digestiv, ele nu sunt complet straine organismului nostru. Fibra prebiotica sustine fermentarea bacteriilor sanatoase gasite in probiotice, astfel incat combinarea acestora - impreuna cu zincul - ofera un mediu ideal pentru buna functionare a corpului, in general.

Când trebuie utilizat Forever Active Pro-B?

Indiferent cand luati Forever Active Pro-B, acesta va fi sigur si eficient. Recomandarea este sa luati o capsula pe zi, cu o cantitate suficienta de apa, cu 30 de minute inainte de masa.


Forever Active Pro-B este suplimentul perfect de bacterii benefice, de calitate inalta, care te ajuta sa suplimentezi flora intestinala si te sustine in obiectivele tale privind dieta si stilul de viata.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.