Forever Absorbent-D, produsul lunii, aduce soarele în starea ta


De acum, ne bucuram de soare si la exterior, si la interior, deoarece avem, in sfarsit, suplimentul care ne ajuta sa ne bucuram de unul dintre cele mai importante beneficii ale expunerii solare: Forever Absorbent-D. Si nu oricum, intr-o formula unica si cu absorbtie rapida. Pentru ca… nu avem timp de pierdut, nu-i asa? Avem multe planuri si obiective pe agenda Forever (ati aflat ca a inceput perioada de calificare pentru EMR25 - Phuket, Thailanda, da?!), iar vitamina D nu trebuie sa fie pe lista de prioritati sau preocupari, ci parte din rutina zilnica de wellness.
Am desemnat Forever Absorbent-D produsul lunii mai si are toate motivele sa fie vedeta in aceasta perioada. Este o formula speciala, care imbina vitaminele D si E intr-un comprimat masticabil cu gust natural si delicios de fruct de cactus.
Lansat cu mai putin de o luna in urma la Raliul Global din India, Absorbent-D a cucerit lumea Forever, mai ales acum, primavara, cand se considera ca majoritatea oamenilor au cel mai scazut nivel de vitamina D din tot anul. Tu cand ti-ai luat ultima data doza de soare pentru organismul tau? Deoarece stiai ca:
■Se estimeaza ca peste 1 miliard de persoane din intreaga lume au deficienta de vitamina D?
■Este singura vitamina pe care o produce corpul in mod natural (se sintetizeaza in piele in timpul expunerii la soare)?
■Joaca un rol esential in productia de serotonina si poate imbunatati starea de spirit?
■Obtinem foarte putina vitamina D din alimentatie?
■Deficienta de vitamina D este mai frecventa la femei?
■Vitamina D este cel mai subestimat nutrient? Cei mai multi oameni considera ca nu au nevoie de suplimente cu vitamina D, deoarece o obtin direct de la soare. Insa expunerea trebuie sa fie prelungita si soarele trebuie sa fie in contact direct cu pielea, ceea ce nu se intampla toamna, iarna sau primavara.

Si atunci cum facem? Cum beneficiem de dozele optime de vitamina D si ne asiguram ca suntem mereu in forma, indiferent de anotimp? Aici intervine Absorbent-D, care e conceput astfel incat sa iti sustina stilul de viata zilnic.

7png


De ce Forever Absorbent-D?
■ Tablete masticabile asigura o absorbtie mai buna a vitaminei D
■ Formula imbogatita cu vitamina E
■ Fiecare tableta contine 20 mcg de vitamina D3 (colecalciferol), despre care s-a demonstrat ca este de 2 ori mai eficienta decat D2.
■ Aroma dulce, placuta, provine din ingrediente naturale (fruct de cactus)
■ Nu contine indulcitori artificiali
■ Nu contine gluten
■ Certificat Halal si Kosher
Ce roluri au vitaminele D si E în organism?
Vitamina D contribuie la:
■             absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului
■             mentinerea nivelurilor normale de calciu din sange
■             mentinerea sanatatii oaselor
■            mentinerea functiei musculare normale
■             mentinerea sanatatii dinilor
■             functionarea normala a sistemului imunitar
Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Rutina zilnica de wellness, in care aratam si ne simtim mai bine Forever, are in Absorbent-D un super aliat al unui organism puternic si sanatos.
Cu Absorbent-D iti iei doza de soare oricand si oriunde te-ai afla!

7png


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
Sntate Personalizat - 10 oct2023png