Forever, în topul preocupărilor pentru sustenabilitate


Apa contează 


Forever continua sa defineasca standardele in ceea ce priveste protejarea mediului inconjurator, in intreaga lume. 
Pasiunea Forever de a cultiva si recolta Aloe vera de cea mai buna calitate incepe cu angajamentul pentru practici sustenabile. In esenta, asta inseamna sa dai inapoi mai mult decat ceea ce iei de la planeta noastra si sa accepti inovatia, pentru a crea un impact pozitiv asupra mediului inconjurator.

Acest angajament este prezent la fabrica din Dallas, America si la orice distribuitor al produselor Forever din intreaga lume. Compania a castigat, in Dallas, Premiile Blue Thumb si Pollution Prevention, acordate pentru al saptelea an, pentru angajamentul constant fata de sanatatea mediului – in special consumul de apa si protejarea rezervelor de apa.
 
Dintre sutele de companii din regiune, doar foarte putine respecta  standardele stricte si reusesc sa castige ambele premii. Si chiar mai putine sunt cele au castigat acest premiu de sapte ori, spune Rafael Hernandez, Director Forever pentru Mediu si Siguranta si Sanatate Ocupationala.

CAUTAM IN PERMANENTA SI IMPLEMENTAM INITIATIVE DE REDUCERE A IMPACTULUI PE CARE OPERATIUNILE DERULATE IN FABRICILE NOASTRE IL AU ASUPRA MEDIULUI, DE LA PLANTATIILE DE ALOE DIN REPUBLICA DOMINICANA SI MISSION, TEXAS SI PANA LA FABRICILE DIN TEXAS, ARIZONA SI FLORIDA.


Dedicați unui mediu curat
Pentru a castiga premiul Blue Thumb, companiile trebuie sa respecte standarde strice in ceea ce priveste gestionarea apelor uzate. Aloe Vera of America foloseste un sistem avansat de tratare chimica pentru a elimina orice urma de poluanti si a se asigura ca apele uzate sunt gestionate intr-un mod prietenos cu mediul. Pana in prezent, Aloe Vera of America a inregistrat 168 de rezultate perfecte in gestionarea apelor uzate si a trecut cu brio, cu calificativul „perfect”, 14 inspectii tehnice.

„Scopul nostru principal este sa ne asiguram ca toate operatiunile desfasurate de Forever respecta regulile si standardele federale, nationale si locale pentru siguranta mediului si cea ocupationala”,

afirma Hernandez.

„Cautam si implementam constant initiative pentru a minimiza impactul facilitatilor noastre de productie asupra mediului, de la plantatiile de aloe din Republica Dominicana si Mission, Texas, pana la fabricile din Texas, Arizona si Florida.”

Premiul Pollution Prevention este acordat companiilor care dovedesc un angajament ferm fata de reducerea sau eliminarea agentilor poluanti printr-o eficienta crescuta a materiilor prime, a energiei, apei sau a altor resurse, ori prin protejarea resurselor naturale.

Aloe Vera of America a primit de curand aceasta distinctie pentru atentia acordata eforturilor de conservare a apei in timpul proceselor de curatare a echipamentelor noastre de productie. Din ianuarie pana in septembrie 2021, Aloe Vera of America a economisit aproape 1,5 milioane de litri de apa.

„In prezent ne concentram pe imbunatatirea programelor de conservare a energiei si a apei, pentru a duce mai departe angajamentul pe care ni l-am asumat fata de protejarea mediului, a sanatatii si a apei”,

spune Hernandez despre eforturile continue de la Aloe Vera of America.

DIN IANUARIE PANA IN SEPTEMBRIE 2021, ALOE VERA OF AMERICA A ECONOMISIT APROAPE 1,5 MILIOANE DE LITRI DE APA.


Ca parte a acestui angajament continuu, Aloe Vera of America a implementat programe performante de reciclare, pentru a reduce in mod responsabil utilizarea plasticului si a recicla deseurile.


In plus, Aloe Vera of America a primit certificarea ISO pentru standarde de mediu si siguranta si va demara in acest an procesul de certificare ISO pentru conservarea apei si a energiei.

Cu multe regiuni in vestul Statelor Unite care se lupta cu seceta avansata si tinand cont de faptul ca accesul la apa continua sa fie o problema la nivel global, gestionarea responsabila a apei este astazi mai importanta ca niciodata. Iar Forever si Aloe Vera of America isi continua angajamentele asumate in aceasta directie.

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.

youtubepng