Firming Serum din gama Infinite by Forever


firming serum - produsul de 5 stele

A fost premiat cu Argint pentru „Cel mai bun produs premium anti-imbatranire” la „Pure Beauty Awards 2017” si credem ca asta spune totul despre el! Il vrei si tu, nu-i asa? Pentru ca cine nu este in cautarea unui produs antiaging in zilele noastre?!

Stai sa afli si ce poate face pentru tine – este un super sistem avansat de ingrijire a pielii (da, intr-un singur produs), nu are parfum, este imbogatit cu acid hialuronic hidrolizat, care hidrateaza pielea in profunzime, si contine tripeptide-2 si peptide din aminoacizi care redau fermitate pielii si reduc ridurile.

Premiile pe care tot mai multe dintre produsele noastre le primesc de la un an la altul confirma ca sunt cele mai bune de pe piata. Ceea ce conteaza cel mai mult pentru noi si reprezinta mandria ca facem lucrurile bine sunt parerile consumatorilor nostri. Serumul nostru premium din gama infinite nu i-a lasat indiferenti:
Acest serum a fost o revelatie ! De cand il folosesc impreuna cu celelalte produse din trusa Infinite by Forever, simt ca am dat jos ani de pe chipul meu. Le folosesc de cand sunt disponibile in Romania si pot spune ca am o ingrijire completa a tenului meu matur si sensibil, care pana acum nu accepta usor un produs cosmetic. A fost dragoste la prima atingere si va ramane... Forever!” (Antonela T.)

„Am cumparat si folosesc impreuna cu Restoring creme. Dupa aplicarea Firming serum, desi scrie ca nu are parfum, se simte totusi un usor miros. Combinatia celor doua produse este ideala si nu le-as schimba pentru nimic. Le folosesc zilnic, iar tenul meu radiaza de tinerete si frumusete.” (Fumea A.)

„Minunat ser! Se absoarbe rapid, iar pielea se simte ca este bine hranita si catifelata. Un rasfat suprem pentru orice ten!” (Daniela)

„Era singurul produs din gama pe care nu il folosisem pana acum si pot spune ca a fost dragoste la prima... utilizare. Lasa pielea catifelata, se absoarbe lin in piele si face o pereche grozava cu celelalte produse din gama. Recomand 100%!” (Alexandra)

„Sunt foarte multumita de acest produs, tenul meu este mult mai hidratat, cu un aspect ferm si luminos. Recomand!” (Catalina)

„Textura usoara, dar in acelasi timp atat de bogata! Arati mai bine, te simti mai bine se potriveste de minune si acestui serum delicat, dar puternic, alegerea mea numarul 1 cand vreau sa ma rasfat cu un ritual complex de ingrijire a tenului. Cine si-a inceput vreodata ziua cu un pahar rece, savuros de Aloe Vera Gel, stie si intelege sigur cand spun ca asa se simte tenul meu cu infinite firming serum.” (Cristina)
Tu ai incercat firming serum? Ne-am bucura sa auzim parerea ta. Daca nu inca, este momentul perfect sa ii faci tenului tau cel mai frumos cadou de sarbatori. Bucura-te de o experienta revelatoare, iar apoi lasa-ne parerea ta intr-un review pe https://foreverliving.ro/firming-serum  

INCEARCA SI TU PRODUSUL FOREVERpng


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
MOS CRACIUN 2022png