Fii parte din Forever

Când împărtășești cu alții, îți deschizi noi orizonturi
Este din nou acea perioada din an cand ne place sa impartim ceea ce punem pe masa si sa oferim cadouri celor dragi. Gestul acesta simplu de altruism, de a imparti tot ce ai cu altii te apropie pe oameni. Dar tot in acest gest poti gasi si sansa vietii tale – aceea care poate sa aduca o schimbare majora in viata ta si a celor din jur, fara sa conteze in ce perioada a anului se intampla.

Forever Living este o companie unica in lume, prezenta in peste 160 de tari de pe glob. De peste 43 de ani, afacerea Forever s-a dezvoltat urmand principiul vanzarilor directe. Concret, persoanele carora le place sa foloseasca produsele Forever se inscriu ca FBO si impartasesc apoi cu altii aceste produse. In schimb, FBO primesc recompense, de la reduceri la produsele preferate, bonusuri si pana la stimulente care pot insemna chiar si o excursie cu toate costurile asigurate pentru a participa la evenimentele companiei din intreaga lume.

Extrem de putine companii cu acelasi model de business au reusit sa atinga gradul de stabilitate si longevitate al Forever. Si, desi exista o multitudine de factori care au contribuit la acest succes, doua sunt, cu siguranta, cele mai importante.


1.   Produse de calitate
Forever este cel mai mare producator de Aloe vera din lume, cu o istorie de peste 43 de ani. Avem si exploatam propriile plantatii de aloe, unde fiecare frunza este culeasa manual si procesata in doar cateva ore de la recoltare, pentru a pastra intacte prospetimea si proprietatile acestei plante. In prezent, compania are o gama variata de produse, de la produsul-vedeta, Aloe Vera Gel, la produsele de ingrijire a pielii, suplimente alimentare si altele. Forever este mixul perfect intre stiinta si natura, oferind, astfel, produse de cea mai buna calitate, in posesia carora poti intra doar prin intermediul retelei globale de Forever Business Owneri.

Fiind o companie integrata vertical, pentru a asigura aceeasi calitate a produselor si un raport echilibrat al costurilor Forever controleaza fiecare etapa a procesului de productie, manufacturare si distributie.

2.   Plan de compensare – lider la nivel mondial
Planul generos de compensare pus la punct de Forever depaseste cu mult media din industria de profil. In felul aceste, compania se asigura ca fiecare primeste inapoi pe masura implicarii sale. Stimulentele Forever merg de la sesiuni de training pana la calatorii in intreaga lume. In fiecare an, Forever organizeaza Raliul Global intr-o alta zona a lumii. Cei care se califica primesc bilete de avion, cazare, mancare, bani de buzunar, acces la sesiunile de training si multe alte lucruri. Alte stimulente, cum ar fi Forever2Drive, Eagle Managers’ Retreat, Bonusul Nestemata sau Chairman’s Bonus recompenseaza Forever Business Owner-ii pentru munca depusa cu sume extra de bani pentru achizitia unei masini noi, de exemplu, cu posibilitatea de a calatori, cu oportunitati de training si multe altele.

CE ÎNSEAMNĂ SĂ FII FOREVER BUSINESS OWNER?

Daca esti deja client, primul pas pe care ar trebui sa-l faci este sa discuti cu persoana de la care iti cumperi produsele. Aceasta va deveni sponsorul tau si te va ajuta sa cunosti indeaproape sistemul de inscriere si de plasare a comenzilor. Odata depasita aceasta etapa, poti incepe sa faci cunoscute produsele oricui, de la prieteni si colegi de munca pana la rude. Cu Planul de compensare Forever, toata lumea ia startul din acelasi punct si beneficiaza de sanse egale pentru a evolua. Tu decizi cat de mult vrei sa te implici si ce ti-ai dori sa obtii de la afacerea ta. Odata ce te inscrii ca FBO, ai acces la instrumente valoroase de marketing digital, de la pagini usor de creat pana la panouri digitale care sa te ajute la monitorizarea si dezvoltarea afacerii tale. Vei putea, de asemenea, sa accesezi o imensa biblioteca online, in care vei gasi materialele de marketing necesare pentru a-ti creste vizibilitatea in social media si pentru a invata cum sa ajungi la cat mai multi potentiali clienti.

Iti poti construi afacerea asa cum iti doresti, punand accent pe implinirea obiectivelor pe care ti le stabilesti. Indiferent de motivele care te determina sa accepti oportunitatea, Forever este, cu siguranta, genul de companie care te poate ajuta sa iti atingi obiectivele, fie ca vrei sa incepi part-time sau vrei sa te dedici din start 100%. In calitate de FBO, iti desfasori afacerea pe cont propriu, dar nu esti niciodata singur. Aici vei gasi o comunitate puternica de oameni care gandesc la fel ca tine, te vei simti ca intr-o familie, in care toti lucreaza pentru ca un numar cat mai mare de persoane sa arate mai bine, sa se simta mai bine si sa descopere puterea produselor Forever.
sigla vulturpng

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.