Fiecare moment contează


Cum faci ca fiecare moment să conteze?
Ai avut vreodata una dintre acele zile in care te convingi singur sa renunti la treburile pe care stii ca ar trebui sa le faci? Poate ca ti-ai spus ceva de genul: „O voi face in cateva ore, cand sunt mai motivat”. Apoi, peste cateva ore se transforma in maine si, inainte sa-ti dai seama, trec cateva zile si tu inca mai ai acele mici lucruri de facut in agenda ta.
produse recomandatepng

Un lucru pe care l-am invatat despre aceasta afacere este ca, pentru fiecare minut, ora sau zi in care amani ceva, iesi din momentum - iar momentumul este un ingredient cheie al succesului in calitate de Forever Business Owner. Fiecare actiune pe care o intreprinzi in afacerea ta te propulseaza in urmatoarea, dar timpul pe care il petreci asteptand sa faci ceva iti va intarzia realizarile si te va indeparta de obiectivele tale. De fapt, cercetarile arata ca amanarea este consumatoare de energie si da nastere stresului si anxietatii. Poate deveni un ciclu. Nu faci nimic. Te simti vinovat. Te indoiesti de tine. Simti ca nu mai poti recupera.

Una dintre cele mai importante lectii pe care le poti invata ca Forever Business Owner este sa faci ca fiecare moment sa fie important. Nu vei avea intotdeauna dispozitia necesara sa urmaresti unele e-mailuri sau sa dai acele 10 apeluri telefonice zilnic. Dar te pot asigura ca, odata ce vei incepe, te vei simti mai bine si mai energic in fiecare minut. Aceasta lipsa de motivatie se va topi.
raspundem intrebarilorpng
Pe masura ce ne apropiem de sfarsitul anului si asteptam cu nerabdare 2022, vreau sa iti iei un angajament fata de tine insuti si sa-ti promiti ca vei profita din plin de timpul tau. Incepe prin a-ti nota viziunea personala. Daca ar fi sa profiti la maximum de fiecare zi, ce ai putea realiza in doar cateva saptamani, luni sau pe parcursul anului urmator? Te vei califica la programul Eagle? Iti vei extinde linia inferioara? Poate ca, in sfarsit, iti vei aloca timpul necesar pentru vacanta la care visezi.

Foloseste-ti viziunea personala pentru a-ti modela activitatile de zi cu zi. Incearca sa realizezi ceva in fiecare zi si vei vedea ca elanul se dezvolta atat timp cat continui sa te misti. Un succes deschide calea pentru urmatorul. Asta este ceea ce face calatoria noastra Forever atat de speciala.

Sa profiti la maximum de fiecare moment nu inseamna ca trebuie sa te impovarezi cu asteptari nerealiste. Stabileste-ti obiective pe termen scurt, pe care stii ca le poti indeplini intr-o zi sau saptamana. Pastreaza aceste obiective specifice. In loc sa spui ”voi petrece 4 ore pentru afacerea mea astazi”, ia-ti angajamentul sa faci follow-up clientilor tai si sa raspunzi la tot ce se afla in casuta de e-mail. Angajeaza-te sa dai doar 5 sau 10 apeluri pe zi. Toate aceste obiective mici si usor de gestionat se aduna in timp si te ajuta sa te mentii in miscare atat pe tine, cat si afacerea ta.

Mai presus de toate, nu uita niciodata de ce faci parte din familia Forever. Esti in afacerea care se ocupa cu imbunatatirea vietii si ajuta oamenii sa-si gaseasca libertatea si echilibrul de care au nevoie. Elanul tau nu tine doar de cresterea personala, ci de a-i ajuta pe ceilalti sa creasca si sa descopere cum ii pot ajuta si ei pe altii la randul lor. Succesul lor alimenteaza atat viitorul lor, cat si pe al tau. Este un sentiment incredibil sa te trezesti in fiecare dimineata cu sentimentul de utilitate, sa stii ca poti realiza atat de mult daca profiti de fiecare moment si il faci sa conteze.


Mesajul lui Gregg Maughan, Presedinte FLP International
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.