Fast Break Energy Bar - poftă de viață!


Delicios și mereu la îndemână când ai nevoie de un plus de energie

In prezent, tot mai multi oameni sunt constienti de necesitatea controlului greutatii corporale si de adoptarea unui stil de viata echilibrat. In acelasi timp, ritmul vietii este extrem de alert, suntem deseori pe fuga si de multe ori nu facem cele mai inspirate alegeri alimentare.

In Forever, insa, putem avea mereu la indemana o gustare sanatoasa, satioasa si care sa ne dea energia de care avem nevoie atunci cand suntem mereu pe drumuri si in graba: Fast Break Energy Bar. Bogat in proteine, Fast Break este gustarea ideala mai ales dupa antrenamentele fizice.
Ține pofta de dulce la distanță cu acest baton energizant irezistibil
  • 11 grame de proteine
  • Inlocuitor al unei mese sau gustare energizanta
  • Aroma delicioasa de ciocolata si unt de arahide
  • Fara grasimi hidrogenate
  • Fara colesterol
  • Ideal si pentru vegetarieni
  • Nu contine gluten
  • Doar 230 calorii / baton
Fast Break este tot ce ti-ai putea dori intr-un baton pentru inlocuirea mesei: delicios si bogat vitamine si proteine – 11 grame de proteine/baton, cantitate disponibila in doua oua. Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare, precum si la mentinerea sanatatii sistemului osos.

Cele 3 grame de fibre din Fast Break te vor ajuta sa te simti satul pentru mai mult timp si sa ai o digestie sanatoasa. In plus, contine vitamine si minerale alese pentru a ajuta la accelerarea metabolismului grasimilor si carbohidratilor, mentinand in acelasi timp necesarul de nutrienti cheie de care corpul are nevoie pentru a functiona la parametri optimi. Astfel, reprezinta un ajutor esential in programele de control al greutatii si te poate ajuta sa-ti atingi obiectivele oferind-ti, in acelasi timp, nutrienti valorosi.

Un baton asigura 20% din necesarul zilnic de potasiu, care contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si a sistemului muscular, precum si la mentinerea tensiunii arteriale normale.

Poti inlocui pana la doua mese pe zi cu acest baton proteic versatil, datorita cantitatii de proteine, fibre si vitamine disponibile in fiecare portie.

Atingerea obiectivelor de scadere in greutate poate avea un gust grozav si, in acelasi timp, te poate mentine hranit si plin de energie. Mentine-te pe drumul cel bun cu Forever Fast Break Energy Bar.

CUMPARApng


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng