Facial Mask Powder: pentru îngrijire și întinerire cu puterea Aloe vera

Ce poate fi mai placut decat sa-ti acorzi cateva momente de liniste si relaxare si sa te rasfeti cu o masca faciala care sa-ti „redeseneze”, pur si simplu, conturul fetei si sa dea tenului acea stralucire si luminozitate pe care ne-o dorim mereu?!

Stim bine ca, in aceasta categorie a produselor de ingrijire a pielii, un loc extrem de important il ocupa mastile care contin argila. Motivele sunt numeroase si dintre ele amintim doar faptul ca argila ajuta la procesul natural de detoxifiere a pielii, la netezirea ei si la indepartarea excesului de sebum si a impuritatilor.

Mask Powder este o combinatie unica de ingrediente bogate, alese pentru proprietatile lor speciale de a ingriji tenul si de a curata porii. Este conceputa pentru a se omogeniza perfect cu Aloe Activator, intr-o masca faciala cu textura usoara.
Ingrediente cheie:
•    Musetel
•    Caolin (argila alba)
•    Amidon de porumb
•    Albumina
Argila alba are proprietati absorbante excelente, fiind, in acelasi timp, mai blanda decat alte tipuri de argila, ceea ce o recomanda chiar si pentru cele mai sensibile tipuri de ten. In plus, este ideal pentru tenurile mixte sau grase, pe care le matifiaza, ceea ce este un atu, mai ales in pregatirea ritualului de machiaj. Mai putin bogata in fier decat alte tipuri de argila, cea alba contine, in schimb, siliciu, un mineral care ii confera proprietati cicatrizante, calmante si remineralizante.

Extrem de apreciat pentru bogatia sa nutritiva, amidonul de porumb castiga tot mai multa popularitate ca ingredient cosmetic. Are importante proprietati astringente, ajutand astfel la reducerea si echilibrarea secretiei de sebum si, prin urmare, la ameliorarea altor probleme inestetice ale pielii, cum ar fi apariția cosurilor in zona T (frunte, nas, barbie). Puterea sa astringenta si efectele antiseptice naturale fac din amidonul de porumb un important agent de curatare faciala, pentru un ten fara impuritati, mai luminos si mai radiant. Fiind bogat in vitamina E si minerale precum potasiu, fier, fosfor, mangan, calciu, zinc, seleniu si magneziu, amidonul de porumb are si proprietati antioxidante incredibile. Astfel, are si rol protector impotriva oxidarii cauzate de radicalii liberi, ameliorand efectele imbatranirii cutanate, precum ridurile si liniile fine.

In formula Mask Powder, albumina si amidonul de porumb actioneaza pentru a „redesena” conturul fetei, in timp ce caolinul absoarbe excesul de sebum. Impreuna, aceste ingrediente nu numai ca vor curata porii, dar le reduc aspectul si confera tenului acea senzatie atat de cautata de stralucire si tinerete.

Alantoina si musetelul ajuta la ingrijirea si intinerirea pielii si actioneaza sinergic cu Aloe Activator, pentru calmarea si celor mai sensibile epiderme. Datorita concentratiei ridicate de Aloe vera (peste 98%), Aloe Activator sustine eficacitatea si beneficiile celorlalte produse Forever de ingrijire a pielii, indiferent ca alegi sa-l folosesti pentru a pregati tenul, pentru a prepara Mask Powder sau la finalul ritualului de ingrijire, pentru a potenta beneficiile produselor din gama preferata Forever.


Cum se folosește?
Adauga o lingura de Mask Powder intr-un bol. Combina cu o lingura de Aloe Activator pana cand amestecul are consistenta unei lotiuni. Foloseste o pensula pentru a aplica o pelicula subtire si uniforma de la gat in sus.

Relaxeaza-te intr-o pozitie usor inclinata, limitand miscarea fetei timp de aproximativ 30 de minute. Aplica un prosop umed pe fata pentru a inmuia masca, apoi indeparteaza usor produsul si clateste cu apa calduta.

Continua ritualul de ingrijire cu Balancing Toner si crema hidratanta preferata – poti alege intre gamele Sonya sau Infinite, in functie de ten, sau, pentru extra-hidratare, Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream.

Beneficii cheie: 
•    Conceputa pentru a fi utilizata impreuna cu Aloe Activator
•    Curata, catifeleaza si reda tenului finetea si aspectul neted
•    Ajuta la reducerea aspectului porilor dilatati
•    Contine musetel, pentru calmarea tenului sensibil
•    Pentru un plus de rasfat si beneficii sporite, adauga o lingurita de Forever Bee Honey in mixul de Mask Powder si Activator
•    Iubita de vegetarieni si vegani
•    Nu contine gluten
Ce spun consumatorii nostri despre Mask Powder?
  • „Aceasta masca este nemaipomenita si face ce spune ca face. De fapt, ca toate produsele Forever!” (Maria)
  • „Deja am facut un obicei din a folosi saptamanal aceasta masca.Tenul meu este mult mai curat si mai frumos.” (Ana)
  • „Cea mai buna masca de fata pe care am folosit-o vreodata.” (Alina)

CUMPARApng

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.