FAB îți răcorește vara


O zi perfectă de vară este atunci când soarele strălucește, vântul adie ușor, iar tu ai un FAB rece la îndemână.

Daca exista un lucru cert in legatura cu caldura estivala, este ca te consuma de foarte multa energie. Odata ce soarele incepe sa fie arzator, nivelul tau de energie scade. Asigura-te insa ca nu esti singur in aceasta situatie!

Mijlocul verii este una dintre cele mai productive perioade ale anului in afacerea ta Forever. Iar pentru a gasi mai multa energie si a trece cu bine peste luna lui Cuptor, iti recomandam un FAB racoritor si plin de vitamine, desemnat si produsul momentului.

Ia-l cu tine oriunde, la o intalnire cu echipa, in vacanta sau la birou si bucura-te de o bautura savuroasa si racoritoare, care te revitalizeaza ori de cate ori ai nevoie.

Prin combinatia sa de vitamine, FAB te rasfata cu multa energie si cu un mix delicios de arome exotice din extracte de guarana, acai, acerola si merisoare, pentru ca tu sa ai o vara de-a dreptul racoritoare. Este perfect de adaugat in sute de retete de cocktailuri de sezon. Fie ca il combini cu niste fructe, fie cu alte bauturi Forever, asigura-te ca adaugi multa gheata pentru a-l transforma intr-un deliciu racoritor.
De ce FAB?
Contine ingrediente atent alese pentru a-ti furniza doza de energie de care ai nevoie printr-un complex de vitamine B, in special B6 si B12, care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Este o bautura perfecta si daca esti o fire activa, datorita continutului de taurina, care este recomandata in dieta oricarui sportiv. Taurina are o functie antioxidanta si sustine echilibrul electrolitic si metabolic.

Alte substante nutritive includ niacina si acidul pantotenic. Acidul pantotenic este o alta vitamina necesara in timpul exercitiilor sportive, deoarece contribuie la imbunatatirea performantelor fizice si, in cele din urma, la obtinerea rezultatelor dorite.

Chiar si asa, produsul lunii nu este destinat doar persoanelor care au stil de viata activ sau sunt pasionate de miscare. Ori de cate ori te simti epuizat, FAB este acolo sa-ti ofere boost-ul de care ai nevoie ca sa-ti duci la capat toate activitatile zilei.
Te inspirăm vara aceasta cu două rețete care conțin FAB și dau savoare zilelor toride:

Peach Fizz

Ingrediente:
  • 2 piersici taiate cubulete
  • 80 ml de suc de lime
  • 2 linguri de zahar
  • cateva bucati de zmeura
  • 4 doze de FAB
  • gheata

Mod de preparare:

Pasul 1 - Combina piersicile tocate, sucul de lime si zaharul intr-o cratita la foc mic (pastreaza cateva felii de piersici pentru decorul final). Fierbe compozitia, amestecand din cand in cand, timp de 5-7 minute sau pana cand piersicile devin foarte moi. Ia cratita de pe foc. Transfera compozitia intr-un blender si amesteca pana la omogenizare. La final, pune-o la frigider pentru a se raci.

Pasul 2 - Adauga feliile de piersici si zmeura in paharele de servire (4 pahare). Combina intr-o carafa FAB-ul cu piureul obtinut mai devreme. Toarna uniform in pahare si completeaza cu gheata si menta.


Frozen Apple Margarita

Ingrediente:
  • 1-2 lingurite de sare
  • 1 lime, taiat in jumatate
  • 2 cani (500 ml) de suc Aloe Berry Nectar
  • 1 doza de FAB
  • 2 lingurite de coaja de lime rasa
  • 2 linguri de suc de lime
  • cuburi de gheata
  • 4 felii de mar verde
  • coaja de lime, pentru decor

Mod de preparare:

Pasul 1 - Pune sarea pe o farfurie. Treci cu partea taiata a lime-ului pe marginea paharelor de servire. Da-le prin sare pana acoperi marginile.

Pasul 2 - Toarna Berry Nectar, FAB si sucul de lime, adauga coaja rasa de lime si cuburile de gheata intr-un blender si amesteca pana la omogenizare. Toarna uniform in pahare. Decoreaza cu felii de mar si coaja de lime si serveste imediat.
Ia cu tine FAB oriunde te poarta drumurile vara aceasta, racoreste-te si revino in actiune ori de cate ori ai nevoie!
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
291884764_550684586733448_6465826380260552841_npng