Esențial pentru tine, de sărbători


In vacante, alegem intotdeauna sa petrecem timp de calitate alaturi de cei pe care ii iubim si sa ne gandim la lucrurile care conteaza cu adevarat in viata. Dar tot acum putem acumula si foarte mult stres. Sa gasesti cele mai potrivite cadouri, sa primesti musafiri, sa faci planuri de calatorii… sunt tot atatia factori de stres, intr-o perioada care, in alte conditii, ar fi foarte linistita. Atunci cand presiunea incepe sa-si faca simtita prezenta, nu strica sa ai putin mai multa grija de tine. Astfel, te vei simti mai bine, mai echilibrat, mai linistit.
Tocmai pentru a te ajuta sa faci asta, am reunit cateva recomandari pentru ca tu sa poti avea mai multa grija de tine. Chiar si daca nu ai decat foarte putin timp la dispozitie zilnic, fiecare minut conteaza.

Resetează-ți corpul și relaxează-te cu Forever Aloe Vera Gel

Sa te gandesti mereu la ceea ce introduci in corpul tau poate fi oricum, numai relaxant nu. Forever Aloe Vera Gel sustine digestia si absorbtia de nutrienti, iar cand corpul tau se simte bine, si mintea ta se va simti la fel.
Poate fi, de asemenea, baza perfecta pentru un mocktail si un inlocuitor ideal pentru alcool, atunci cand vrei sa savurezi cu o bautura delicioasa, care nu are efecte secundare. Poti sa combini aloe cu orice fel de suc sau cu Forever Pomesteen Power, pentru aroma extraordinara de fructe de padure si beneficiile antioxidantilor care combat efectele nocive ale radicalilor liberi. Sau poti alege sa-ti incepi ziua cu aromele frcutate, dulci ale Aloe Berry Nectar ori Aloe Peaches. Aloe vera va stimula absorbtia nutrientilor si digestia si va asigura un plus natural de energie.
Daca iti doresti ceva cald, Forever Aloe Blossom Herbal Tea este alegerea perfecta pentru a te relaxa si a scapa de toata tensiunea acumulata peste zi. Bobocii de aloe, scortisoara, coaja de portocale, ghimbirul, musetelul si alte mirodenii creeaza mixul perfect de arome si gusturi, pentru ca tu sa te bucuri de liniste si relaxare. Pentru o experienta si mai placuta, adauga Forever Bee Honey, alegerea perfecta pentru ceaiul fierbinte: un indulcitor natural delicios, nutritiv si complex, mereu la indemana ta.

Relaxare profundă și liniște, cu ajutorul aromoterapiei

Conexiunea dintre creier si simturile tale este extrem de puternica. Te-ai gandit vreodata cum pot unele mirosuri sa te faca sa calatoresti in timp si spatiu? Asta se intampla datorita faptului ca toate simturile noastre lucreaza impreuna, pentru a crea perceptia noastra despre lume, iar unul dintre cele mai puternice simturi este mirosul. La fel cum anumite arome pot trezi anumite amintiri, altele pot avea un impact asupra dispozitiei si starii tale de bine. Asta inseamna aromoterapie. Iar pentru a aduce putina pace si liniste in casa, nu ai nevoie decat de cateva uleiuri esentiale.
Reimprospateaza aerul cu Forever Essential Oils. Lavanda va aduce cu ea pacea, linistea. Pentru a fi aplicata direct pe piele, poate fi diluata cu ulei purtator sau cu Forever Alpha-E Factor. Cateva picaturi inhalate direct din palme asigura imediat o stare de liniste, relaxare. Sau poti pune cate picaturi in difuzor, pentru a umple aerul din jurul tau cu aroma linistitoare, calmanta. Indiferent daca ceea ce iti doresti este sa te mobilizezi, sa te energizezi sau sa te relaxezi, exista cu siguranta un ulei esential care te poate ajuta.


Stai departe de ecrane
Ecranele au devenit o parte a vietii noastre de care nu putem scapa. Fie ca e de nevoie, din dorinta de a te conecta cu altii, din plictiseala sau putin din fiecare, pare ca ori de cate ori am terminat cu un ecran, privirea ni se indreapta automat catre altul. Orele pe care le petrecem in fata ecranelor se scurg extrem de repede, atat de repede incat ai fi socat sa afli cate ore aloci zilnic acestui tip de preocupare. In medie, adultii petrec 11 ore pe zi in fata unui ecran – de obicei o combinatie intre computer, dispozitive mobile si televizor. Tot acest timp isi spune, pana la urma, cuvantul asupra starii tale de sanatate fizica si psihica. Astfel intervin insomnia, oboseala si suprasolicitarea ochilor, vederea incetosata, durerile de cap si cele cervicale, durerile de spate, si lista poate continua.
Incearca sa stabilesti cateva reguli pentru a te proteja de pericolele ecranelor:
 
  • Stabileste limite de timp pentru utilizarea ecranelor;
  • Nu mai folosi niciun tip de ecran cu cel putin o ora inainte de culcare;
  • Citeste carti clasice, tiparite, in locul celor electronice, inainte de culcare;
  • Ia zilnic un supliment alimentar destinat ochilor, pentru a preveni efectele luminii albastre.
Reîntoarce-te la natură
Studiile arata ca petrecerea timpului in aer liber poate contribui semnificativ la imbunatatirea sanatatii mentale. O simpla plimbare in parc sau o drumetie in natura pot fi adevarate oaze de liniste si relaxare. Peste tot in lume, oamenii incep sa constientizeze impactul pozitiv al naturii. In zonele urbane, acoperisurile verzi devin din ce in ce mai populare. Iar daca norocul ti-a suras si locuiesti in mijlocul naturii, profita de acest lucru: iesi afara si regaseste-ti echilibrul.
Forever, parte din rutina ta zilnică de îngrijire
Indiferent de felul in care alegi sa introduci ingrijirea in rutina ta zilnica, Forever te poate ajuta sa profiti la maximum de aceste momente. De la a avea grija de alimentatia ta si pana la a gasi noi modalitati de relaxare si a-ti dedica tie mai mult timp, exista, cu siguranta, un produs care poate completa rutina ta de ingrijire.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
sigla vulturpng