Emoția și inima adevăratului leadership


Toți marii lideri inspiră oamenii să vadă mai mult în ei înșiși și în ceilalți

Sa ne pese mai mult decat cred altii ca este intelept, sa visam mai mult decat cred altii ca este practic si sa ne asteptam la mai mult decat cred altii ca este posibil.

Au fost cateva saptamani foarte aglomerate – pe langa toate activitatile de la Sediul Central, eu si Gregg am vizitat Anglia, Ungaria, Franta si Japonia, iar apoi eu mi-am continuat calatoria in Hong Kong! A fost minunat sa calatoresc din nou si sa petrec timp cu FBO. Mereu sunteti atat de primitori, va suntem recunoscatori pentru ospitalitatea voastra.
produse recomandatepng
Sunt atat de multe lucruri pe care as vrea sa vi le povestesc, dar voi face un scurt rezumat: am dansat pe o plaja din sudul Frantei, am luat prin surprindere peste 200 de invitati ai lui Berkics Miki la prezentarea lui de oportunitate, am privit apusul peste Dunare, am plans pe scena alaturi de mii de oameni in Osaka in timp ce le recunosteam realizarile uimitoare (inclusiv doi noi Diamant Centurioni) si am celebrat viata unui bun prieten, intr-un orasel splendid din Tara Galilor. Este un privilegiu si o onoare sa facem ceea ce facem!

Ce iubesc cel mai mult la afacerea noastra sunt relatiile pe care le construim. Prin natura a ceea ce facem si ce suntem in calitate de companie, ne bucuram de o profunzime in relatiile noastre. Si prin aceasta legatura intre colegi si prieteni din intreaga lume, ramanem vulnerabili la posibilitatea de a experimenta si mari pierderi.
cea mai frumoasa afacerepng
In aceasta luna, ne-am luat ramas bun de la doi mari oameni : John Curtis, FBO de mult timp si membru GLT, si fostul Country Manager din India, Amarjit Ubhi. Amandoi si-au dedicat viata pentru a ajuta Forever sa creasca de-a lungul anilor, fiecare lasand in urma mostenirea succesului si generozitatii.

Asa cum se intampla deseori in aceste momente, mi-am acordat putin timp sa reflectez. John a fost prima persoana care m-a invatat despre afacere si industrie si mi-a placut enorm sa petrec timp cu el. Avea un fel de a te face sa te simti optimist, increzator, inteligent si mai linistit. John m-a invatat pe mine, un tanar din Liverpool, mai mult decat a stiut vreodata si mi-a ghidat pasii cu atata rabdare, fara sa ma judece, in primii mei ani neindemanatici in aceasta afacere.

Amarjit a fost un pionier pentru India. Avea o inima calda si un simt al umorului care il ajutau sa treaca si prin cele mai dificile situatii. Era primitor, amabil, rabdator si calm. Nu se enerva niciodata si intotdeauna isi facea timp pentru toata lumea.
banner 1png
Amandoi au fost barbati de succes si au setat un exemplu demn de urmat. Care a fost secretul succesului lor? Nu sunt in masura sa raspund la acest lucru, dar in timp ce am reflectat asupra a tot ce am invatat de la ei, am descoperit ceva ce aveau in comun, in ciuda faptului ca au obtinut succesul in mod foarte diferit.

Amandoi au condus prin puterea exemplului, invatand oamenii sa le pese mai mult decat cred altii ca este intelept, sa viseze mai mult decat cred altii ca se poate si sa se astepte la mai mult decat cred altii ca este posibil. M-au invatat cum sa cred in ceea ce pare incredibil prin modul in care au trait si au iubit, iar acest lucru m-a schimbat fundamental.

Toti marii lideri ii inspira pe oameni sa vada mai mult in ei insisi si in ceilalti. Este exact ce John si Amarjit au facut amandoi, de nenumarate ori.

De-a lungul anilor, am observat ca marii lideri sunt, de asemenea, amabili, politicosi, interesati de viata din jurul lor. Rex a fost asa, in special cand nimeni nu il privea, asa este si Gregg. Aceste modele de lideri pun intrebari si dau dovada de recunostinta si modestie chiar si atunci cand circumstantele nu sunt tocmai bune. Raman calmi, echilibrati si orientati spre solutii.
BANNER BLOG 2png
Asadar atunci cand viata, si uneori si moartea, ne abate de la curs – cand avem mai multe intrebari decat raspunsuri – sa nu devenim nesiguri. Haideti sa gasim o solutie, sa depasim momentul si sa reconstruim. La fel ca John si Amarjit, sa ne ajutam unul pe altul sa trecem de fiecare hop, sa indepartam distragerile si sa ne intalnim din nou pentru a infrunta urmatoarea provocare.

Aceasta este emotia si inima adevaratului leadership. Nu este vorba de micile momente de sarbatoare, ci de cum reactionam in fata dificultatilor, in noptile tarzii in care ascultam si in care ne indreptam catre schimbarile care apar pe parcurs si care ne vor ajuta sa ii ghidam pe altii.
Salutari,

Aidan O’Hare Presedinte, Forever Living Products International
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng