E timpul pentru Aloe Vera Gelly!


Dupa un sezon fierbinte in termometre si plin de activitati in aer liber, este momentul ideal sa oferim pielii ingrijirea si atentia de care are nevoie. Ne-am bronzat, am fost in vacanta, ne-am bucurat de soare, acum e timpul s-o hranim si s-o ajutam sa-si reincarce bateriile pentru frumusete si stralucire.

Soarele ne-a insotit peste tot pe unde am mers vara aceasta, iar Aloe Sunscreen a fost nelipsit din geanta de plaja sau din bagaj, pentru a ne ocroti pielea de radiatiile solare, mai nocive de la un an la altul.

La finalul sezonului cald, multi dintre noi observam ca pielea tinde sa devina mai deshidratata decat de obicei si sa sufere din cauza expunerii la diversi radicali liberi – radiatii UVA si UVB, intepaturi de insecte, poluare, purtarea de haine din materiale neadecvate, dar si a alimentatiei poate haotice uneori. Isi pierde stralucirea, elasticitatea, devine terna, se crapa usor, iar petele cauzate de soare nu lipsesc nici ele.

Daca lunile trecute atentia ne era indreptata mai mult ca oricand spre produsele pentru protectie solara (pe care trebuie sa le avem in vedere chiar si in sezonul rece! – in special pe zonele care sunt expuse direct la soare), acum este momentul sa-i oferim cocktailul de hidratare si nutrienti de care are nevoie pentru a se reface, a-si recapata supletea si pentru a ne pune bronzul in valoare, asa cum ne dorim dupa fiecare vara, nu-i asa?
youtubepng
De ce Aloe Vera Gelly?

In esenta identic cu sucul obtinut direct din frunza de aloe, gelul nostru stabilizat de Aloe vera catifeleaza si calmeaza si cele mai sensibile epiderme. Forever a creat Aloe Vera Gelly special pentru aplicare topica in regiunile care necesita actiune rapida de alinare si refacere.

Cu peste 80% gel pur de aloe in compozitie, Aloe Vera Gelly este un must have in orice casa, in orice anotimp. Acest gel versatil, hidratant si calmant este ideal de luat in bagajul pentru plaja.

Dar daca n-ai apucat sa-l iei in vacanta sau cand mergi sa te bronzezi, iti spunem ca este un produs excelent si la finalul verii, cand pielea merita mai mult decat oricand ingrediente esentiale pentru calmare, hranire, hidratare si pentru refacerea celulelor afectate de soare.


Beneficii cheie:
 
•    Aloe Vera Gelly hraneste, catifeleaza si este un produs ideal chiar si pentru cel mai sensibil tip de piele
•    Contine si vitaminele C si E, cu rol important in mentinerea sanatatii pielii
•    Formula include si alantoina, recunoscuta pentru proprietatile sale calmante
•    Gelul gros, translucid, se absoarbe rapid in piele
•    Nu pateaza hainele
•    Calmeaza rapid iritatiile cutanate minore
•    Ideal pentru intreaga familie
•    Nelipsit din orice trusa de prim-ajutor
•    Iubit de vegetarieni
•    Certificat IASC (Consiliul Stiintific International pentru Aloe)
produse recomandatepng
Cum se folosește?

Simplu - din abundenta, ori de cate ori simti nevoia! Pielea ta se va bucura si va primi doar doze generoase de ingrediente care o fac sa respire din nou, sa se regenereze, sa arate si sa se simta asa cum iti doresti.

Asadar, aplica Aloe Vera Gelly acolo unde pielea are nevoie de calmare sau hidratare, masand usor, pana se absoarbe.

Pentru un extra-rasfat si o senzatie si mai placuta de racorire si revitalizare, pune flaconul in frigider inainte de utilizare. Gelul delicat, rece va calma instantaneu pielea dupa expunere intensa la soare sau la alti factori de mediu care o pot afecta.
raspundem intrebarilorpng

Aloe Vera Gelly – un produs versatil
 
Stiai ca il poti folosi:
•    ca masca pentru ten, de doua ori pe saptamana – trebuie doar sa aplici gelul pe tenul bine curatat si sa-l lasi sa actioneze aproximativ 20 de minute inainte de a-l clati cu apa calduta?

•    ca gel demachiant, pentru indepartarea machiajului si a impuritatilor? Aplica-l in palme si pe pielea usor umezita, apoi maseaza-l bland cateva secunde pe toata suprafata tenului. In final clateste bine cu apa calduta si aplica o crema de fata adecvata. Un beneficiu in plus, la fel ca in cazul demachiantelor Forever din gama Sonya sau infinite, este ca elimini necesitatea folosirii dischetelor demachiante, ceea ce inseamna o contributie importanta la protejarea mediului inconjurator.

•    imediat dupa epilatul cu ceara sau folosirea lamei de ras, tocmai pentru proprietatile sale calmante extraordinare?

•    ca gel pentru par, pentru definitivarea buclelor sau a coafurii preferate?
cea mai frumoasa afacerepng
Si pentru ca tot suntem la capitolul par, merita sa stii ca Aloe Vera Gelly poate fi folosit ca masca pentru scalpul uscat si iritat, la fiecare spalare – tot ce trebuie sa faci este sa utilizezi intai sampon, sa clatesti bine si sa aplici produsul la radacina parului, masand usor scalpul si lasand gelul sa actioneze cateva minute. Pe lungimea parului, poti folosi balsamul.

Indiferent de sezon, dar mai ales in perioada estivala si la finalul ei, Aloe Vera Gelly este aliatul pielii suple, sanatoase si stralucitoare. Este gelul calmant si revigorant care intuieste cel mai bine nevoile pielii tale si nu trebuie sa lipseasca din niciun bagaj de plaja, de vacanta si din nicio casa, mai ales vara si la finalul ei. Asadar, este timpul pentru Aloe Vera Gelly!
4bdc9da9-a5ff-4ee0-99d9-0d50e5b45a59png


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
BANNER BLOG 2png