Din 9 ianuarie, începem împreună campania #DX4me!


Fii la linia de start a campaniei #DX4me! Începem în 9 ianuarie!

Este inceput de an si momentul perfect pentru a da un  #reset la #mindset, nu-i asa? Nu exista un mod mai bun de a porni cu dreptul in 2023 decat incarcati si imbogatiti cu experienta programului DX4, care ne va permite sa ne restabilim conexiunea minte-trup-suflet, relatia noastra cu mancarea si ne face cel mai bun instructaj psihic si fizic pentru a depasi orice provocare care ne iese in cale.

Ia-ti chiar astazi pachetul DX4 (daca nu il ai deja) si fii la linia de start a campaniei reset la mindset, pe care o pornim impreuna cu sediul central din SUA si cu intreaga lume Forever pe data de 9 ianuarie (cand va fi prima zi de DX4). Este o oportunitate grozava sa trecem impreuna prin acest program si sa facem si mai cunoscute beneficiile extraordinare ale pachetului care a revolutionat lumea mindfulness-ului. Nu uita sa folosesti hashtag-ul #DX4me in postarile din timpul campaniei si sa urmaresti canalele noastre de social media – canalul nostru de Youtube, pagina de Facebook (& grupul de FBO), grupul de FB - Forever FIT Romania, deoarece incepand cu 8 ianuarie, vom posta materiale video noi despre cum sa treci mai usor prin program si sa te bucuri de rezultate mai bune in fiecare zi de DX4. Toate informatiile sunt din experienta celor care au trecut deja de 4, 5 sau chiar… 14 ori prin acest program.
Daca inca nu ai auzit de pachetul DX4 pana acum, fa cunostinta cu el acum
Forever DX4 este mai mult decat un pachet de produse si un program, este un sistem de 4 zile care te ajuta in resetarea fizica si mentala, printr-o combinatie puternica de alimente si suplimente care contribuie la senzatia de satietate, mentinerea hidratarii si optimizarea felului in care te hranesti. Cum a prins viata acest pachet? Prin munca asidua si neobosita a unei echipe intregi de nutritionisti, medici, chimisti si psihologi, impreuna cu care Holly Stout, VP pentru dezvoltarea produselor Forever, a lucrat indeaproape atunci cand a creat pachetul.

De ce sa tii DX4?
 Indiferent daca iti doresti sa-ti echilibrezi corpul, sa reduci pofta de mancare sau pur si simplu sa te simti mai bine, este posibil cu DX4. Arati mai bine, te simti mai bine si devii mai atent la felul in care mananci cu acest sistem in care descoperi cum sa te hranesti sanatos si sa dobandesti obiceiuri bune, totul cu ajutorul a 6 produse inovatoare (noi), alaturi de clasicul nostru Forever Aloe Vera Gel, cu 99,7% gel pur de Aloe vera. Nu este un pachet de slabit, insa o oarecare pierdere in greutate in urma celor 4 zile este inevitabila, asadar, pui „umarul” la urmatorul pas in transformarea ta – programul C9. Pierzi in greutate, dar nu si nutrienti. Pentru ca sistemul este gandit in asa fel incat, desi aportul de calorii este minim, sa ofere organismului absolut TOT ce are nveoie din punct de vedere nutritiv pentru a fi in forma in fiecare zi. Si nu orice fel de nutrienti, ci de cea mai buna calitate, regasiti in suplimente Forever de top si create special pentru a functiona optim in organism.
Fiecare zi din DX4 are o tema: Decide, Defineste, Descopera, Dedica. Pe parcursul acestor 4 zile, vei fi ghidat catre atingerea unei conexiuni optime minte-corp, pentru o stare generala de bine.

Află mai multe despre produsele din pachetul DX4

Forever Therm Plus – 12 tablete
Supliment puternic cu ceai verde, guarana, cafea verde, pulbere de sofran, vitaminele B si C, care contribuie la metabolismul energetic normal si la reducerea senzatiei de oboseala si extenuare, optimizand astfel nivelul de energie.
 
Forever DuoPure – 8 tablete
Combina extractul de rodie si troscotul japonez cu colina, nutrient esential pentru sanatatea creierului si a ficatului, acidul folic si vitaminele B6 si B12.
 
Forever Multi Fizz – 4 tablete efervescente
Cu o aroma proaspata, reconfortanta de pepene rosu, Forever Multi Fizz este o tableta efervescenta care ajuta la o mai buna hidratare, dand apei o tenta usor acidulata. Este imbogatita cu vitaminele C, B si E.
 
Forever LemonBlast – 4 pliculete
Aceste pliculete pe care le poti lua cu tine oriunde contin un mix de ingrediente vegetale si apa, pentru o aroma usor condimentata de lamaie-ghimbir-ardei iute cayenne, pulbere de turmeric, putand fi servit atat ca bautura calda, cat si rece. Sunt imbogatite cu magneziu, pentru functionarea normala a sistemelor nervos si muscular.
 
Forever Sensatiable – 32 tablete masticabile
Forever Sensatiable™ contine glucomanan. Asigura o evadare dulce din tentatiile zilnice. Are un continut bogat in fibre, ceea ce ii confera o capacitate extraordinara de a absorbi de pana la de 50 de ori greutatea proprie in apa, fiind una dintre cele mai dense fibre alimentare cunoscute. Fibra trece prin intestin nedigerata si, cel mai important, nu are calorii sau carbohidrati.
 
Forever Plant Protein – 1 pachet
Cu 17 grame de proteine per portie, Forever Plant Protein™ este o formula vegana, fara lapte si fara soia. Are o aroma delicioasa de vanilie, o textura delicata, fina, spre deosebire de majoritatea proteinelor vegetale.
 
Forever Aloe Vera Gel – 4 x 330 ml
Gelul nostru Aloe vera este obtinut din cel mai pur gel din interiorul frunzelor de cea mai buna calitate, recoltate manual, in momentul optim al procesului de maturizare. Forever Aloe Vera Gel contine si vitamina C, care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.
 
O brosura completa
, care iti devine ghid, pas cu pas, in calatoria de wellness pe care ai inceput-o si o margeluta personalizata, care te va ajuta sa iti creezi (in viitor) o bratara speciala, care sa iti aminteasca de grija si dragostea pe care le-ai oferit corpului si sanatatii tale prin fiecare program DX4 urmat (se poate tine trimestrial).
Scopul DX4 nu a fost sa creezi un stil de viata nou, ci, mai degraba, sa iei o pauza de la comportamentele, gandurile si actiunile tale obisnuite, in paralel cu a invata obiceiuri noi, care te pot ajuta. Cu totii avem comportamente, alimente, oameni si situatii toxice in vietile noastre. Usurarea acestor poveri ajuta organismul sa lucreze eficient si sa aiba randament. Pe masura ce corpul realizeaza cat de bine se poate simti dupa o pauza autoimpusa, putem sa observam efectele pozitive si asupra gandurilor, obiceiurilor si comportamentelor noastre. Trebuie doar sa luam o pauza, sa o luam de la capat si sa devenim mai buni.

CUMPARApng


Ramai aproape de noi, pentru ca urmeaza materiale si informatii noi. Vom fi impreuna in calatoria care ne va schimba mindset-ul la inceput de an!

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.