DEZVĂLUIRI EXCLUSIVE! Mărturia şocantă a unei vindecări de Covid 19

Vă prezentăm mărturia incredibilă a doamnei Lenuţa Hănescu, care sfidează logica: s-a vindecat de covid 19 chiar acasă la ea, având-o alături pe mama de 92 de ani! A folosit un protocol bazat aproape exclusiv pe suplimente naturale! Medicii şi autorităţile din România sunt consternate de acest rezultat fără precedent în statisticile Grupului de Comunicare Strategică.
Urmăriţi povestea tulburătoare a acestei luptătoare, chiar din gura acesteia!
VEZI VIDEO: click pe imaginea de mai jos!
vindecarepng
IMPORTANT:
  • Informaţia din aceast videoclip nu este menită să înlocuiască relaţia cu profesioniştii din domeniul sănătăţii şi nu este concepută ca recomandare medicală. Ea este concepută ca o împărtăşire a unei experienţe personale dintr-o comunitate care optează pentru  utilizarea suplimentelor alimentare cu înaltă valoare biologică.
  • Proprietarul acestui website vă încurajează să luaţi propriile decizii de îngrijire a sănătăţii, bazate pe propriile studii, investigaţii, experienţe, în parteneriat cu o persoană bine pregătită, calificată în domeniul sănătăţii umane.
  • Produsele Forever nu sunt medicamente si nu au fost concepute pentru a fi utilizate in scop de diagnosticare, terapeutic, simptomatic sau preventiv si a unor afectiuni sau grupe de afectiuni.

Pentru mai multe informații despre:
  1. protocolul urmat de dna. Lenuța Hănescu, apelați tel.: 0740.920.900
  2. beneficiile suplimentelor naturale, Nicușor Ploșniță, terapeut , tel.: 0721.259.276