Descoperă ritualul perfect de îngrijire a pielii pentru o vară Forever fără griji


Vara aduce cu sine mai mult timp petrecut in natura, plaja si soare, dar si provocari pentru pielea noastra. In aceasta perioada, protectia, hidratarea si ingrijirea pielii devin, mai mult ca oricand, prioritati pentru fiecare dintre noi. Forever ne pune la dispozitie o gama inovatoare de produse care combina natura si stiinta pentru ca noi sa ne bucuram de o piele sanatoasa si radianta. Te invitam sa exploram impreuna cum arata un ritual complet de ingrijire a pielii pentru vara, folosind produsele noastre.

Îngrijirea pielii începe din interior


Bogat in colagen, vitamine si un cocktail de nutrienti esentiali, Forever Marine Collagen sustine fermitatea pielii si ii amelioreaza textura.

Forever Marine Collagen combina colagenul premium hidrolizat cu alti nutrienti cheie, intr-o formula lichida concentrata, cu gust delicios, de fructe de padure, pentru ca tu sa te bucuri de o piele luminoasa, intinerita, ferma si catifelata nu numai vara, ci pe tot parcursul anului.
In plus fata de ingredientul vedeta, colagenul marin, am adaugat in formula produsului extracte de piper negru, goji si ceai verde, impreuna cu vitaminele A si C, zinc si biotina.
  • Vitamina A contribuie la mentinerea sanatatii pielii.

  • Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

  • Zincul contribuie la mentinerea sanatatii parului, pielii si unghiilor.

  • Biotina contribuie la mentinerea sanatatii parului si pielii.

7png


Pregătește pielea pentru bronz

Atunci cand mergi in vacanta vrei ca si pielea ta sa fie pregatita pentru un bronz sanatos, superb si de durata, nu-i asa? Cheia este exfolierea. Iar Forever iti pune la dispozitie un exfoliant bland si totodata eficient, ce are la baza beneficiile intens hidratante ale gelului de Aloe vera. Exista un secret puternic in fiecare flacon de Forever Aloe Scrub - microsferele din ulei de jojoba, care indeparteaza delicat celulele moarte si reziduurile care se acumuleaza in pori.

Odata ce incepi sa-l folosesti, nu va dura mult pana cand vei observa o piele stralucitoare, cu aspect mai sanatos. Procesul de exfoliere deschide calea pentru procesul natural de reinnoire cutanata si pregateste pielea pentru un bronz perfect uniform.

7png


Un ritual începe cu protecția de bază

Aloe Sunscreen nu este doar un produs de protectie solara, ci un scut natural pentru pielea ta. Cu SPF 30, acest produs asigura o bariera puternica impotriva razelor UVA și UVB (responsabile de arsurile solare si imbatranirea prematura a pielii), datorita oxidului de zinc din formula. Ingredientul vedeta, gelul stabilizat de Aloe vera, nu doar ca protejeaza, ci si hidrateaza intens, lasand pielea catifelata. Alege Aloe Sunscreen si transforma fiecare iesire la soare intr-o experienta sigura si placuta.

7png


Zâmbești cu încredere când știi că și tenul tău e protejat

Protecting Day Lotion este aliatul perfect pentru rutina ta zilnica de dimineata. Aceasta lotiune multifunctionala ofera hidratare intensa si protectie SPF 20. Extractele botanice si gelul stabilizat de Aloe vera confera pielii nutrienti esentiali si o protejeaza de poluare si razele UV. Aplica Protecting Day Lotion ca ultim produs de ingrijire, inainte de machiaj, si bucura-te de o protectie completa, fara sa compromiti confortul sau aspectul pielii tale.

In plus, lotiunea noastra contine oxid natural de zinc, prietenos cu recifurile din oceane, de aceea este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa protejeze mediul inconjurator in timp ce se bucura de o protectie solara eficienta.

7png


Răsfață-ți pielea după o zi petrecută la soare

Aloe Vera Gelly este esentiala pentru ingrijirea post-expunere la soare. In esenta identic cu gelul din interiorul frunzei de aloe, Aloe Vera Gelly asigura calmarea imediata a pielii iritate sau arse de soare, oferind in acelasi timp si o hidratare profunda. Pastreaza Aloe Vera Gelly in frigider pentru un efect racoritor intens si aplica in strat generos, pentru a reduce roseata si disconfortul.

7png


Hidratare din interior

Bauturile noastre nutritive din Aloe vera sunt alegerea perfecta pentru hidratarea profunda a pielii in orice sezon, dar mai cu seama vara. Alege aroma preferata, adauga gheata, menta sau fructe proaspete si ai un cocktail savuros si super sanatos, care te ajuta sa faci fata cu brio zilelor toride.

7png


Tips & Tricks pentru o protecție solară eficientă:

  1. Asteapta 15 minute dupa aplicarea SPF-ului, inainte de a aplica machiajul, daca vrei sa se aseze perfect uniform pe piele.

  2. Reaplica produsul de cate ori simti nevoia pe parcursul zilei, pentru o protectie maxima.

  3. Nu uita de zona urechilor, a gatului, a cefei si axilelor, si ele sunt afectate de razele UV, iar pielea in aceste zone este oricum mai sensibila, deci necesita atentie si protectie sporita.

  4. Foloseste o cantitate generoasa de SPF pentru a te asigura ca pielea ta este complet acoperita si protejata.

  5. Aplica SPF chiar si în zilele innorate sau cand stai in interior, deoarece razele UV pot patrunde prin nori si ferestre.

  6. Alege produse cu SPF cu spectru larg, cum sunt cele de la Forever, pentru a te proteja atat impotriva razelor UVA, cat si UVB.

  7. Incearca sa eviti expunerea la soare intre orele 10:00 si 16:00, cand razele UV sunt cele mai puternice.

  8. Poarta haine de protectie, palarii si ochelari de soare pentru o protectie suplimentara impotriva soarelui.

Folosind produsele Forever, iti poti transforma rutina zilnica de ingrijire a pielii intr-un ritual complet si eficient. Forever Marine Collagen aduce un aport esential de nutrienti pentru o piele sanatoasa din interior. Forever Aloe Scrub o pregateste pentru cel mai frumos bronz Forever, Aloe Sunscreen si Protecting Day Lotion ofera protectia necesara impotriva razelor solare, in timp ce Aloe Vera Gelly asigura hidratarea si revigorarea pielii. Adopta acest ritual de ingrijire si bucura-te de o vara fara griji, cu o piele radianta si protejata in mod natural.

1png


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
Sntate Personalizat-6 oct 2023png