Deep Moisturizing Cream - armonie pentru tenul tău


Armonie pentru tenul tău

Afla cum ofera un echilibru perfect intre hidratarea si ingrijirea tenului.

Obtinerea unui echilibru intre hidratare si emoliere este adesea secretul succesului pentru un ten sanatos si stralucitor. Si exact asta face Forever Deep Moisturizing Cream. Holly Stout, Vicepresedinte Forever pentru Dezoltarea Produselor, cu experienta de peste 20 de ani in crearea de produse pentru piele, par si suplimente alimentare, ne explica de ce aceasta crema este benefica pentru absolut orice tip de piele.
Care este principalul beneficiu Deep Moisturizing Cream?
Este o crema bogata si hidratanta, conceputa pentru pielea deshidratata, care poate fi experimentata de toate tipurile de ten. Pielea pierde constant apa prin transpiratie, iar acest proces se accelereaza pe masura ce imbatranesti. Crema noastra reuseste sa combata acest efect asigurand un puternic efect hidratant adanc in straturile pielii, printr-un amestec de umectanti puternici care se absorb usor si functioneaza atat ca o crema de zi, cat si ca o crema de noapte.
Cum v-a venit ideea să creați o astfel de cremă?
Consumatori cred despre cremele cu o consistenta mai groasa ca sunt foarte ”grele” si, prin urmare, sunt concepute exclusiv pentru pielea uscata. Echipa noastra de cercetare stiintifica dermatologica si de dezvoltare a identificat oportunitatea de a oferi o crema cu o consistenta densa, dar cu abilitati puternice de hidratare si emoliere pentru toate tipurile de piele, fara ca porii sa fie incarcati sau sa se creeze senzatia nedorita de piele grasa.
Există vreo diferență între hidratare și emoliere?
Da, hidratarea si emolierea sunt doua lucruri diferite. Hidratarea se refera la continutul de apa din straturile de suprafata ale pielii, iar emolierea se refera la continutul de lipide sau uleiuri grase.
Prin ce este Deep Moisturizing Cream diferită de alte creme emoliente?
Pentru o piele cu aspect sanatos, cel mai bine este sa se regaseasca in aceeasi crema ingrediente care asigura atat hidratarea, cat si emolierea. Totusi, multe branduri de pe piata au produse care sunt dedicate doar hidratarii sau emolierii, deoarece este costisitor sa se adauge ambele tipuri de ingrediente la niveluri functionale si, mai ales, eficiente. La Forever, scopul nostru este sa oferim pielii exact ceea ce are nevoie, asa ca includem atat ingrediente de hidratare, cat si de emoliere in produsele noastre de ingrijire a tenului, in cantitati optime pentru a da cele mai bune rezultate.
Care este un mit comun despre cremele emoliente pentru ten?
O conceptie comuna gresita este ca pielea grasa nu are nevoie de hidratare, dar deshidratarea cutanata poate aparea indiferent daca tipul tau de piele este gras, uscat sau mixt. Acest lucru se datoreaza faptului ca toate tipurile de piele au nevoie de apa. Deep Moisturizing Cream este bogata in umectanti si se absoarbe rapid in piele, fara a lasa senzatia de piele grasa.
Care sunt unele dintre ingredientele cheie ale acestei creme?
Gelul pur din interiorul frunzelor de aloe de la Forever ofera pielii o emoliere naturala si un efect hranitor, in timp ce umectantii precum propandiolul si metil gluceth-20 retin apa pentru a reface hidratarea.

Ceramidele completeaza efectele puternice ale aloei si au proprietati de refacere, pentru a imbunatati textura si supletea pielii.

Adaosul de extract de scoarta de pin, care contine antioxidanti ce lupta impotriva factorilor de stres din mediu, ajuta pielea sa pastreze colagenul si ofera un aspect tineresc. Un alt ingredient puternic, palmitoyl tripeptide-5, este o peptida cu rol de netezire a ridurilor, care ajuta la imbunatatirea aspectului si texturii pielii.
Cum susțin uleiurile din Deep Moisturizing Cream sănătatea pielii?
Pentru a duce beneficii tuturor tipurilor de ten, uleiul din seminte de macadamia si uleiul din seminte de floarea soarelui sunt folosite pentru a conferi efectul de emoliere pielii. Ambele contin acizi grasi gasiti in lipidele de la suprafata pielii si permit celorlalte ingrediente sa asigure mai bine emolierea si sa favorizeze retentia de apa.

Datorita compozitiei unice, Deep Moisturizing Cream se absoarbe cu usurinta in piele, fara a lasa o senzatie grasa sau incarcata. Acest lucru ii permite sa fie suficient de bogata pentru a fi folosita de cineva cu tenul uscat, dar nu prea ”grea” pentru cineva cu tenul gras.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng