De la bun la extraordinar


Cinci continente. 160 de țări.
Peste 10 milioane de colaboratori.
Un singur mesaj

Facem lucruri bune; suntem oameni buni; faptele si actiunile noastre sunt bune... dar de ce sa nu fim EXTRAORDINARI? Sa treci de la bun la extraordinar inseamna sa faci un salt mare. Inseamna, de fapt, o calatorie de-o viata. E nevoie de efort, implicare si multa munca. Dar, ca sa ne atingem adevaratul potential, trebuie sa facem mereu lucrurile mai bine si sa ne imbunatatim zi de zi viata.
 
Cum putem, ca Forever Business Owneri, sa trecem de la rezultate bune la rezultate extraordinare si sa atingem succesul pe care ni-l dorim? Iata cinci principii pe care le-am identificat citind cartea „Excelenta in afaceri” de Jim Collins, care a studiat evolutia a mai multe companii ce au facut acest salt. Aplicand aceste principii in afacerea voastra veti reusi sa va bucurati de succesul pentru care luptati.
1. Nu va multumiti cu mediocritatea. Nu va multumiti sa fiti doar buni. Trebuie sa va doriti sa fiti CEI MAI BUNI. Trebuie sa credeti in acest lucru si sa luptati pentru a-l transforma in realitate. In Forever nu ne dorim sa fim mediocri sau sa avem rezultate mediocre. Vrem sa ne atingem adevaratul potential, sa avem visuri mari si sa putem face tot ceea ce ne dorim.
 
2. Lucrati cu oamenii potriviti. Am intalnit FBO frustrati, care imi spuneau: „Nu reusesc sa obtin rezultatele pe care mi le doresc.” Si i-am intrebat: „Cu ce fel de oameni munciti?”. Mi-au spus ca oamenii cu care lucreaza nu sunt devotati, nu-si asuma angajamente, sunt nevoiti mereu sa-i sune, iar ei ii roaga sa ridice in numele lor produsele si sa le livreze la adresa lor, apoi confirma ca vor participa la prezentari si nu mai vin. Nu va irositi timpul lucrand cu oameni care nu sunt dispusi sa-si asume un angajament. Trebuie sa lucrati cu oameni care au aceleasi dorinte si aspiratii ca si voi. Gasiti oamenii potriviti. Uneori cautarea dureaza mai mult, dar merita, iar acest lucru va va ajuta sa obtineti rezultatele dorite.
 
3. Invatati nu sa fiti ocupati, ci sa fiti productivi. Este o diferenta. De multe ori aud FBO care imi spun: „Sunt atat de ocupat... Nu am timp sa ma calific Eagle Manager. E prea greu sa ma calific la Chairman’s Bonus, pentru ca programul meu e prea incarcat. Se intampla atat de multe lucruri in viata mea!” Aceste stimulente sunt, insa, instrumentele care ne ajuta sa fim extraordinari, deci trebuie sa ne facem timp pentru ele. Trebuie sa invatam sa facem acele lucruri care ne ajuta sa fim productivi. Evaluati-va activitatile zilnice, ganditi-va cu cine va petreceti timpul si incepeti sa faceti acele activitati care produc rezultate: sa sponsorizati oameni noi in echipa voastra, sa oferiti informatii despre oportunitatea de afaceri Forever, sa promovati produsele. Acestea sunt activitatile cheie care va vor aduce succes in Forever.
 
4. Doriti-va cu toata fiinta sa fiti cei mai buni. Trebuie sa va doriti acest lucru atat de mult, incat nimic sa nu va poata opri din drum, nimeni sa nu va poata sta in cale. Aceasta dorinta arzatoare va va conduce spre succes. Veti deveni, astfel, precum liderii nostri extraordinari din Forever. Indiferent pe care dintre ei i-ati intreba daca a fost usor sa ajunga in top, raspunsul va fi „Nu.” Rex spunea intotdeauna: „Cu cat muncesc mai mult, cu atat am mai mult noroc.” FBO de top lucreaza din greu, tocmai pentru ca au dorinta arzatoare de a fi cei mai buni. Cu siguranta va vor spune ca au intampinat dificultati, s-au confruntat cu provocari, dar dorinta arzatoare de a fi cei mai buni i-a ajutat sa le depaseasca si sa ajunga in varf.
 
5. Visati la nivel mare. Va doriti sa calatoriti in jurul lumii? Sau poate va doriti o masina noua, o casa mai mare? De prea multe ori oamenii spun ca isi doresc o casa mai mare, dar sfarsesc prin a alege tot una mica. Indrazniti sa alegeti casa visurilor voastre, sa plecati intr-o vacanta exotica, sa va cumparati o masina frumoasa... visati la nivel MARE! Invatati-va si echipele sa faca acelasi lucru. E momentul perfect sa va impliniti visul si nimeni nu va poate opri.
Poate unul dintre visurile voastre este sa va calificati Eagle Manager si sa fiti anul viitor in Pattaya? Sau sa fiti rasplatiti cu un cec Chairman’s Bonus? Sau ce parere aveti despre calificarea la urmatorul Raliu Global? Credeti in visurile voastre, rupeti barierele si impliniti-le! Abia astept sa va intalnesc la aceste evenimente!

La Mulți Ani și un 2023 care să vă depășească toate așteptările!

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng