De ce produse avem nevoie pentru îngrijirea tenului



Una dintre cele mai mari tendinte globale in materie de ingrijire a pielii din ultimii ani este orientarea catre produce specifice, care raspund nevoilor individuale ale tenului.
 
In urma cu cativa ani, Forever a facut un pas inainte pentru a reinnoi si reinventa multe dintre produsele din gama de ingrijire a pielii. Rezultatul a fost Sonya Daily Skincare Kit, conceputa special pentru tenul gras si mixt, si gama Infinite Advanced Skincare, pentru pielea uscata si matura. Cu Aloe vera ca ingredient principal in multe dintre produsele noastre pentru ingrijirea pielii, poti alege tu cum sa le combini, in functie de tipul tau de piele.
 
In loc sa creeze prea multe produse in cadrul celor doua truse, Forever a conceput o gama intermediara care sa completeze fiecare linie de ingrjire a pielii. Gama Targeted a avut ca scop sa cuprinda produse pe care clientii sa le aleaga in functie de nevoile, preocuparile si preferintele lor, oferind acel „ceva” extra care poate fi folosite zilnic sau dupa caz.
produse recomandatepng
Iata o prezentare a acestei linii fantastice de produse.

Awakening Eye Cream

Crema de ochi awakening eye cream
Datorita tehnologiei cu peptide, colagen si alte ingrediente puternice, aceasta crema inovatoare de ochi netezeste si confera fermitate pielii delicate, pentru a ajuta la reducerea aspectului ridurilor, cearcanelor si a pungilor de sub ochi. Peptidele stimuleaza productia de colagen, care se reduce pe masura ce imbatranim, iar aplicarea la nivel topic ajuta la combaterea semnelor de imbatranire prematura. Printre ingrediente se afla si extractul din scoarta de Albizia Julibrissin cu rutozida, cunoscut și sub numele de arborele de matase persan, care hraneste si reface. Aceasta formula non-grasa poate fi aplicata la nevoie si vizeaza pleoapa superioara si pielea delicata din jurul ochilor, pentru a ilumina si a oferi un efect de lifting. Datorita proprietatilor hidratante care reduc pierderea de apa, ochii par odihniti si luminosi.

 
Cum folosesc Awakening Eye Cream: Iubesc acest produs pe pleoapele mele “cazute” dupa o noapte scurta de somn.

Balancing Toner

Lotiune tonica Forever  - balancing toner
Tenul mixt oscileaza intre uscat si gras, atunci cand exista un dezechilibru la nivelul pielii din cauza pH-ului sau cand bariera acida - stratul delicat de la suprafata pielii - este afectata. Balancing Toner poate fi folosit in ambele situatii, pentru a echilibra, a reimprospata si a rehidrata tenul. Este conceput pentru a fi aplicat dupa curatare, pentru a indeparta impuritatile ramase, pentru a minimiza aspectul porilor si pentru a hidrata pielea inainte de aplicarea cremei nutritive. De asemenea, contine un amestec unic de extract de alge si o forma de acid hialuronic, supranumit “buretele molecular”, datorita proprietatilor sale de a „atrage” apa. Atunci cand sunt combinate, aceste ingrediente puternice hidrateaza si catifeleaza pielea, pentru a dezvalui un ten cu aspect mai tanar. Extractul de castravete calmeaza tenul si ofera o hidratare suplimentara, in timp ce extractul de ceai alb, bogat in antioxidanti, actioneaza impreuna cu Aloe vera pentru a echilibra pielea.

 
Cum folosesc Balancing Toner: Obisnuiesc sa folosesc acest toner de cateva ori pe saptamana dupa demachierea de seara, mai ales daca am purtat mult machiaj sau SPF, sau pur si simplu daca simt nevoia de extra hidratare.

Smoothing Exfoliator

Exfoliant delicat de fata Forever smoothing exfoliator
Acest produs
ajuta pielea sa arate mai luminoasa prin indepartarea impuritatilor si a celulelor moarte. Desi organismul scapa in mod natural de 30.000 pana la 40.000 de celule moarte in fiecare zi, uneori ai nevoie de putin ajutor, deoarece tenul poate avea un aspect descuamat, obosit si tern. In locul microperlelor artificiale, microsferele de jojoba se maseaza usor pe piele, indepartand celulele moarte. Extractele enzimatice precum bromelaina (din ananas) si papaina (din papaia) si uleiul esential hidratant de lamaie refac pielea. Papaina este o sursa bogata de vitamine C, A, E si acid pantotenic, care ajuta tenul sa aiba un aspect proaspat, reinnoit. Exfolierea regulata pregateste terenul pentru ca alte produse sa actioneze, deoarece indeparteaza bariera de celule moarte de la nivelul pielii, permitand ca ingredientele cheie din alte produse topice sa fie mai bine absorbite. Este recomandata de 2-3 ori pe saptamana in rutina de ingrijire a pielii, iar in cazul barbatilor poate fi folosita zilnic, pentru un barbierit mai eficient.

 
Cum folosesc Smoothing Exfoliator: Pe langa faptul ca este grozav pentru fata, imi place foarte mult sa il folosesc ca si exfoliant pentru picioare atunci cand ma bucur de o seara de rasfat.

Protecting Day Lotion

Protecting Day Lotion crema cu protectie solara
Combina filtrele solare minerale naturale, precum dioxidul de titan si oxidul de zinc, intr-un sistem unic de dispersie, care face ca lotiunea sa se aplice usor, protejand tenul impotriva semnelor de imbatranire. Acest produs de protectie solara se aplica peste crema ta hidratanta preferata, contine peste 20 de ingrediente de ingrjire a tenului si te protejeaza de razele UV daunatoare datorita factorului de protectie (SPF) 20. Lotiunea minerala contine ingrediente cheie, inclusiv Aloe vera, extract de pepene verde si alte plante, pentru a lupta impotriva proceselor oxidative, a imbunatati fermitatea si textura tenului si a oferi o hidratare maxima. Planta Crambe, originara din regiunea mediteraneana, este foarte bogata in acizi grasi, care amelioreaza aspectul tenului, fiind in acelasi timp absorbiti cu usurinta. Fiind un ulei bogat in acizi grasi Omega-9, acesta patrunde rapid in straturile exterioare ale epidermei, hranind pielea in profunzime, oferind in acelasi timp un strat usor de protectie impotriva deshidratarii. Anastatica hierochuntica sau trandafirul de Ierichon are o capacitate uimitoare de a supravietui unor perioade indelungate de clima arida si uscata si in doar cateva ore isi poate reface rezerva de apa, ceea ce il recomanda pentru aceasta formula.

 
Cum folosesc Protecting Day Lotion: Iubesc sa aplic acest produs zilnic, pe langa rutina de ingrijire normala a pielii, pentru a adauga protectie impotriva razelor UVA, care cauzeaza semne de imbatrinire prematura.

Aloe Activator

Forever Aloe Activator
Este un produs hidratant unic, sub forma lichida, cu peste 98% gel de Aloe vera in compozitie. Aceasta formula simpla foloseste puterea plantei de aloe pentru a lasa pielea sa se simta revigorata si calmata chiar din momentul in care este aplicat. Concentratia ridicata de Aloe vera face din acest produs un „accesoriu” ideal pentru orice rutina de ingrijire a pielii. De asemenea, mixat in proportie de 50/50 cu Mask Powder, devine o excelenta masca faciala hidratanta si in acelasi timp purificatoare.

 
Cum folosesc Aloe Activator: Iubesc acest produs versatil, pentru hidratare intensa si calmare si, bineinteles, ca un rasfat hranitor in rutina mea de ingrjire a pielii.

Hydrating Serum

Hydrating Serum
Sporeste exponential eficacitatea produselor de hidratare Forever, datorita formulei bogate in extracte vegetale si uleiuri hidratante si emoliente. Hydrating Serum se mandreste cu o formula ce contine 4 forme diferite de acid hialuronic, pentru a asigura o pelicula protectoare densa la suprafata pielii si o absorbtie rapida in straturile epidermei. Ajutand la refacerea hidratarii cutanate, aceasta noua formula confera, totodata, si sustinere impotriva efectelor nocive ale poluarii. Ciuperca zapezii, ceaiul alb, coaja de mimoza si uleiul de masline adauga o protectie antioxidanta puternica, in timp ce tamarindul, dovedit ca imbunatateste hidratarea, reduce aspectul pielii aspre si uscate, favorizand elasticitatea cutanata. Aplicat sub crema hidratanta, serumul, foloseste, printre altele, acizii grasi din nuca de cocos si unt de shea, care ofera o senzatie de luminozitate si sunt usor de absorbit, pentru a ajuta pielea ta sa se simta mai ferma si hidratata, in timp ce combate factorii de stres din mediul incojurator si semnele imbatranirii premature.

 
Venind in intampinarea nevoilor si preferintelor tale si completand celelalte game fantastice Forever, linia Targeted te ajuta in crearea rutinelor personalizate de ingriire a tenului pentru tine si clientii tai.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.

youtubepng