De ce oamenii fericiți câștigă mai mult?

Avem impresia adesea ca vom fi fericiti doar cand reusim sa atingem un anumit obiectiv, cand castigam mai multi bani sau cand avem mai mult succes in ceea ce facem. In realitate, pentru a obtine toate aceste lucruri, trebuie ca mai intai sa obtii fericirea.

Este posibil sa ti se para contraintuitiv sau sa mai fi auzit acest lucru inainte, dar sa nu-l fi crezut niciodata. Insa fericirea este un lucru dovedit de psihologia pozitivista ca fiind fundamentala pentru obtinerea succesului. Mai jos vei descoperi motivele pentru care oamenii fericiti au mai mult succes si castiga si mai multi bani.  

Sa-ti conditionezi fericirea de succesul pe care il ai sau de veniturile pe care le realizezi iti limiteaza nivelul de bucurie pe care il poti experimenta in viata ta si te determina adesea sa lasi pe maine ce poti face si trai astazi. Atunci cand acorzi atentie propriei fericiri, fara a o conditiona de surse externe, vei observa ca ai de beneficiat in mai multe moduri:
cea mai frumoasa afacerepng
Oamenii fericiti sunt mai sanatosi
Stresul este unul dintre cei mai mari dusmani ai sanatatii. Atunci cand esti multumit si fericit, nivelul de stres scade, iar starea de bine creste, avand nenumarate efecte benefice asupra sanatatii. Te vei simti mai energic si vei descoperi ca esti mai dispus sa muncesti in afacerea ta. Vei fi un model pozitiv pentru produsele si stilul de viata pe care vrei sa le promovezi.
Oamenii fericiti sunt performeri de top
Atunci cand esti fericit esti contagios, in sensul bun al cuvantului. Starea de fericire iti permite sa fii mai productiv, sa iei decizii mai bune, toate contribuind la rezultate mai bune in activitatea ta. Sistemele si procedurile sunt utile in acest sens, dar nu la fel de mult precum fericirea. Asadar, data viitoare cand incerci sau te gandesti sa fii mai bun in ceea ce faci, concentreaza-te sa faci doar lucruri care iti plac. Cand te concentrezi mai mult pe fericirea ta, esti mai deschis la idei si la a invata mai multe lucruri.
Oamenii fericiti sunt concentrati pe solutii
Oamenii fericiti cauta solutii in orice problema, concentrandu-se pe partea pozitiva a lucrurilor si gasind mereu puterea de a iesi din situatii imposibile. Se plang mai putin, au un mindset clar si sunt capabili sa vina cu solutii mai creative pentru probleme. Acest lucru inseamna ca faci fata mai usor situatiilor de criza si ca privesti mereu inainte, niciodata in urma.
Oamenii fericiti investesc in ei
Ca Forever Business Owner, stii ca cel mai bun si sigur mod de a-ti dezvolta afacerea si de a-ti descoperi valoarea este sa investesti in tine insuti. Compania Forever si echipa din care faci parte iti pun la dispozitie o multime de training-uri inspiratoare si recunoasteri pe care le poti folosi pentru a te dezvolta personal. Acest lucru te va conduce intotdeauna pe calea succesului.
Oamenii fericiti sunt mai optimisti

Jumatatea plina sau goala a paharului? Aceasta intrebare este atat de comuna, incat a devenit un cliseu astazi, dar este foarte puternic inradacinata in stiinta. Optimismul te ajuta sa ai mai mult succes, sa iti atingi obiectivele dorite si chiar sa traiesti mai mult.
Daca esti fericit, esti mai predispus sa fii si mai optimist si sa vezi lucrurile cu speranta si anticiparea binelui in tot ce faci. Asadar, urmatoarea data cand esti intrebat despre jumatatea plina sau goala a paharului, raspunsul sa fie ”este plin, foarte plin sau da pe dinafara.”
Oamenii fericiti sunt mai eficienti
Atunci cand esti binedispus, rezolvi o multime de lucruri si duci la indeplinire tot ce iti propui. Emotiile pozitive produc schimbari in creier care te fac sa nu mai vezi activitatile pe care le intreprinzi zilnic ca pe niste sarcini de lucru.
banner blog noupng
Alege sa investesti in fericirea ta in fiecare zi si vei simti cum iti vei gasi si motivatia de a munci, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Asigura-te ca faci ceva care te face atat pe tine, cat si pe cei din jurul tau sa zambiti chiar astazi!
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
BANNER BLOG 2png