De ce Aloe Body Lotion este ideală pentru vară?


Vara este anotimpul in care pielea noastra capata un rol aparte in look-ul fiecarei zile. Este ”accesoriul” nepretuit care ne completeaza tinutele, infrunta cu mult curaj soarele si temperaturile fierbinti, in acelasi timp in care... intoarce privirile celor care se intreaba: oare ce foloseste de pielea ei arata atat de bine? Iar tu... tu porti zilnic prospetimea si stralucirea furnizate, printre altele, de produsul vedeta al acestei luni - Aloe Body Lotion. Fii pregatita sa raspunzi tuturor curiosilor, afland tot ce trebuie sa stii despre crema noastra de corp premiata international.

De ce Aloe Body Lotion este ideală pentru vară?

Crema de corp face parte din rutina zilnica de ingrijire, insa exista oare un produs care sa fie potrivit pentru orice sezon? Stim ca pielea are nevoi diferite - in functie de stare, de sezon, de expunerea la soare, de climatul in care traim, de aceea, este important sa alegem un produs care sa le impace pe toate. Aloe Body Lotion a fost creata pentru a satisface si cele mai pretentioase ”pofte” ale pielii tale, indiferent de anotimp. Si aflam de ce este ideala (si) pentru vara.

Am ales gelul pur, extrem de concentrat, din interiorul frunzei de aloe, ca ingredient principal (ca in multe dintre produsele Forever), pentru ca vara avem nevoie mai mult ca oricand de efectul calmant al aloei dupa expunerea la soare. L-am combinat cu uleiuri si extracte vegetale valoroase, care hranesc si hidrateaza pielea in profunzime.

Cand vine vorba de alegerea cremei de corp pentru vara, hidratarea este principalul criteriu pe care trebuie sa il ai in vedere. Iar aloea are, pe langa efecte calmante, si un puternic efect de hidratare. Uleiul de argan cu care am imbogatit formula (si nu spunem intamplator imbogatit, pentru ca este considerat aurul lichid al Marocului ????) contine vitamina E si acizi grasi care ajuta la catifelarea pielii, in timp ce esterii din uleiul de jojoba contribuie la pastrarea fermitatii si elasticitatii cutanate.

Expresia ”piele uscata” va disparea rapid din grijile tale cotidiene, deoarece pe langa aloe si pretiosul ulei de argan, am adaugat ulei de macadamia, binecunoscut pentru hidratare si netezire. Datorita continutului ridicat de acid palmitoleic favorizeaza aspectul sanatos al epidermei. Am adaugat si hialuronat de sodiu, care formeaza o bariera protectoare la nivelul pielii si ajuta la retinerea umiditatii, pentru ca hidratarea sa devina o ”stare” permanenta a pielii tale in fiecare zi.

Ce mai astepti de la o lotiune de corp ideala pentru vara? Sa se absoarba rapid in piele, dar sa-i ofere totodata si o stralucire aparte, care sa puna in valoare bronzul. Formula noastra are o textura usoara, care se absoarbe foarte rapid, dar lasa pielea matasoasa si stralucitoare, datorita uleiurilor pe care le contine.

Se spune ca varsta este doar un numar, dar nu si cand vine vorba de piele, aceasta fiind prima care tradeaza trecerea anilor. De aceea, ai nevoie de o crema care sa asigure fermitatea, elasticitatea si, in general, tonusul pielii. Si te poti bucura din plin de toate acestea dupa fiecare aplicare cu Aloe Body Lotion.
 
Am creat o formula fara silicon pentru orice tip de piele, de la cea normala pana la cea uscata, si cu un parfum discret, pentru a impaca toate gusturile si pretentiile pentru un stil de viata sanatos. Pielea ta iese intotdeauna castigatoare cu Aloe Body Lotion! Din toate punctele de vedere, deoarece ”conduce” prin puterea exemplului: este ea insasi o castigatoare international, fiind desemnata cea mai buna crema de corp" in cadrul Global Makeup Awards 2022.

Știai că:

… este recomandat sa folosesti un scrub sau exfoliant o data sau de doua ori pe saptamana (sau mai frecvent, in functie de piele), deoarece ajuta la indepartarea celulelor moarte si la absorbtia mai rapida si mai profunda a ingredientelor din lotiunea de corp?
…excesul de cafeina poate contribui la uscarea pielii?
…dermatologii recomanda utilizarea zilnica a unei creme de corp hidratante?
…aerul conditionat contribuie din plin la deshidratarea pielii, indiferent de sezon?
…este recomandat sa aplici crema de corp , dupa baie sau dus, cand pielea este semi-umeda, pentru a patrunde mai bine in piele?

Ingrediente cheie:

  • gel pur de Aloe vera
  • ulei de argan
  • esteri de jojoba
  • ulei de macadamia


Beneficii cheie:

  • Favorizeaza hidratarea pielii
  • Mentine pielea catifelata
  • Protejeaza bariera naturala de hidratare a pielii
  • Mentine aspectul tanar si sanatos al pielii
  • Se absoarbe rapid, lasand o senzatie matasoasa, non-grasa
  • Nu contine gluten
  • Iubita de vegetarieni si vegani
  • Certificata IASC, Kosher, Halal, PETA


Produse Forever cu care să o combini pentru ca răsfățul pielii să fie dus la superlativ:


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.

youtubepng