Dăruiește de Valentine’s Day, dăruiește Forever!


In Forever ne place sa sarbatorim dragostea in fiecare zi, dar sa iti surprinzi iubita sau cel mai bun prieten cu cele mai bune cadouri de Ziua Indragostitilor pe 14 februarie este intotdeauna o idee minunata. Cadourile ca lumanari de lux, parfumuri, flori sunt atentii frumoase si traditionale, dar ce ar fi sa daruiesti Forever in acest an?

Fie ca esti in cautarea unui cadou unic pentru iubitul tau, a unui cadou romantic pentru sotul tau sau a unui cadou special pentru femeia din viata ta, ideile noastre cu cele mai bune cadouri de Ziua Indragostitilor pentru ea si pentru el iti garanteaza ca ii vei castiga inima persoanei iubite. Iata sugestiile noastre!

Cadouri pentru ea:


Sonya Daily Skincare Kit – poate fi cadoul perfect pentru ea daca are nevoie de o ingrijire speciala pentru tenul mixt. Contine patru produse cu textura lejera, racoritoare, care nu incarca tenul si au la baza  formule revolutionare, pe baza de gel, infuzate cu Aloe vera super concentrata, colagen si alte ingrediente vegetale hidratante.

Ce conține?

Sonya refreshing gel cleanser
Are la baza gelul nostru de Aloe vera, imbogatit cu agenti de hidratare precum uleiul de Baobab presat la rece, care calmeaza si hidrateaza pielea. Antioxidanti puternici precum aminoacizii din mere si hidroxiacetofenona sustin tenul mixt, in timp ce fructul de acacia concinna, agent natural de curatare, ajuta la indepartarea celulelor moarte, precum si a urmelor de machiaj, pentru o demachiere perfecta.

7png

Sonya illuminating gel
Tenul tanar are o stralucire si o luminozitate naturale. Reda-i-le cu illuminating gel. Peptidele incapsulate in formula noastra de tip gel, cu absorbtie rapida, ajuta, prin cele mai noi descoperiri ale stiintei in domeniul ingrijirii pielii, la uniformizarea aspectului tenului.

7png

Sonya refining gel mask
Expresia “somnul de frumusete” capata un nou sens. Formulat in mod stiintific pentru a optimiza reactiile pielii pe durata noptii, Sonya refining gel mask favorizeaza echilibrul controland secretia de sebum si conferind tenului un aspect luminos.

7png

Sonya soothing gel moisturizer
Agent emolient infuzat cu ingrediente intens hidratante. Soothing gel moisturizer arata ca o lotiune, dar formula sa pe baza de gel se „topeste” la nivelul pielii. Bogata in extracte vegetale pretioase si alte ingrediente puternice, aceasta lotiune cu textura de gel se absoarbe complet la nivelul pielii, conferindu-i hidratare si emoliere.

7png

Daca, in schimb, cauti un cadou pentru un ten mai matur, atunci trusa Infinite by Forever este raspunsul! Este special conceputa cu o formula pe baza de peptide, minerale naturale, extracte vegetale si plante specifice zonelor desertice pentru a spori eficacitatea si beneficiile gelului de Aloe vera. Cu infinite by Forever nu doar va simti diferenta, ci o va si vedea.

7png

Ce conține?

Hydrating Cleanser
Este bogat in ingrediente naturale cu efecte puternice, precum extractul de mar si aminoacizii din mar. Aceste ingrediente nu doar asigura o hidratare imediata a pielii, ci si atrag particulele de murdarie si excesul de sebum, pentru o curatare mult mai usoara.

7png

Firming Complex
Stii ca frumusetea inseamna mai mult decat ingrijirea pielii – incepe cu nutritia. „Partenerul” perfect pentru firming serum, firming complex tinteste imbatranirea din interior spre exterior. Primul supliment Forever destinat exclusiv frumusetii o va ajuta sa se concentreze asupra tuturor aspectelor ce tin de ingrijirea pielii si ii va sustine rutina antiimbatranire din toate perspectivele.

7png

Firming Serum
Un serum avansat de ingrijire a pielii, fara parfum, imbogatit cu hialuronat de sodiu hidrolizat, care hidrateaza pielea in profunzime. Contine tripeptide-2 si peptide din aminoacizi care redau fermitate pielii si reduc ridurile. Acest produs a fost premiat cu argint pentru cel mai bun produs premium anti-aging in 2017, in cadrul prestigioasei gale „Pure Beauty Awards” din Londra.

7png

Restoring Creme
Pentru a completa gama noastra puternica antiimbatranire infinite by Forever, am inclus in aceasta crema peste 15 ingrediente benefice pentru piele. Desi contine atat de multi agenti hidratanti, restoring creme are o textura usoara, ce catifeleaza pielea si se absoarbe rapid, fara a lasa urme grase sau senzatia de ten incarcat.

7png

O alta alegere minunata ar fi Forever Marine Collagen, care combina colagenul premium hidrolizat cu alti nutrienti cheie, pentru ca ea sa se bucure de pielea luminoasa, intinerita si catifelata la care viseaza, de un par superb, unghii frumoase, un tonus perfect si o stralucire incredibila.

Acest produs a fost premiat cu aur la Gala Global Makeup Awards, in categoria „Best Innovative Beauty Products” (Cele mai bune produse inovatoare pentru frumusete) – 2022 si cu bronz la gala Pure Beauty Awards, Londra – 2022.

7png


Cadouri pentru el:

Rasfata-i tenul cu Gentleman’s Pride, after-shave balsamic, hidratant, fara alcool, cu miros proaspat, masculin. Cu siguranta va simti catifelarea racoroasa a combinatiei unice de agenti de hidratare si emoliere cu gel stabilizat de Aloe vera si te va adora pentru acest lucru.

After-shave-ul se prezinta sub forma unei emulsii hidratante si catifelante, ce calmeaza epiderma dupa barbierit. Contine gel stabilizat de Aloe vera si extracte de rozmarin si romanita, cu efect de hidratare si calmare. El va indragi prospetimea senzatiei, iar tu vei aprecia nota masculina a parfumului sau.

7png

 Merge la sala? Atunci Aloe Cooling Lotion nu trebuie sa ii lipseasca din geanta de sport. Aceasta lotiune racoritoare cu mentol, eucalipt si aloe hidrateaza pielea si este ideala pentru masajul muschilor si al articulatiilor. Asigura o senzatie intensa de racorire. Ajuta la relaxarea muschilor obositi, datorita efectului racoritor. Contribuie la refacerea si revigorarea post antrenament, se absoarbe rapid in piele si are o textura non-grasa.

7png

Un alt cadou pentru barbatii cu un stil activ de viata este Forever Move, cu ingrediente puternice, ce sustin confortul si flexibilitatea articulatiilor si favorizeaza recuperarea rapida dupa exercitii fizice. Contine membrana din coaja de ou, numita si NEM (Natural Egg Shell Membrane), care furnizeaza condroitina, acid hialuronic, glicozaminoglicani si colagen. Acest ingredient revolutionar, studiat si testat, sustine libertatea de miscare, sporeste confortul si flexibilitatea articulatiilor, promoveaza sanatatea cartilajelor, reduce rigiditatea articulatiilor si grabeste recuperarea dupa antrenamentele fizice. Cine ar fi crezut ca un ingredient atat de delicat are atat de multa putere?!

7png

In final, cadourile Forever pentru Ziua Indragostitilor trec peste simpla oferire de obiecte, ele sunt promisiuni tactile ale unei iubiri care nu cunoaste limite de timp. Intr-o lume in continua schimbare, a alege un cadou Forever este modul tau de a spune 'Te iubesc' intr-un limbaj universal, etern, un ecou al inimii.

1png


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
Sntate Personalizat - 6 nov2023png