Cum să pornești cu dreptul în călătoria succesului: Start Your Journey Pack

Odata cu noile schimbari din Politicile Companiei, am lansat si Start Your Journey Pack – un pachet nou, dedicat Preferred Customerilor si celor care vor sa se inscrie in companie pentru a-si incepe afacerea Forever si pentru a descoperi beneficiile unice, uimitoare ale celui mai bun Plan de Marketing din industrie.
Noul Start Your Journey Pack este mai mult decat un pachet cu produse Forever.

Esti deja Forever Business Owner? Acest pachet nou este asul din maneca ta, un instrument super avantajos pentru recrutare si consolidarea echipei.

Cele mai multe beneficii le au insa persoanele care se inscriu in companie sau care sunt la nivel de Preferred Customer si decid ca acum este momentul sa preia controlul asupra viitorului lor si sa-si construiasca o cariera in cea mai frumoasa afacere din lume, cu succes dovedit in peste 160 de tari.
cea mai frumoasa afacerepng

C9 cu Forever Aloe Vera Gel (Lite Ultra Vanilie sau Ciocolata) – 1 cutie
Forever Active Pro-B – 1 buc
Forever ARGI+ - 1 buc
Aloe Propolis Creme – 1 buc
Aloe Vera Gelly – 2 buc
Aloe Heat Lotion – 2 buc
Aloe Lips – 3 buc
Forever Bright Toothgel – 2 buc
Aloe Ever-Shield Deo Stick – 2 buc
Aloe Peaches mini – 3 cutii x 330 ml
Brosura Primii Pasi spre Manager - 1 bucata
detaliipng
Beneficii cheie:
•   Reuneste produse de top din oferta companiei, inclusiv pachetul C9 din programul F.I.T., care se bucura de un succes extraordinar la nivel global.

•    Iti ofera posibilitatea sa testezi si promovezi produsele care iti deschid calea catre un stil de viata sanatos si catre o afacere de succes.

•    Este cel mai simplu, rapid si avantajos mod de a deveni Forever Business Owner si de a porni cu incredere in calatoria succesului.

•    Contine produse in valoare de aproximativ 1.5 p.c. (la inscriere sau la nivel de Preferred Customer il cumperi la pret de 1.5 p.c., cu reducere fata de Pretul Recomandat de Vanzare, dar iti vor fi alocate automat 2 p.c.).

•    Prin achizitia lui te califici direct la nivel de Asistent Supervizor, nivel de la care poti incepe sa-ti construiesti afacerea, sponsorizand oameni si formandu-ti astfel echipa.
detaliipng

In plus, incepand cu urmatoarea comanda dupa cumpararea lui, beneficiezi de:
 
  • un discount de 30% fata de Pretul Recomandat de Vanzare la toate produsele din gama Forever, reducere care creste pe masura ce avansezi in Planul de Marketing, plus
  • 30% profit din vanzarile online la PRV,
  • 25% Profit de Preferred Customer pe baza cumparaturilor efectuate de clientii preferentiali sponsorizati personal si
  • 5% Bonus Boost, daca esti Activ cu 4 p.c., de la Asistent Supervizorii sponsorizati personal (care nu sunt Activi cu 4 p.c.) si de la Preferred Customerii sponsorizati de acestia.
Ce trebuie sa stii despre Start Your Journey Pack?

•    Poate fi cumparat exclusiv de persoanele care se inscriu in Forever sau de Preferred Customeri, doar o singura data.

•    Este disponibil si in Republica Moldova, cu aceeasi componenta si respectand aceleasi reguli de achizitionare ca in Romania.

•    Este disponibil doar cu C9 Aloe Vera Gel si in doua variante de Forever Lite Ultra: vanilie sau ciocolata.
Start Your Journey Pack ti se potriveste manusa si, mai ales in aceasta perioada a anului, este alegerea perfecta pentru sarbatori si un start in forta in noul an. Poti descoperi nu doar bucuria unui stil de viata sanatos Forever, dar si oportunitatea fantastica de a-ti dezvolta propria afacere, intr-o comunitate mereu pregatita sa te sprijine.
detaliipng
arati mai binepng