Cum să ai succes în network marketing?

Disciplina construiește abilitățile
Indiferent ca esti o persoana introvertita sau extrovertita, perspectiva de a initia discutii cu oameni pe care nu-i cunosti poate crea, uneori, disconfort. Totusi, avand in vedere ca ai ales calea antreprenoriatului si a dezvoltarii propriei afaceri, este esential sa-ti insusesti si sa-ti perfectionezi abilitatile de socializare (networking), mai ales daca vrei sa ai succes pe termen lung. Vrei sa afli cum? Urmeaza aceste sfaturi simple de networking si vei simti diferenta.


Fii autentic
Nu conteaza daca esti timid sau foarte deschis si increzator in tine – fii tu insuti! Oamenii isi dau seama daca esti autentic, iar tu te vei simti mult mai bine si mai relaxat. Indiferent ce modalitate de abordare alegi, apropie-te de oameni cu dorinta de a aduce ceva bun in viata lor. Concentreaza-te intai sa-ti cunosti interlocutorii, sa faci in asa fel incat conversatia sa curga natural, sa construiesti relatii de prietenie, care iti vor permite, apoi, sa aduci in atentia lor oportunitatea care le poate oferi solutii.

Poveștile vând
Prin ceea ce postezi in social media si prin felul in care te prezinti, devii o sursa de inspiratie pentru oameni. Cand esti tu, in primul rand, un produs al produselor si iubesti compania pentru nenumaratele oportunitati pe care ti le ofera pentru o viata mai buna, oamenii vor veni in mod natural catre tine si echipa ta va creste cu noi parteneri, ale caror visuri pot deveni realitate alaturi de Forever. Tu esti autorul celei mai frumoase povesti – a ta, asigura-te ca o scrii in asa fel incat sa-ti fie cea mai buna carte de vizita.

Pentru mai multe detalii despre cum sa-ti spui propria poveste, urmareste prezentarea lui Park Howell despre storytelling.
produse recomandatepng
Arată că ești interesat de ceilalți
Una dintre modalitatile de a construi relatii autentice este sa arati ca esti cu adevarat interesat de cei cu care intri in contact. Oamenilor le place sa vorbeasca despre ei, dar aminteste-ti ca aici e vorba in primul rand despre cei pe care ii abordezi. Incurajeaza-i sa se deschida punandu-le intrebari si asa vei putea sa identifici mai bine ce ii motiveaza si cum se pliaza oportunitatea Forever pe nevoile lor. In plus, relatia voastra se va consolida si increderea lor va creste.
Zâmbește și ascultă
Incearca sa ramai concentrat atunci cand un prospect iti vorbeste despre el. Asculta-l cu atentie si arata interes pentru ceea ce iti spune, pentru a mentine dorinta lui de a se deschide si a-ti fi alaturi pe termen lung. La fel de important este si sa zambesti. Zambetul sugereaza ca esti o persoana deschisa, prietenoasa, de incredere, o persoana de care oamenii se apropie usor si cu care se simt in largul lor sa discute. Si nu uita, de asemenea, cat de important este contactul vizual. Priveste-ti interlocutorii in ochi si zambeste-le sincer, din suflet.
Fii pregătit
Daca te pregatesti sa ai o intalnire sau o conversatie cu cineva, incearca sa te pregatesti cat mai bine dinainte. Acest lucru nu inseamna sa faci investigatii in viata personala a persoanei respective, ci sa afli ce anume va poate uni, ca sa poti pregati subiecte comune de conversatie. In cazul in care te consideri o persoana timida, iti poate fi de ajutor sa te gandesti la niste intrebari sau la scurte istorioare amuzante, care destind atmosfera si te ajuta sa-ti impartasesti mai usor ideile.
banner 1png
Gândește-te ce poți tu să oferi
Atunci cand concepi agenda intalnirii, gandeste-te mai degraba la ceilalti decat la tine, concentreaza-te sa-i asculti si sa identifici cum ii poti ajuta. Aceasta abordare te ajuta sa creezi relatii autentice, bazate pe prietenie si incredere, care, in cele din urma, iti vor aduce beneficii constante pe termen lung.


Dezvoltă-ți abilitățile de network marketing care te ajută să ai succes
Ca in orice activitate noua in care te implici, e nevoie sa-ti dezvolti abilitati noi. Asigura-te ca te instruiesti constant, participand la training-urile organizate de linia ta sponsoriala si de companie, in egala masura. Aloca-ti timp sa cunosti produsele si sa intelegi ce beneficii le pot aduce clientilor. Concentreaza-te, cel putin la inceput, pe produsele pe care le folosesti si le iubesti si devino expert. Network marketing-ul este un model de afacere bazat pe recomandari, deci e important sa poti recomanda produsele cu entuziasm, integritate si autenticitate, iar asta inseamna sa stii despre ce vorbesti. La fel de importanta precum cunoasterea produselor este si dezvoltarea abilitatilor de a-ti conduce afacerea. Citeste carti de specialitate, uita-te la filmulete, urmareste-i, in social media, pe cei care au deja succes si cu care rezonezi, fii prezent la training-uri.

Stabilește-ți obiective
Fii specific atunci cand vorbesti despre ce vrei sa obtii din afacerea ta si, mai ales, cand vrei sa obtii? Un an, trei ani, cinci ani de-acum? Asa cum spune o vorba celebra, daca esuezi in a planifica, planifici sa esuezi. Deci nu subestima importanta de a-ti pune telurile pe hartie, cu termene-limita clare.
Nu ezita să ceri ajutorul
Vor exista, poate, momente in care te vei simti demotivat sau nu vei gasi solutii la provocarile cu care te confrunti. Nu suferi in tacere, vorbeste cu sponsorul tau si nu uita ca intreaga echipa Forever Romania iti este alaturi.
Pastrează-ți o etică puternică a muncii
Construirea afacerii Forever presupune implicare, angajament si seriozitate. Nu exista secret sau scurtatura spre succes. Beneficiile sunt, insa, pe masura: libertatea de a fi stapanul propriei vieti, de a-ti decide singur programul, independenta financiara, flexibilitate, dezvoltare personala.
seminarii onlinepng