Cum să-ți stabilești obiective realiste pentru afacerea ta

Cum să stabilești obiective realiste pentru afacerea ta și să le și atingi
La ce te gandesti cand spui „succes”? Sa te califici Eagle Manager? Sau la Chairman’s Bonus? Sa calatoresti prin lume cu Forever?
Cand esti la inceput, aceste obiective pot parea foarte indepartate si poate dura ceva timp pentru a le atinge. Fara obiective mai mici care sa te mentina pe drumul cel bun, poate fi usor sa incepi sa te simti putin descurajat.
Aici pot intra in joc stabilirea si atingerea obiectivelor realiste. A avea lucruri mai mici pe care sa te concentrezi pe termen scurt te poate ajuta sa-ti simplifici planurile si sa aloci mai mult timp pentru obiectivele tale marete. Iata cum te poti mentine motivat. Pentru ca nu demult am asistat cu totii la Jocurile Olimpice, ne-am gandit sa impartim obiectivele in Bronz, Argint si Aur, astfel incat sa le poti vizualiza, dar aceleasi reguli se aplica tot anul.
produse recomandatepng

Fă un lucru de „Bronz” în fiecare zi
O activitate de „bronz” este ceva ce poti realiza in fiecare zi, atat timp cat ai setarea mentala potrivita. Indiferent daca asta inseamna sa gasesti timpul potrivit in programul tau obisnuit de lucru pentru a contacta un prospect, sa revizuiesti lista persoanelor pe care le cunosti sau faci un Facebook Live, oricare dintre aceste lucruri poate avea un impact direct asupra afacerii tale, fara sa-ti consume prea mult timp. Fa-le in mod constant, in fiecare zi, si vor incepe cu adevarat sa se adune si sa conteze.
Exemple de activitati „bronz” ar putea fi: contactarea unui anumit numar de clienti potentiali, vanzarea unei anumite cantitati dintr-un anumit produs sau petrecerea timpului pe retelele sociale pentru a tine legatura cu publicul de-acolo.
raspundem intrebarilorpng
Fă un lucru de „Argint” în fiecare săptămână

O activitate „de argint” este putin mai intensa ca timp necesar pentru a o indeplini, dar totusi usor de gestionat - genul de lucruri pe care s-ar putea sa te straduiesti sa le faci in fiecare saptamana, mai degraba decat in fiecare zi. Din nou, acest lucru va avea un impact profund asupra afacerii tale, daca il faci in mod constant, saptamana dupa saptamana, fie ca participi la training-uri, astfel incat sa poti „absorbi” toate informatiile valoroase impartasite acolo, fie ca ajuti pe altcineva implicat in afacere sa-si schimbe viata.
Exemple de activitati „de argint” ar putea fi: sponsorizarea cuiva nou, programarea, pentru o saptamana, de continut valoros pe retelele sociale sau participarea la un training despre un produs sau un subiect care te intereseaza in mod special.
cea mai frumoasa afacerepng

Fă un lucru de „Aur” în fiecare lună
O activitate „de aur” este, in mod firesc, cea mai intensa ca timp si cel mai dificil de gestionat, asa ca iti recomandam sa incerci sa introduci cate una in fiecare luna (puncte bonus pentru tine daca poti face mai multe!). In fiecare luna, Forever stabileste care este produsul lunii respective si, daca lucrezi impreuna cu echipa sa-l promovati intens, imagineaza-ti ce crestere poti inregistra la punctele credit pentru luna respectiva. Daca si cei din linia ta inferioara se implica, gandeste-te ce impact ar putea avea asupra afacerii tale.
Exemple de activitati „aur” ar putea fi: calificarea pentru un stimulent lunar, ajutarea cuiva din linia inferioara pentru a sponsoriza pe altcineva in afacere sau celebrarea recunoasterii cuiva din echipa ta, pentru o noua calificare, poate chiar si a ta!

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.