Cu cine ești pregătit să discuți despre oportunitatea Forever?



Datele recente arata ca 70% din populatia activa nu se bucura de stabilitate financiara si acelasi numar de persoane declara ca se simt anxioase duminica, inainte de o noua saptamana de lucru. Asta inseamna o multime de oameni care se simt ingrijorati ca nu-si vor putea achita facturile si care nu sunt deloc fericiti in viata lor profesionala.

Peste 5 milioane de oameni au in prezent un al doilea loc de munca, pe masura ce criza financiara se resimte tot mai mult, in timp ce alte 10 milioane de persoane iau in considerare posibilitatea de a obtine un job suplimentar pentru a face fata costului crescut al vietii.

Companiile de Marea Britanie intra in faliment cu cea mai mare viteaza de la apogeul crizei financiare globale, in timp ce facturile crescute la energie duc la falimentul a mii de firme. In al doilea trimestru, in Anglia si Tara Galilor s-au inregistrat peste 5.600 de insolvente, cel mai ridicat nivel din 2009 incoace, potrivit Oficiului National de Statistica. Constructiile, comertul cu amanuntul si serviciile de cazare si alimentatie publica au fost cele mai afectate.

In Romania, dificultatile financiare au facut ca 1.644 de companii sa intre in insolventa in primul trimestru din 2023, numar similar cu primul trimestru din 2022 cand au fost inregistrate 1.610 companii in insolventa, conform analizei facute de CITR.

E clar ca posilitatea de a aduce bani rapid intr-o gospodarie pentru a reduce presiunea financiara este deja un aspect esential pentru multe persoane. Jan Oxemham din Merthyr Tydfil si-a inceput afacerea Forever in timpul primei stari de urgenta din mai 2020, deoarece activitatea ei ca antrenor de fitness s-a oprit peste noapte. Initial, ea a folosit venitul sau din Forever pentru a-si plati in continuare contributia la pensie.

Jan spune: “Cand ma gandesc la cate mii de lire sterline am investit in pregatirea si calificarile mele ca antrenor de fitness de-a lungul anilor, sa investesc 200 de lire sterline in pachetul Start Your Journey si sa pot incepe in cateva zile a fost pur si simplu incredibil pentru mine.

Asadar, ar fi bine sa te intrebi daca toti clientii tai stiu de existenta oportunitatii Forever? Stiu ca pot economisi bani la comenzile lor daca se inscriu? E foarte usor sa faci presupuneri cu privire la cine ar fi sau nu interesat sa se alature. Adevarul este ca pur si simplu nu stim. Ai putea oferi cuiva un colac de salvare. De ce nu ai purta aceasta conversatie? Incepe cu clientii care deja iubesc si cunosc beneficiile produselor si, pe masura ce prinzi incredere, impartaseste oportunitatea cu un public mai larg.

Ce ai de pierdut?
youtubepng