Crema ideală de vară pentru ten există și e Forever


Peste tot pe unde intoarcem privirea, citim despre nevoile specifice ale tenului vara, despre pericolele pe care soarele torid le atrage asupra pielii si despre nenumaratele produse pe care ar trebui sa le folosim. Ce ar fi insa daca am rezolva toate aceste nevoi cu un singur produs? Crema ideala de vara pentru ten chiar exista si se numeste Protecting Day Lotion.
De ce? Pentru ca obtii o ingrijire completa a tenului dintr-o singura aplicare. Este bogata in gel pur de Aloe vera si ingrediente care hranesc si hidrateaza pielea in profunzime, este potrivita tuturor tipurilor de ten, are SPF20 contra razelor UVA si UVB si contribuie la prevenirea imbatranirii premature a pielii.  Contine glicerina, un umectant care capteaza apa din aer si ajuta la eliberarea acesteia in piele, plus uleiuri hranitoare precum cel de rapita, ricin si curmale care ofera sprijin antioxidant. Acizii grasi esentiali linoleic, oleic si palmitic imita structura grasimii pielii pentru prevenirea deshidratarii.

7png


Este visul oricarui ten in sezonul estival, este #produsullunii iulie si te poate ajuta sa treci stralucind prin sezonul canicular, dar si sa castigi super premii Forever de vara – afla aici mai multe despre concursul nostru.

SPF oriunde, oricând. Dar ce trebuie să știm, de fapt?

Aplicarea zilnica a unei creme cu SPF este absolut necesara pentru mentinerea sanatatii pielii in toate anotimpurile, dar cu precadere vara. Stim bine, expunerea necontrolata la soare provoaca daune cu multi ani inainte ca efectele sa apara – iar cand acestea devin vizibile, este deja foarte tarziu – pete pigmentare, textura neuniforma a pielii, riduri si piele lipsita de tonus, plus multe alte provocari de care e bine sa ne tinem departe.

Utilizarea zilnica a unei creme cu SPF este o aparare excelenta impotriva efectelor daunatoare cauzate de expunerea necontrolata la soare. Protejarea corecta a pielii are de-a face cu frecventa aplicarilor decat cu factorul de protectie. Toate cremele SPF se descompun atunci cand iau contact cu apa si sarea, asa ca SPF-ul ofera adesea un sentiment fals de siguranta. Reaplicarea constanta a cremei de protectie este cel mai bun sprijin in protectia de razele UV – dermatologii recomanda reaplicarea la fiecare maximum doua ore de expunere la soare.

Am ales sa facem Protecting Day Lotion cu SPF 20 pentru ca am vrut sa aiba dublu rol: crema hidratanta de fata si lotiune de protectie solara. Daca am fi adaugat mai mult oxid de zinc (pentru un FPS mai mare), produsul ar fi avut o textura mai groasa si ar fi devenit dificil de aplicat.

Deoarece lotiunile cu SPF sunt eficiente atunci cand sunt aplicate des, am creat prin Protecting Day Lotion echilibrul perfect intre protectia solara si hidratarea pielii, intr-o formula eficienta si usor de aplicat.

7png


Care sunt beneficiile unei creme cu protecție solară minerală?


Cremele cu protectie minerala creeaza o bariera la suprafata pielii, reflectand practic razele UV, mai degraba decat sa le absoarba pentru ca apoi sa le distruga, asa cum fac cremele cu protectie chimica. De asemenea, cele minerale, asa cum este si Protecting Day Lotion, sunt mai putin iritante. Dincolo de beneficiile extraordinare in protejarea pielii, cremele minerale reprezinta o alegere excelenta si pentru protectia mediului inconjurator.

Zincul non-nano se asaza pe suprafata pielii si reflecta razele UV in loc sa le descompuna si sa le permita patrunderea in piele. Pentru ca-ti doresti protectie solara pe piele, nu in corp. Acesta sta acolo unde este aplicat si face exact ceea ce este destinat sa faca – sa creeze o bariera intre piele si razele soarelui.

7png


Ce face Protecting Day Lotion să fie o cremă unică?


Protecting Day Lotion este o formula dovedita stiintific cu textura usoara, intens hidratanta, perfect echilibrata cu oxid de non-nano zinc pentru protectia solara. Spre deosebire de alte creme similare, care sunt fie prea uscate, fie prea grase, Protecting Day Lotion este potrivita pentru toate tipurile de ten.  A primit calificativul EXCELENT in urma testarilor dermatologice efectuate de Dermatest, are certificari IASC, Kosher, Halal, Cruelty Free si este iubita de vegani si vegetarieni.

Cum să folosești Protecting Day Lotion

● Aplica uniform o cantitate generoasa de produs si maseaza pana se absoarbe complet in piele:
● Dimineata, ca ultim pas al rutinei de ingrijire a tenului.
● Inainte sa te expui la soare sau sa iesi afara.
● Dupa serumul tau Forever preferat.
● Dupa crema ta Forever de fata preferata - pentru extra-hidratare

1png

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
Sntate Personalizat-6 oct 2023png