Construiește-ți propria poveste


Rămâi la activitățile de bază și
construiește-ți propria poveste

Este uimitor cat de multe se pot obtine pornind de la o idee, cu pasiune, cu leadership profesional si cu perseverenta.
produse recomandatepng
In 2012, Raliul European din Budapesta tocmai se incheiase. Impreuna cu Rex, membrii echipei executive care erau prezenti in Europa au decis sa faca o vizita in Olanda, pentru lansarea depozitului nostru central, care in cele din urma a devenit cunoscut sub numele de Forever Direct. Am zburat spre Amsterdam si am mers apoi cu masina 90 de minute in sud, pana la noua locatie. Era o dupa-amiaza ploioasa si friguroasa de februarie, cu o umezeala care ne-a patruns pana la os. Ajunsi acolo si stand in noroi si ploaie, ne-a fost greu sa ne imaginam cum o sa fie acest nou spatiu pentru depozitare si distributie. Vazusem inainte planurile depozitului modern, dar in momentul acela, tot ce aveam in fata ochilor era un teren plin de namol. Nu existau cladiri, structuri sau drumuri care sa ne aduca vizual mai aproape de ce descoperisem in schite si sa ne ajute sa ne imaginam cum va arata la final.
cea mai frumoasa afacerepng
La inceputul acestei luni – 10 ani mai tarziu – m-am intors acolo cu Aidan. Desigur, am mai fost acolo de multe ori in trecut, insa datorita ridicarii restrictiilor de calatorie, am avut in sfarsit ocazia sa revenim dupa o pauza de doi ani. In timp ce stateam in zona de ambalare, amintindu-mi impreuna cu Remco Benneker, Director de Finante, suisurile si coborasurile prin care am trecut pentru a pune proiectul in miscare acum un deceniu, m-a coplesit dintr-odata un sentiment de uimire si mandrie pentru tot ce s-a realizat acolo.


Peter van Eijk, Directorul de operatiuni, mi-a reamintit ca premiata noastra unitate are in prezent peste 250 de membri in echipa, care deservesc peste 102 tari. Acest lucru este posibil datorita echipamentelor care folosesc tehnica de varf, controlate de cele mai avansate sisteme informatice din lume. Aceasta combinatie intre oameni si sisteme automatizate face posibila procesarea a peste 100.000 de comenzi pe luna.
BANNER BLOG 2png
La Forever Direct, cutiile, produsele, materialele de marketing si marfurile sunt in continua miscare, dar cu toate acestea, echipa de acolo reuseste sa livreze la timp si fara probleme coletele in 99% din timp. Asta este dovada ca e uluitor ceea ce se poate realiza pornind de la o idee, cu pasiune, leadership profesional si perseverenta. Aceste calitati sunt demonstrate continuu in Forever Direct si totul incepe de la Gary Shreeve, care conduce toate operatiunile noastre logistice din intreaga lume. Este o munca imensa, dar cu siguranta se afla pe maini bune! Sigur ca suntem foarte mandri de Forever Direct, dar se poate spune si ca alte companii au astfel de centre si sisteme extraordinare, de care sunt foarte mandri. Dar va asigur de un lucru – doar in privinta asta putem fi comparati cu ele.

Cand vine vorba de ceea ce conteaza cel mai mult, oamenii nostri sunt pe primul loc si sunt cei mai buni din industrie. In timpul pandemiei nu am fost inchisi nici macar o zi. In timpul carantinei, cand am fost blocati in case si cand existau atatia factori de distragere a atentiei, ei au venit la munca si continua sa vina si astazi. Fac acest lucru pentru a se asigura ca FBO din Europa primesc ceea ce au nevoie, cand au nevoie.
banner 1png
Imi place sa ma plimb prin aceasta cladire imensa, sa discut cu prieteni vechi, in special cu cei din comunitatea de asistenta sociala. Cu multi ani in urma, Forever Direct a inceput acest parteneriat minunat cu administratia locala. Impreuna, oferim oportunitati de munca persoanelor cu dizabilitati.

Forever a primit premii pentru aceasta initiativa si continua sa ofere un mediu de lucru incluziv. L-am intrebat pe Directorul General, Neils Hommel, despre aceasta relatie speciala si mi-a spus: ”La Forever, ne concentram pe ceea ce POT face oamenii, nu pe ceea ce nu pot!”. Am fost foarte emotionat cand am vazut cum se desfasoara lucrurile in jurul meu la Forever Direct si m-am gandit la tot binele care a inceput in momentul in care am dat la o parte noroiul din calea noastra.

Forever Direct este mai mult decat o poveste corporatista de succes. Este un triumf al viziunii, muncii asidue, investitiilor si altruismului. Este un exemplu de ceea ce poti construi atunci cand iti setezi un obiectiv, creezi o viziune si nu renunti la activitatile zilnice, care au devenit rutina si care pot fi uneori plictisitoare, dar care pot construi capodopere. Nici macar nu-mi pot imagina cate suruburi sau piulite tin Forever Direct in picioare, dar sunt recunoscator oamenilor care au ramas disciplinati si care s-au dedicat pentru a se asigura ca totul merge in directia potrivita.
suplimentepng
Gandeste-te la propriul tau camp de noroi – cu alte cuvinte, la panza goala care iti va permite sa-ti creezi propriul Forever. Ramai la activitatile de baza si construieste-ti cu ajutorul lor propriul tablou, propria poveste Forever.
Foloseste produsele, promoveaza produsele, sponsorizeaza alte persoane, fii Activ cu 4 p.c., invata-i si pe altii sa faca la fel si fii Eagle Manager. Fa acest lucru, iar in timp, campul plin de noroi se va transforma intr-o afacere satisfacatoare pentru tine si pentru cei pe care ii iubesti.
Gregg Maughan, CEO Forever Living Products
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng