Cauți o proteină de calitate? Forever Plant Protein e răspunsul!


Stiai ca vegetarienii / veganii intampina mai multe dificultati pentru a obtine necesarul zilnic de proteine decat cei care consuma carne sau produse de origine animala?

Pentru acestia, dar si pentru cei care vor sa ia din cand in cand pauza de la dieta cu carne, am creat Forever Plant Protein – o formula de pudra proteica 100% vegana, fara zahar, fara soia si fara gluten. Este usor de integrat in stilul de viata al oricarei persoane - indiferent de preferintele alimentare - si vine la pachet cu o multime de beneficii.

Ce sunt proteinele și de ce avem nevoie de ele?

Proteinele sunt grupuri de molecule numite aminoacizi, care se regasesc in fiecare celula din organism, cu nenumarate roluri in buna functionare a organismului: cresc masa musculara, sustin sanatatea oaselor, contribuie la scaderea in greutate si asigura, alaturi de celelalte elemente nutritive esentiale, o stare optima de sanatate in fiecare zi.


Știai că proteinele:


- sunt esentiale pentru viata, deoarece sunt prezente in fiecare celula umana (si vorbim de triliarde de celule)? Se spune ca in jur de 18-20% din corp este format din proteine.
- au mai multe beneficii daca sunt consumate dimineata, in special pentru dezvoltarea musculaturii, conform unui studiu realizat de Universitatea Waseda din Tokio? Un motiv numai bun sa-ti incepi ziua cu shake Forever Plant Protein, nu-i asa?
- trebuie consumate zilnic, deoarece organismul uman nu le poate depozita, asa cum face, de exemplu, cu carbohidratii si grasimile? “Durata de viata” a unei proteine in organism este de maximum doua zile.

De cate proteine avem nevoie? Depinde de fiecare persoana, in functie de sex, varsta, nivel de activitate fizica etc. Insa in medie, copiii au nevoie undeva intre 13 si 34 g de proteine zilnic, in functie de varsta, un barbat are nevoie de aproximativ 56 g, iar o femeie in jur de 46 g. Sursa acestora este alimentatia.
O dieta cotidiana echilibrata in fructe, legume, peste, carne, lactate, oua asigura necesarul zilnic din acesti nutrienti esentiali. Dar sa ne gandim putin: cati dintre noi mancam cu adevarat sanatos si inglobam in meniul zilnic cate putin din toate aceste categorii alimentare? Si ce facem daca suntem vegetarieni? Sau vegani? Sau mancam lactate, dar nu si carne?

Este binecunoscut faptul ca oul ofera cele mai de calitate proteine, iar carnea este principala lor sursa. Si unele legume si fructe au proteine – unele mai mult decat altele - dar vegetarienii si veganii depun eforturi considerabil mai mari pentru a se asigura ca ofera organismului proteinele fara de care nu ar putea functiona.

Iar noi le oferim o mana de ajutor: shake-ul nostru – Forever Plant Protein – vine in sprijinul lor si nu numai. Chiar si persoanele care consuma lactate si carne pot suferi de carente proteice. De aceea, un shake proteic pe zi nu poate face decat bine in economia functionarii organismului.

De ce Forever Plant Protein?

Cu 17 grame de proteine per portie, Forever Plant Protein este o formula vegana, fara lapte si fara soia. Are o aroma delicioasa de vanilie, o textura delicata, fina, spre deosebire de majoritatea proteinelor vegetale. Acest shake are un gust delicios atunci cand este amestecat cu apa sau lapte vegetal, la alegere, fiind indulcit cu stevia, indulcitor natural, cu zero calorii.

Forever Plant Protein contine un mix de proteine din mazare si seminte de dovleac, bogate in fibre, care ajuta la mentinerea senzatiei de satietate si a nivelului de energie. Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare, precum si la mentinerea sanatatii sistemului osos.

Gelul nostru de Aloe vera este obtinut din cel mai pur gel din interiorul frunzelor de cea mai buna calitate, recoltate manual, in momentul optim al procesului de maturizare.

Forever Aloe Vera Gel contine si vitamina C, care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. De aceea, nu putea lipsi din compozitia noului nostru shake proteic.

Fiecare plic de Forever Plant Protein contine 15 portii de pudra proteica pentru shake, a cate 100 de calorii fiecare si ofera un grad de satietate extrem de crescut. Se amesteca fiecare masura cu 240 de ml de apa sau lapte vegetal (caju, migdale, ovaz, cocos etc.) Daca nu esti vegetarian, poti opta si pentru lapte de origine animala.

De asemenea, poti folosi pudra proteica si in prepararea smoothie-urilor, in care adaugi fructele si legumele preferate, pentru o valoare nutritiva crescuta, in functie de nevoi.

Pudra proteica este ideala si pentru gatit – de la briose, clatite, prajituri si biscuiti, poti gasi nenumarate retete in care s-o amesteci, pentru a te bucura de preparate mai hranitoare in fiecare zi.

Beneficii cheie:

  • 100% vegan
  • 100 calorii / portie
  • fara zahar
  • fara lapte
  • fara soia
  • fara gluten
  • aroma de vanilie
  • bogata in fibre


Ce alimente conțin proteine?


Forever Plant Protein reprezinta completarea perfecta pentru stilul tau de viata sanatos si ofera o abordare holistica pentru suplimentarea aportului zilnic de proteine.

Shake-ul nostru cu proteine din plante are rolul de a completa, nu de a substitui alimentele din meniul zilnic. Se recomanda integrarea lui intr-o dieta care ofera organismului toate elementele nutritive (vitamine, minerale, acizi grasi esentiali etc.) de care are nevoie, nu doar proteine.

Iar daca esti in cautarea surselor alimentare bogate in proteine, iti oferim cateva sugestii, care contin si alte substante nutritive esentiale pentru corp:

- carnea slaba (pui, curcan, vita)
- produse lactate (iaurt, branzeturi, lapte etc.)
- peste
- oua
- legume (cartof dulce, spanac, mazare, sparanghel, ciuperci, sfecla rosie etc.)
- fructe (rodii, avocado, caise, mure, nectarine, pepene galben, capsune etc.)
- leguminoase (mazare, linte, fasole boabe, naut)
- oleaginoase (nuci, migdale, alune etc.)

Cu Forever Plant Protein, este mai simplu ca oricand sa fii vegetarian sau vegan ori sa te bucuri de toti nutrientii valorosi pe care ti-i ofera natura.

CUMPARApng


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng