Balancing Toner, secretul neștiut al frumuseții pielii



Te-ai intrebat vreodata ce sta intre tine si un ten curat si sanatos? Ar putea fi absenta unui produs cheie in rutina ta cosmetica: lotiunea tonica.

Chipul tau spune un „Da” hotarat acestui produs considerat de specialisti secretul mai putin stiut al frumusetii pielii. Iar Balancing Toner de la Forever este mai mult decat o lotiune tonica ce curata delicat. Este un deliciu nutritiv si hidratant pentru ten.

In Forever, ne place sa oferim mereu mai mult si mai bine. Facem tot ce ne pricepem sa va surprindem cand vine vorba de produse. De aceea le oferim mereu personalitate si putere mai multa decat are la ora actuala orice alt produs de pe piata.

Balancing Toner din gama Targeted Skincare ne-a permis sa fim generosi cu acest tip de produs si sa-l transformam nu doar intr-o lotiune tonica de exceptie, ci si intr-un produs delicat si unic de ingrijire, hidratare si hranire, care rasfata tenul in cele mai placute moduri.

INCEARCA SI TU PRODUSUL FOREVER 600X100png

Ce este toner-ul facial sau loțiunea tonică?
Lotiunea tonica reprezinta un produs cosmetic de curatare a tenului, care se aplica imediat dupa demachiere pentru a curata impuritatile, urmele de machiaj si demachiant, dar si celulele moarte. Demachiantele de pe piata, indiferent de tipul lor, nu reusesc sa indeparteze in totalitate urmele de murdarie si machiaj de pe suprafata pielii. Toner-ul facial este singurul care reuseste sa lase pielea cu adevarat curata si hidratata.
Știai că loțiunea tonică:

-permite absorbtia mai rapida a cremei de fata?
-este singurul produs cosmetic de ingrijire care echilibreaza/reface pH-ul pielii?
-este folosita doar de 10% dintre persoane?

Este timpul sa schimbam acest procentaj si sa demonstram ca lotiunea tonica a fost prea mult timp subestimata. Iar Balancing Toner  se impune la mare distanta de alte produse de nisa, dovedindu-si o eficienta extraordinara in randul sutelor de mii de femei din lume care o folosesc.

produse recomandatepng


De ce Balancing Toner de la Forever?
Exista zeci, poate chiar sute de sortimente de lotiuni tonice pe piata. Cu cat numarul acestora e mai mare, cu atat este mai grea decizia de a o alege pe cea care sa ti se potriveasca.


Inainte de a crea Balancing Toner am luat in calcul toate nevoile unui ten si am creat o formula care nu doar ca se potriveste oricarui tip, dar i-am adaugat si nutrienti pretiosi, de care chipul tau, cel mai expus efectelor nocive ale soarelui si radicalilor liberi, are cea mai mare nevoie.

•    Reimprospateaza, rehidrateaza si echilibreaza pH-ul pielii, minimizand in acelasi timp aspectul porilor.
•    Daca simti ca tenul tau are nevoie de extra-ingrijire dupa demachiere, Balancing Toner este ideal pentru indepartarea ultimelor urme de machiaj sau impuritati, precum si ca prima etapa a procesului de hidratare.
•    Contine o combinatie unica de extract de alge si hialuronat de sodiu, ce hidrateaza si catifeleaza. In plus, extractul de castravete contribuie la imbunatatirea texturii pielii tale.
•    Protejeaza tenul impotriva radicalilor liberi cu extract de ceai alb, un antioxidant puternic, si o concentratie ridicata de Aloe vera, o combinatie speciala, care contribuie la echilibrarea fluctuatiilor pielii.
•    Catifeleaza si uniformizeaza nuanta tenului tau.
•    Nu contine alcool sau parfum.
Cum se utilizează Balancing Toner?
Aplicati, cu o discheta de bumbac, o cantitate generoasa de produs pe fata si decolteu, dupa demachiere. Folositi de doua ori pe zi pentru a minimiza aspectul porilor si pentru o piele hidratata.

E vreme frumoasa, fata este continuu expusa la soare si la radicali liberi, iar uneori, tenul tau poate resimti “poverile” acestui anotimp. Daca vrei sa-i oferi insa un rasfat cu adevarat savuros, imbiba un servetel in lotiunea tonica echilibranta si aplica-l pe tenul curatat in prealabil. Relaxeaza-te 15-20 de minute, pentru a-i permite sa absoarba toata seva aloei si bunatatile din ingredientele care ii confera stralucire si hidratare optima. Indeparteaza servetelul si observa diferenta.

Poti continua cu crema de fata Forever pe care o folosesti de obicei sau poti sari peste ea, daca simti ca pielea a primit infuzia de nutrienti de care are nevoie dupa rasfatul cu Balancing Toner.
INCEARCA SI TU PRODUSUL FOREVER 600X100png

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.