Aroma sărbătorilor cu Forever Essential Oils


Bucură-te de puterea deplină a simțurilor cu Forever Essential Oils

Fiecare ulei esential are beneficii diferite, in functie de efectul pe care mirosul il are asupra creierului. Aromele uleiurilor esentiale sunt, de multe ori, combinate, in asa fel incat sa se creeze parfumuri complexe, pentru un maximum de beneficii.

De ce unul, cand poti sa le ai pe toate? Forever Essential Oils Combo Pack reuneste toate cele patru uleiuri esentiale din gama si este ideal pentru a fi oferit cadou sau pentru a fi folosit impreuna cu intreaga familie.

Ce conține Forever Essential Oils Combo Pack?

1 Essential Oils Lavender
Realizat din lavanda cultivata si recoltata in Bulgaria, in conditii ideale de clima si sol, uleiul nostru esential de lavanda te invaluie cu o aroma fructata, dulce, calmanta si relaxanta.

1 Essential Oils Lemon
Este obtinut din lamai din Argentina si California, atent ingrijite pana cand ating gradul perfect de coacere si culese manual. Procedand astfel, ne asiguram ca fructul este mult mai zemos si mai parfumat, pentru un plus de energie si vitalitate in produsul final: uleiul esential.

1 Essential Oils Peppermint
Este creat din frunze de menta culese de la poalele muntilor Himalaya, unde clima si solul favorizeaza cresterea unei plante de cea mai buna calitate. Rezultatul este un ulei esential cu efect racoritor si linistitor.

1 Essential Oil Defense
Este un mix cu 7 dintre uleiurile esentiale de cea mai buna calitate, provenite din 6 tari de pe 5 continente. Reprezinta echilibrul perfect dintre cuisoarele din Madagascar, portocalele din Statele Unite, uleiul din coaja de scortisoara din Madagascar, tamaia din Somalia, rozmarinul din Ungaria, uleiul de eucalipt din Australia si ienuparul din Nepal.


Cum folosești uleiurile esențiale Forever?

Exista nenumarate moduri in care te poti bucura la maximum de beneficiile pe care uleiurile esentiale le au pentru corp, minte si spirit.

  • Pot fi folosite in aromoterapie. Introducerea uleiurilor esentiale intr-un difuzor de aromoterapie permite distribuirea moleculelor de ulei esential in aer, iar astfel va puteti bucura de proprietatile calmante, energizante sau revigorante, in functie de dispozitie.

  • Pot fi adaugate individual sau in amestec intr-un bol cu sau fara apa, lasat pe dulap, pentru a parfuma si improspata aerul din incaperi.

  • Puteti adauga cateva picaturi din uleiul preferat pe o panza pe care o adaugati apoi in uscatorul de haine, pentru a infuza parfumul in haine si a va bucura de mai multa prospetime.

  • Pot fi amestecate cu apa intr-o sticla cu pulverizator si folosite pe post de deodorant de camera.

  • Cateva picaturi pot aromatiza o baie calda si relaxanta, sauna sau jacuzzi - miresmele specifice va pot oferi starea de bine de care aveti nevoie la finalul unei zile pline - sau pentru a va calma si pregati pentru un somn linistit (lavanda) sau pentru a va energiza si a va pregati pentru o noua zi (lamaie si /sau menta)

  • Cand sunt amestecate si diluate corespunzator, Forever Essential Oils pot fi folosite si pentru a experimenta toate beneficiile masajului relaxant aromatic (cateva picaturi in 10 ml ulei neutru de masaj).

Forever Essential Oils sunt un atu excelent pentru fiecare casa sau incapere. Iar acum, cand sezonul cadourilor se apropie rapid, kitul nostru elegant este alegerea perfecta pentru a darui persoanelor dragi liniste, pace, energie si stare de bine pe termen lung.


Știai că?

Unele arome te fac sa calatoresti in timp si spatiu? Mirosul e conectat cu memoria noastra, ceea ce face ca o simpla adulmecare a ceva familiar sa te duca inapoi in timp. De exemplu, mirosul prajiturilor din cuptor iti aminteste de casa bunicilor sau parfumul de brad te face sa te gandesti la sarbatorile de iarna.

Mirosul stimuleaza anumite parti ale creierului asociate, printre altele, cu memoria, emotiile sau starea de spirit? Forever Essential Oils apasa acest buton imaginar pentru a-ti ghida mintea si corpul intr-o calatorie spre conectarea cu tine insuti si spre o stare de prezenta constienta.

Cum se folosesc uleiurile esențiale?

Datorita versatilitatii lor, te poti bucura de beneficiile uleiurilor esentiale acasa sau oriunde te poarta drumurile. Iata 3 posibilitati de a incepe sa folosesti Forever Essential Oils.

În difuzor/ olfactoterapie
. Vaporii de uleiuri esentiale se elibereaza in aer. Difuzoarele care utilizeaza caldura si ultrasunetele functioneaza pe baza unei combinatii de apa si uleiuri esentiale si sunt cele mai accesibile. Difuzoarele cu nebulizator nu au nevoie de apa, vaporii eliberandu-se doar din uleiuri esentiale. Tocmai de aceea, acestea sunt mai scumpe si folosesc o cantitate mai mare de uleiuri esentiale.

Aplicare topică.
 Uleiurile esentiale pot fi mixate in lotiunile preferate de corp sau in saruri de baie. Ele se pot aplica si direct pe piele daca sunt combinate cu un ulei baza vegetala, dupa cum urmeaza: 2 pana la 4 picaturi de ulei esential la o lingurita de ulei baza.

Ca odorizant de cameră/pentru haine
. Poti adauga uleiurile esentiale intr-un bol cu apa pe care il asezi intr-un loc strategic din casa sau isi poti inmiresma hainele ori lenjeria de pat cu ele, adaugandu-le pe o bucata de bumbac/panza, pe care o introduci in uscatorul de rufe.


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.

Sntate Personalizat - 6 nov2023png