Angajamentul e piatra de bază a călătoriei tale


”Reflectand la energia, entuziasmul contagios si lectiile invatate de la EMR23, sunt profund impresionat de mesajul recurent al credintei in voi, in calatoria voastra si in succesul vostru.”

Participarea la evenimentele cu FBO imi da intotdeauna un sentiment unic de speranta, entuziasm si motivatie. Cu toate acestea, dupa ce am plecat anul acesta de la Eagle Manager’s Retreat din Pattaya, Thailanda, am fost profund impresionat de puterea credintei si a impartasirii experientei.

Speakerii din acest an m-au captivat, aratandu-mi ca in ciuda multor provocari cu care se confrunta fiecare dintre ei, credinta lor in Forever ramane constanta si de neclintit. Am avut ocazia sa adunam informatii valoroase de la multi oameni remarcabili. Un minunat memento a fost ca intelepciunea nu se limiteaza la varsta, educatie sau profesie. O regasim in povestile, experientele si invataturile oamenilor din diferite domenii.

In timp ce majoritatea oamenilor nu sunt familiarizati cu natiunea mica si umila din Burkina Faso sau cu faptul ca venitul national mediu al unui locuitor este de doar 75 USD/luna, prietenul nostru Issiaka Waogo ne-a vorbit despre DE CE-ul lui.  

A perseverat in ciuda oricaror obstacole nu numai pentru a incepe o afacere Forever, ci si pentru a atinge statutul de Eagle Manager si a construi o echipa de Eagle Manageri care depasesc provocarile si isi rescriu destinul. Issiaka si echipa sa au luat in mod constient decizia de a face Forever sa functioneze pentru ei, pentru a-si atinge obiectivele si a realiza chiar mai mult de-atat. Ceea ce este cu adevarat remarcabil aici e ca aceasta viziune nu ii apartine doar lui Issiaka. Mi-a reamintit ca toti Eagle Managerii au o viziune si o intelegere profunda a DE CE-ului lor. Au descoperit si inteles beneficiile de a deveni Eagle Manager, vazand in aceasta calificare piatra de temelie pentru o crestere si mai mare.

Cu toate acestea, dupa cum stiti cu totii, viziunea in sine nu este suficienta. Trebuie sa fie insotita de o etica puternica a muncii. Excelenta in antreprenoriat nu este un sprint. Este un maraton. Marina Carnat din Moldova exemplifica perfect acest lucru, jongland cu rolurile de sotie si mama a noua copii, in timp ce lucreaza constant la afacerea ei. Ea a ales o cale unica pentru a-si construi succesul si, asa cum spune cu intelepciune: „nimeni nu o face ca tine!” Cu acest mindset, de ce sa incerci sa te conformezi unui tipar si sa pretinzi ca nu ai timp sau resurse? Fa ceea ce stii si fa-o in felul tau.  Daruirea, munca sustinuta si efortul neobosit vor face diferenta.

Acest lucru ne duce la principiul de a nu renunta niciodata. Angajamentul este piatra de temelie a calatoriei voastre. Drumul pe care il parcurgeti va avea cu siguranta si obstacole, esecuri si momente de indoiala. Totusi, in aceste vremuri, grija si determinarea voastra va vor defini calea. Rezilienta in fata adversitatii este semnul distinctiv al unui lider adevarat.

Ascultandu-l pe Mate Bujdos din Ungaria in timp ce ne impartasea povestea lui mi-au dat lacrimile, dar auzindu-i puterea si hotararea, am stiut ca atitudinea lui de a nu renunta i-a permis sa-si depaseasca problemele si sa se concentreze pe solutiile pe care le avea la indemana.

Reflectand la energia, entuziasmul contagios si lectiile invatate din EMR23, sunt profund miscat de mesajul recurent al credintei in voi insiva, in aventurile voastre si in succesul vostru. Aceasta credinta este esenta oportunitatii Forever si serveste drept piatra de temelie a oricarei victorii antreprenoriale.  Am descoperit ca preocuparea mea personala pentru intelepciune s-a transformat intr-un angajament pe viata de a invata, intelege si imbratisa lectiile profunde impartasite de fiecare dintre voi.

Mi-am dat seama ca adevarata frumusete a intelepciunii este in procesul de dobandire a ei si in legaturile create cu cei care si-au impartasit cu generozitate cunostintele si experientele. Ati intarit potentialul incredibil care se afla in familia noastra Forever.

Pe masura ce ne apropiem de sfarsitul unui alt an, amintiti-va principiile de baza care v-au adus in acest punct, viziunea voastra neclintita, credinta voastra ferma in produse si afacere, in etica desavarsita a muncii si in eforturile voastre neobosite de a nu renunta niciodata.

Aceste angajamente v-au definit calatoria si vor continua sa fie forta din spatele realizarilor voastre viitoare. Nu am nicio indoiala ca veti atinge culmi si mai inalte in anul care vine. Fiecare dintre voi are potentialul de a-si atinge obiectivele si de a-i inspira pe altii sa-i calce pe urme.

Lasati succesul sa va motiveze atat echipa, cat si pe toti cei care aspira sa realizeze ceea ce conteaza cel mai mult pentru ei.
Continuati pe drumul vostru!

Gregg Maughan
CEO, Forever Living Products International
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
Sntate Personalizat - 6 nov2023png