Aloe Vera Gelly, prieten de nădejde în vara Forever


Bucuriile si distractia de vara au un prieten de nadejde in Aloe Vera Gelly. Alaturi de Aloe First, Aloe Sunscreen si Protecting Day Lotion, Gelly iti ofera sansa de a te misca liber si de a te bucura de natura in cel mai colorat si energic anotimp al anului.

Cu peste 80% gel pur de aloe in compozitie, Aloe Vera Gelly este un must have in trusa de prim-ajutor (si de frumusete) in sezonul de vara si nu numai. Intepaturi de insecte, arsuri solare, zgarieturi? Te bazezi pe pe gelul nostru racoritor cu aloe si iti iei adio de la disconfort.

Consumatorii nostri sunt si cei mai buni profesori – ei ne dau nota si ne ofera si informatiile pretioase prin care crestem, invatam si ne bucuram impreuna de produsele noastre. Nici Gelly nu face exceptie, asa ca haideti sa aflam doar cateva dintre parerile celor care il folosesc:

“De cand cel mic a inceput sa faca primii pasi il folosesc ori de cate ori cade sau se loveste, pentru a calma pielea iritata. La copiii cei mari, il folosesc pentru mici zgarieturi. L-am folosit si pentru arsuri. E un produs absolut necesar in trusa de prim-ajutor”.

(Sorana Ioana)

Aloe Vera Gelly e un produs foarte bun. Il folosesc din 2002. Pentru taieturi, rani, muscaturi, zgarieturi, arsuri, inflamatii, acum il folosesc cu fiica mea pentru par. E nelipsit din casa noastra. Toata familia, dar si cei din jurul nostru il doresc, dupa ce au vazut rezultatele noastre. Un produs minunat.”

(Florica)

”Un produs excelent, folosim Gelly din cap pana-n picioare. Sotul isi aranjeaza parul cu el si am inceput sa-l folosesc si eu la fel (2 in 1, ingrijire si aranjare light a parului). Il aplic, de asemenea, pe ten in strat generos, ca masca. Iar cand am uitat acasa crema Sonya, l-am folosit si ca inlocuitor de crema si a fost minunat. Utila cand avem mici accidente (lovituri, zgarieturi, julituri, etc). Dupa ce facem plaja, hidrateaza si calmeaza pielea. Dupa epilat cu ceara sau epilator - calmeaza pielea.”

(Magdalena)

”Ador sa folosesc Aloe Vera Gelly vara. Cum se apropie lunile mai-iunie, este nelipsit din cosul de cumparaturi, in cantitati mai mari decat de obicei. Imi ofera acel confort si o stare de bine dupa fiecare expunere la soare si in fiecare seara, iar pielea mea este vizibil multumita de bogatia de nutrienti din aloe. Vara, pielea mea tinde sa fie mai insetata decat de obicei, de aceea ii ofer doza de hidratare cu Gelly. Si sa va zic un secret? Incercati sa-l tineti la frigider si sa-l aplicati pe tot corpul dupa ce va intoarceti de la plaja. Divina senzatia!”

(Dana G.)

Beneficii cheie:

  • Hraneste, catifeleaza si este un produs ideal chiar si pentru cel mai sensibil tip de piele
  • Contine si vitaminele C si E, cu rol important in mentinerea sanatatii pielii
  • Formula include si alantoina, recunoscuta pentru proprietatile sale calmante
  • Gelul gros, translucid, se absoarbe rapid in piele
  • Nu pateaza hainele
  • Calmeaza rapid iritatiile cutanate minore
  • Ideal pentru intreaga familie
  • Nelipsit din orice trusa de prim-ajutor
  • Iubit de vegetarieni
  • Certificat IASC (Consiliul Stiintific International pentru Aloe)
Daca ai incercat deja Aloe Vera Gelly, vrem sa-ti auzim parerea. Lasa-ne o recenzie pe https://foreverliving.ro/aloe-vera-gelly-forever. Daca nu, comanda-l acum si vezi cum iti poate schimba rutina de ingrijire!

CUMPARApng


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
IMG-20220707-WA0003jpg